Öktem klinik’de muayene olan var mı?

Minicikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
96
30
38
32
Opr dr Mesut öktem ve eşi Emel özalp öktem’den memnun olan olumlu sonuç alan varmı ?

Opr dr Mesut öktem ve eşi Emel özalp öktem’den memnun olan olumlu sonuç alan varmı ?
Bana doktorum ameliyat ve tüp bebek için orayı önerdi fakat biraz pahalı kendileriyle görüştüm ama kafama yatmadı maddiyattan dolayı

Bana doktorum ameliyat ve tüp bebek için orayı önerdi fakat biraz pahalı kendileriyle görüştüm ama kafama yatmadı maddiyattan dolayı
Bende görüştüm fakat sağlıkdan daha cok parayı önem veren bi klinik gibi geldi tereddütlüyüm hala sizinde böyle söylemeniz ile hislerim yanıltmamış beni
Tüp bebek fiyatını sormadım size kaç tl dediler

Ben fiyat almadım ben ameliyat için gidecektim tüplerimin alınması gerekti fakat Ankara üniversitesine karar verdim hatta aradılar beni tekrar gelecek misiniz diye ama gitmedim sadece muayenesi 600 TL idi o yüzden devleti tercih ettim bugün yumurtalarim toplandı herşey yolunda gidersede ptesi transferim olacak Allah nasip ederse bence devleti değerlendirin önce tabi karar sizin ben ilaçlar transfer herşey dahil 3.350 ödedim

Bana 350 tl dedi muayane ücreti size niye 600 tl dediler çok garip neye göre fiyat değişiyor benım aslında bi sorun yok infertilite . Rahim filmi çektirdim tüplerde açıkmış . Önceden Şehir hastahanesinede gittim ama sürekli doktor yada asıstan değiştiği için ilgelenmediler bi tedavi süreci olmadı doğru düzgün oyuzden özel bi doktor arayışına girdim

.

Bana 350 tl dedi muayane ücreti size niye 600 tl dediler çok garip neye göre fiyat değişiyor benım aslında bi sorun yok infertilite . Rahim filmi çektirdim tüplerde açıkmış . Önceden Şehir hastahanesinede gittim ama sürekli doktor yada asıstan değiştiği için ilgelenmediler bi tedavi süreci olmadı doğru düzgün oyuzden özel bi doktor arayışına girdim

Hic bı fikrim yok bana 600 dediler bende başta böyleyse sonra ne kadar olur baş edemem diye gtmedim.universetye gttim doktorum doç ama çok ilgili her gttigimde bulurum mesajlada ulasirim.ameliyatimida orda oldum şehir dışından geldim hatta ve şehir dışından gelen hastasına çok inşallah hayırla sonuçlanır tedavimde Allah sizede yardım etsin. Benm iki tupum alındı çikolata kisti hastasiyim

Rabbim herkesi iyi doktorlarla karşilaştırsın hayırlısıyla bizede evlat nasip etsin tez güzel haberler alalım inşaallah

Amin amin inşallah ptesi yüzde 99 transferim olacak döllenme olmuş çok şükür darısı başınıza olsun inşallah Allah yardımcınız olsun sizinde en iyi yeri nasip etsin Allah sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…