Okul döneminde tüp bebek tedavisi olan öğretmenler???

reyyan2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
142
17
98
Tokat
Evet sorum bu?? Arkadaşlar öğretmen olup okul döneminde tüp bebek yaptıran var mı ??? Varsa prosedür olarak izin rapor vs. nasıl hallediliyor?? Rapor mu sevk mi alınıp gidiliyor yoksa dönüşte tedavi görmüştür şeklinde bir yazı mı ??

Son düzenleme:
Evet, ilk denememi bahar döneminde yaptırmıştım. Öğretmen olduğum için yarım gün çalışıyorum zaten. Doktor işlerini (genelde ultrason oluyor ) o yarım günde izin almadan yaptırdım. Kan işlemi bir gün oluyor. Yumurta toplama günü 1 günlük rapor almıştım. Transferden sonra parça parça 2 hafta rapor aldım. Tabi yaz dönemi olmadığı için stres arayan soran oluyor. Sonucum negatifti.
Mecburen ara vermek zorunda olduğum için yazın tekrar yaptıramadım. İkinci denemeyi yine okul döneminde yaptıracağım. Farklı bir merkeze gideceğim ama işlemler benzer şekilde olur diye düşünüyorum.

canım cevabın için teşekkürler...ama ben yaşadığım sehirden başka bi şehirde yaptıracağım ankara da...yani gittiğimde 10-15 gün kalmam gerekecek en az...bu süreçte nasıl bir izin ??? rapor mu sevk mi ? yoksa tedavi görülen hastaneden alınacak bir yazı mı??

Tedaviye adetin 2. günü başlanıyor. Yaklaşık 12 gün iğne kullanılıyor. 1 gün sonra yumurta toplama ve yumurta toplamadan 3-5 gün sonra embriyolar transfer edilirse (10-12 gün gebelik için) toplam 1 ay sürüyor. Eğer yumurta toplamaya kadar git gel yaparsan, son 15-20 günü bir şekilde 2 kere 10 günlük raporla halledersin diye düşünüyorum. Hastanelerden rapor almak kolay ama merkezler uzun süreli rapor vermiyor. Bir şekilde onları da halletmen gerekir.
Adetin 2. günü gittikten 5 gün sonra çağırıyorlar. O nedenle ilk gidişinde rapor alma. Gerekirse 2. gidişinde alırsın.

bende eylülde başlamıştım ama diğer arkdaşımız gibi yarım gün çalıştıgım için sorun olmadı. bende 1 saatlik mesafede başka bi ile gdiiyordum. yumurta toplama işleminde rapor aldım transferden sonrada bi hafta gitmedim o zamanda rapor aldım. diğer ultrason günleri için okula gitmediğim zaman dilimini tercih ettim. açıkcası prosedürü bilmiyorum ben okula da tedaviyi söylemediğim için farklı nedenlerden dolayı rapor aldım.. inşallah kavuşursun meleğine canım

ben durumu sağlık ocağındaki aile hekimine durumu anlattım bana 3 defa 1 haftalık rapr verdi en iyisi aile hekimine durumu anlatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…