Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bana okul beslenmesi için fikirler verir misiniz ya pankek börek poğaça kuruyemiş dışında artık ne yapacağımı şaşırdım doğrusu şimdiden herkese teşekkür ediyorum
Bir çok öğretmen yumurtayı yasakladı maalesef.Leyla Budak diye bir hanimefendi var, youtube kanalına kısa videolar yüklüyor okul beslenmesi hakkında bir bakın isterseniz. Fikir alabilirsiniz. Ben lisedeyken çok erken kalkıyordum okulum uzak olduğu için. Annem bana yumurta haşlıyordu yanında zeytin peynir ekmek vs. Mis gibi kahvaltı bence çocuğunuz yumurta seviyorsa bir deneyin.
Sebebi nedir, biliyor musunuz? Çok şaşırdım.Bir çok öğretmen yumurtayı yasakladı maalesef.
Koku oluyormuş.Sebebi nedir, biliyor musunuz? Çok şaşırdım.
O yenmeden geri gelme benim bütün enerjimi bitiriyor.En kötüsü de sabahın köründe hazırladığım şeylerin yenmeden geri gelmesi
Sizin ne guzel bireyselmis biz liste ile hazirliyoruz. Her gun beslenmemiz belli. Evet kolaylik oluyor ama hazirlanan liste yetersiz bence. Bes gunumuz soyle, pogaca, soguk sandvic, patates kozartma, kek, tost. Yaninda mevsim meyvesi. Bir gun ayran bir gun sut.Kızlar bana okul beslenmesi için fikirler verir misiniz ya pankek börek poğaça kuruyemiş dışında artık ne yapacağımı şaşırdım doğrusu şimdiden herkese teşekkür ediyorum
Anladım. Sağlıkla ilgili bir şey sanmıştım. Teşekkürler cevabınız için.Koku oluyormuş.