- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Hepsine baktım. Whatsapp da dahil. Orada da aylar öncesi mesaj varmesaj olduğuna emin misin,
bazen bildirimleri ben karıştırıyorum,
whatsup bildirimi sandığım bir mesajı arayıp arayıp bulamadım, günler sonra mesaj kutumda bulunca orayı kontrol etmediğimi anladım.
Ya bir ara gizli numaradan mesaj atma olayi vardi. Mesaji aciyorsun kapattiktan sonra mesajdan eser kalmiyor. Tabi ben 8. Sinifta falanken. 2008 yanii. Suanda da belki bu tur islemler vardir.
Tam emin değilim ama iphone ekranı kilitli durumdayken mesaj bilidirimi geldiğinde bildirimi sola itince sağda sil seçeneği çıkıyor galiba ona basmış olabilirsiniz. Şu an benim deneme imkanım yok bir deneyin isterseniz
Bence aklınızdan şüphe etmekten ziyade işinizin olduğu sırada dalgınlıkla silmiş olmaktan şüphe edinKırmızı oluyor o ama
Dikkatimi çekmez miydi
Aklımdan şüpheye düşeceğim neredeyse
Mesaj ne oldu bilemem ama eğer o mesaj eski eşindense,bence bilerek attı,yani güya yanlışlıkla atmış gibi ama sırf sen sevgilisi var diye düşünmen için
Ayrıca icloud yedekleme var,telefonunuz orda otomatik yedeklenir eğer aktiflediyseniz
Bence aklınızdan şüphe etmekten ziyade işinizin olduğu sırada dalgınlıkla silmiş olmaktan şüphe edin
Yine emin olmamakla birlikte operatör ünüzden mesajlara ulaşamayı deneyin ?
Ben de bilmiyorum,bi seçenek olarak söyledim.müşteri hizmetlerine sormak gerekOperatörden nasıl ulaşılıyor? Bilmiyorum hiç.
Whatsapi kaldırıp tekrar yuklesen ? Geçmiş mesajlar geri aktarilsin mi diye soruyor ya evet dersin belki bi ihtimal geri gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?