OKUL BİTTİKTEN SONRA BOSLUGA DÜŞTÜM

Bilmiyorum bu sene çalışamadım. Kendime güvenemiyorum. Herkes bir şekilde bir şeyleri yoluna koymuş bir ben koyamadim sanirim
Bunları düşünmen için yaşın çok küçük daha herşeyin çok başındasın. Mutlaka ama mutlaka üniversite oku. Sevdiğin işi yap. Mantıklı kararlar vermeye çalış.
Varsın bir sene kaybın olsun. Senelerce işsiz olmaktansa alanı geniş bir bölüm oku.
Zaman çok hızlı geçiyor anlamıyorsun bile. Bizim üniversiteye başladığımız sene garanti meslek dediğimiz mesleklerde iş bulmak zorlaştı.Gundemi iyi takip et sevdiğin işi yap :)
Hem hayat daha yeni başlıyor. Mesela universiteden mezun oldum işim yok evli değilim çocuğum yok.
Bir de lise bitince iki çocuk doğuran arkadaşlarım. Herşey bir seçim. Kimseyle ayni olmak zorunda değilsin o yüzden kimseyle kıyaslama kendini.

Çok guzel yazmışsınız. Sozelden giriyorum pek bolum seçeneği yok araştırdım ama bulamadım.

Bir an başlığı görünce üniversite mezunusun da iş bulamıyorsun sandım. Üniversite sınavlarına tekrar hazırlanmaya ne dersin? Tatile giderdim ama param yok demişsin. Çalışmadan paran olamaz lise mezunuyken çalışırsan ne kadar düzgün bir işin olabilir ki? Sürekli tatile gitsem hiç ders çalışmasam diye bir şey yok bu dünyada. O yüzden üniversite sınavlarına tekrar hazırlan hayatını mahvetme derim ileride pişman olmak istemiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…