Oktay Vural canlı yayında Fuat Avni'yi açıkladı!

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Kanaltürk ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vural canlı yayında Fuat Avni'nin kim olduğu açıkladı.

Kanaltürk'te Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Bunu Konuşalım' programına MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural konuk oldu.

Oktay Vural, attığı tweetlerle dikkat çeken "Fuat Avni" adlı twitter hesabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kullandığını iddia etti.

"FUAT AVNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN"

Candaş Tolga Işık'ın "Biraz önce Fuat Avni ile ilgili kast ettğiniz kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan mı?" sorusuna "Evet" yanıtını veren Vural, şöyle konuştu: "Türkiye'de olan biteni, 'yakında operasyonlar başlayacak' gibi haberleri ancak oradan birinin verebileceğini düşünüyorum. Bu kadar bilgi sahibi birisi, bir sırça köşkü olan birisi ya da oraya yakın birisi olabilir diye düşünüyorum."

- See more at: http://m.internethaber.com/haber/ok...-avniyi-acikladi-811109h#sthash.Ii7bjGqe.dpuf

Erdogan mıdır bilemem ama erdoğanın bilgisi dahilinde olduğu kesin.

Yani önceden operasyonları bildirip olağanlaştırıyorlar, rutin iş gibi normalleştirmek istiyorlar fuatavni hesabıyla. Ama bir de şu var eğer hükümete ve saraya yakın biri olsaydı fuatavni, cemaat bu kadar sahiplenir miydi bizden değil hükümetten diye ortalığı yıkardı cemaat

Yani önceden operasyonları bildirip olağanlaştırıyorlar, rutin iş gibi normalleştirmek istiyorlar fuatavni hesabıyla. Ama bir de şu var eğer hükümete ve saraya yakın biri olsaydı fuatavni, cemaat bu kadar sahiplenir miydi bizden değil hükümetten diye ortalığı yıkardı cemaat

Cemaatle olan tüm gerginliklerin danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum o yüzden bence gayet de sahiplenir.

Cemaatle olan tüm gerginliklerin danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum o yüzden bence gayet de sahiplenir.
Ben danışıklı dövüş olduğunu düşünmüyorum ya. Fuatavni hesabı da bir hükümet projesi o kesin de, cemaat bu işin neresinde fuatavni konusunda onu anlayamadım

fuat avni, hükümet tarafından oluşturulan bir algı operasyonu ya da erdoğanın içinde çip var.başkası aklıma gelmiyor.

Bence Erdoğan değil ama içelrinden biri çünkü ne yazarsa hepsi çıkıyor gizli ajan gibi bişey...

valla o değildirde yakın biri olduğu kesin, eee kralım dersen yanindakiler dost mu düşman mı bilemezsin, herkes padişahım sen çok yaşa der dışından içlerinde kimbilir ne var

Back
X