Okuduğum bölümde mutlu değilim.

TRUE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
1
0
Merhaba arkadaşlar.. Afyon Kocatepe universitesinde tıbbi sekreterlik bölümünü okuyorum ama ne okulu nede bölümümü seviyorum. Bana göre değil zaten hayalim hep başkaydı asıl istediğim bölüm çizgi film ve animasyondu kendimi bildim bileli hep böyle çizmeye karşı bir aşkım vardı ama ailemin düşüncesi hep sağlıktan yanaydı birde çok duyulan bir bolum olmadığından çok ön yargılı davrandılar bu yüzden çok kavga ettik ama yinede onların dediğini yaptım bu yüzden çok pişmanım. Herkes birşeyler söylüyordu ne istediğimi bilmeme rağmen ne yapmam gerektiğini bilmiyordum üniversite merakı ailemin baskısı derken bu bolumu tercih etmiş bulundum geldiğimden beride aileme bu bolumu istemediğimi defalarca söyledim en son o kadar masraf yaptık kredide aldın mezun ol ondan sonrada ne yaparsan yap demek zorunda kaldılar öyle diyince tamam dedim sevindimde ama aklımda hep bu okulu bırakma düşüncesi olunca sınavlara hic çalışmamıştım ortalamam 1.25 şuan 1 dönemim uzadı yani bizimkilerede soyleyemedim yani istemediğim bir bolumu uzatmış oldum salak gibi. Okul 2 yıl olmasına ve is olanağının güzel olmasına ragmen bu bolumde mutlu değilim bırakmak istesemde bırakamıyorumda alisamiyorumda. Simdi aklımda uzaktan eğitim var. Bu bolumunde uzaktan egitimi varmis sanırım sırf bizimkileri kirmamak adına tekrar okusam iyi kotu mezun olsam hem de istedigim bölümede bir yandan hazırlanırım. Hem onlar mutlu olmuş olurlar hem de ben. Nasıl olur sizce?

Tam bilmiyorum ama bölüm eskisehirde var galiba animasyon cizgi film.. bu isin ana yurdu japonya zaten.
Hersey paraya bakar cnaim bence bu okulu bitir calisma hayatinda is bulabiliyomusun bi bak bi yandanda istedigin okulu arastir iyice imkanlar nedir nasildir.. zaten tekrar sinava girmen gerekir belki para biriktirisin ve tekrar denersin hayallerinden vazgecme :)