Okul açılınca napıcam korkuyorum :(

Oy cok masum yaaaa;) herkes her seyi dörtdörtlük yapmak zorunda diye bir sey yok ilgi alanlarimiz farkli farkli bu yuzden üzme kendini. Olmuyorsa zorlama kendini canını da sıkma rezil olmazsin. Ben de her beden dersinden yirtmak icin ya hasta numarasi yapardim ya da bilegimi burktugumu falan söylerdim ben de nefret ederdim yani o dersten.

senın yaşındayken bana sureklı bugunlerın tadını çıkar hayat herşeyıyle guzel derlerdi doğruymuş bende sana soyluyorum...iyıyi kotuyü yaşayarak gor ama herşeyı zamanında yaşa ne olmadan once ne olduktan sonra ...

tek derdin bu olsun, beden dersi nedir bir saat gelir geçer...

yapamayacağım dediğin her konuyu hiçbir zaman yapamazsın. Önce bunu bir kabullen artı herkes her şeyi yapabilir diye bir konu yok kabullen bunu ona göre yaşa.

Sana kimse atlet ol, yada lisanslı voleybolcu basketbolcu ol demiyor sonuç olarak keyfine bak tadını çıkar aranıyor o günler bitip gidince

lisede en sevmediğim dersti beden eğitimi. hatta hazırlıkta platonik aşık olduğum çocuk da aynı sınıfta olduğu için rezil olmaktan çok korkardım. bir gün takla attırıyordu hoca. en korktuğum şeydi niyeyse. atamadıkça zorladı, bağırdı. belki yirmi dakika attırana kadar rezil etti salonda beni. en sonunda hüngür hüngür ağlayarak soyunma odasına kaçmıştım. o kadını da hala hoş anmam. yirmi dakika üsteleyip azarlamak nedir? neyse demem o ki sonunda geçip gidiyor. gülüyoruz ardından böyle.

Back
X