Okuduğum mesaj nereye gitmiş olabilir?

GelenKutusu

Mutlu ve 2 çocuklu bir bekar...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
8.450
29.963
798
Hepinize merhaba,

2 hafta önce başıma ilginç bir olay geldi. Telefonumu kapatmıştım. Açtığım zaman kapalıyken gönderilen whatsapp mesajları ve normal sms ler iletildi. Bildiğiniz gibi hepsi ardarda iletiliyor ve tamam deyip kapatıyorum. Telefonum iphone bu arada. İki seçenek var, tamam deyip kapatmak veya cevapladan cevaplamak. Hepsini kapattan kapattım.

Mesajın biri şöyle: Canım, ........... ... ve devamı

Numara bende kayıtlı numara değildi, mesaj da pek bana yazılmış gibi değildi, üstünde çok durmadım. Ama tam kapatacağım esnada numaranın ilk rakamları tanıdık geldi, numarayı inceleyince eski kocamın numarası olduğunu anladım. Ama tabi ki mesaj bana gönderilmemişti aslında. Yanlışlıkla gelmişti.

Merak edenler için: Sanırım eski kocamın artık bir sevgilisi var.

Her neyse, ben kapata bastıktan sonra acil işlerimi hallettim ve mesajı tekrar dikkatlice okumak istedim. Ama mesajlar kısmında mesaj yoktu. Eski eşimin numarasından gelen en son mesaj aylar öncesinden gelen bildiğim bir mesajdı.

Şimdi bu mesaj kayıp yani. Peki nasıl kayboldu? Tek ihtimal yanlışlıkla silmiş olmam. Ama mesaj kutusu açılınca sil diye bir seçenek yok ki. Yanlışlıkla bastım desem, yanlışlıkla basacak sil komutu yok.

Hayal görmediğimden de eminim. Aklım başımda yani.

Gönderilen mesaj geri de çekilmez. Eski eşim mesajı geri aldı desem mümkün değil.

Başına böyle bir şey gelen var mı?

Numarası bende kayıtlı değil, bu bir neden olabilir mi?

Mesaj nereye gitmiş olabilir?

mesaj olduğuna emin misin,
bazen bildirimleri ben karıştırıyorum,
whatsup bildirimi sandığım bir mesajı arayıp arayıp bulamadım, günler sonra mesaj kutumda bulunca orayı kontrol etmediğimi anladım.

mesaj olduğuna emin misin,
bazen bildirimleri ben karıştırıyorum,
whatsup bildirimi sandığım bir mesajı arayıp arayıp bulamadım, günler sonra mesaj kutumda bulunca orayı kontrol etmediğimi anladım.
Hepsine baktım. Whatsapp da dahil. Orada da aylar öncesi mesaj var

Ya bir ara gizli numaradan mesaj atma olayi vardi. Mesaji aciyorsun kapattiktan sonra mesajdan eser kalmiyor. Tabi ben 8. Sinifta falanken. 2008 yanii. Suanda da belki bu tur islemler vardir.

Tam emin değilim ama iphone ekranı kilitli durumdayken mesaj bilidirimi geldiğinde bildirimi sola itince sağda sil seçeneği çıkıyor galiba ona basmış olabilirsiniz. Şu an benim deneme imkanım yok bir deneyin isterseniz

Tam emin değilim ama iphone ekranı kilitli durumdayken mesaj bilidirimi geldiğinde bildirimi sola itince sağda sil seçeneği çıkıyor galiba ona basmış olabilirsiniz. Şu an benim deneme imkanım yok bir deneyin isterseniz

Kırmızı oluyor o ama
Dikkatimi çekmez miydi

Aklımdan şüpheye düşeceğim neredeyse

Bence yanlışlıkla sildiniz kapalı ekranda.. Baska bir olanak yok. Geri alınması mümkün değil.

Bir de biraz eski eşi biliyorum sizin anlatımınızdan... Yanlışlıkla size böyle bir mesaj atmış numarası yapıyor olabilir. Sevgilim var havası vermek istiyor bence :dondurma:

Mesaj ne oldu bilemem ama eğer o mesaj eski eşindense,bence bilerek attı,yani güya yanlışlıkla atmış gibi ama sırf sen sevgilisi var diye düşünmen için

Sanmıyorum.
Whatsapp ve skype profil fotoğrafı ikimizin fotoğrafı idi, onları değiştirip sadece kendi fotoğrafı yapmış.

Bir de haftalardır İstanbul'da, buraya gelmiyor. Çocuklar benim iş için yurtdışına gideceğimi söyledikleri halde gelmedi. Eskiden olsa çocukalrın başında olayım diye gelirdi. Evi ve işi burada normalde. Sanırım yeni sevgilisi İstanbul'da.

bende elimde tlfn, baktım mesaj kutuma kızımın numarası gözüküyor ama mesaj boş,bir de bu normal mesaj değilde i-mesaj olarak gelmiş bana ama silmemişim içeriği yok olmuş.bende şaşırdım şimdi.diğer mesajlar duruyor ama ilginç.yeni güncellemelerden sonra yeni bir özellik olsa gerek.

Iphone de mesajlar başka bir bölümde hep duruyor diye biliyorum ama whatsap değildir sanırım normal mesajlar dir

Bence aklınızdan şüphe etmekten ziyade işinizin olduğu sırada dalgınlıkla silmiş olmaktan şüphe edin :KK66:
Yine emin olmamakla birlikte operatör ünüzden mesajlara ulaşamayı deneyin ?

Operatörden nasıl ulaşılıyor? Bilmiyorum hiç.

Whatsapi kaldırıp tekrar yuklesen ? Geçmiş mesajlar geri aktarilsin mi diye soruyor ya evet dersin belki bi ihtimal geri gelebilir.

Whatsapi kaldırıp tekrar yuklesen ? Geçmiş mesajlar geri aktarilsin mi diye soruyor ya evet dersin belki bi ihtimal geri gelebilir.

Ama whatsapp mesajı değildi, normal sms olarak geldi.
Yani öyle hatırlıyorum.

Back
X