• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Okul Alışverişi :)

lise 1'i atlattıktan sonra bikaç sene fazla alışveriş faslı olmuyo zaten anca ayakkabı falan.
ben lise 1 de okul eteği gömlek zart zurt almıştım , şimdi lise 3 e geçtim okul eteği aldım .
zaten bir öğrencinin kırtasiye alışverişi hiiç bitmez :)

evet giyim olarak bende ayakkabı dışında bir şey almadım zaten.
hele kırtasiye alışverişi :D okul döneminde bile bitmek bilmiyor :D

Bende sadece ayakkabı aldım bde pentiden bi çorap alıcam kırtasiye işinide pazar gidicez alışverişe :dance:

çabuk alışıyorsun o zaman :) bende öyleyim aslında,hiç okul değiştirmediğim için bu yönümü lise birde farkettim ilk günler tanışma olduğu için soğuk duruyordum ama sonra herkesle tanışıp konuşmaya başlayınca açıldım baya :) meslekten düze geçtiysen sana yeni okulunda başarılar dilerim canım :)

Çok teşekkürler canım benim umarım iyi anlaşırım artık pazartesi anlatırım sana olumunekankayizsmile

başarılar dileyen arkadaşlara çok teşekkürler olumunekankayizsmile okullar açıldıktan sonra da okulda yaşananları anlatırız artık opuyorumnanaktan

aynn bn de :) zamn geçtikçe heyecan artıo :) hangi okula gideceksin cnm

ben anadolu lisesine gidicem cnm istediim okulu kazandım o yüzden tatlı bi heyecn içindeim opuyorumnanaktan

yeni başladın yani liseye lise 1 çok zor cnm şimdiden başarılar sana a.s.

ben beş yıllık bi okulda okuyacağım o yüzden hazırlık bu yıl xD

eet cnm ilk yıl hazırlık görüosn ondan snra 4 yıl normal lise türkiede 10 tane var böyle lise

zaten lise birde hazırlık değilmi bizim 3 yıl gördüğümüz dersleri sen 4 yıl görceksin böyle olur sanırım

yok hyr cnm 5 yıl galatasaray lisesinin eğitimi gibi istersen bak internetten

bu yıl yabancı dil ağırlıklı olacak haftada 20 ders ingilizce 4 ders almanca görcez

Back
X