okul kantininden soğudum

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
31
Herkese merhaba.
Bugün okulumuzda bir sürü öğrenci yedikleri tavuk dönerden zehirlenmiş...
Çıkışta okulun önünde ambulanslar vardı.
Kusan öğrenciler falan biniyomuş ambulansa.bende bu sağlık konularında çok pimpirikliyim.şimdi okul kantinine yarın nasıl gidicem ben?
Kantine gitmezsem aç kalırım öğle aramızda kısa eve gidip gelecek zamanım yok.dışardan sipariş vermek de yasak.
Kantinden hep kaşarlı tost alıyorum babam tosttan bişey olmaz sadece tavuk çabuk bozulan bi besin olduğu için zehirlenmişler tavuk alma yeter dedi.
Ama yinede ne biliyim içim rahat değil.yarın kaşarlı tost alıcam yine veya karışık da alabilrim.sizce alayım mı yoksa çikolata bisküvi gibi abur cuburlarla mı geçiştiriyim?

Evden sandviç yapıp götüremez misin?
Ya da zeytinyağlı bir yemek?

Bi tost dediğin çantada ne kadar yer kaplar ki canım? Hem ekonomik olur. Evden bişi götür sen. Sonra o yediğin abur cubur sana löp löp et olarak geri dönecektir...

Bi tost dediğin çantada ne kadar yer kaplar ki canım? Hem ekonomik olur. Evden bişi götür sen. Sonra o yediğin abur cubur sana löp löp et olarak geri dönecektir...

Bi söyliyim anneme ben.

Bisey olmaz ya bu kadar korkma tesadufyur boyle bi olayin ustune zaten dikkat ederler artik
Valla ben okul kantinide yedigim seylerin tadini unutamiyorum hamburger tost simit ahhh ahhh
Aciktim:))

Bisküvi alabilirsin doyurucu olanlardan, eti burçak gibi vs. Bide bence de tosttan birşey olmaz. Yemekhane falan var mı bende kantini pek sevmiyorum aynı tost makinesinde pres yapıyorlar ısıtıyorlar farklı sandviçleri falan.

Yani yemekhane varsa yazıl, yoksa kendim bi sandviç yap at çantanın en üstüne, onu da yapamam dersen haylayf burçak gibi bisküvilerle geçirirsin öğle arasını

Evde saandviç hazırlayabilirsin bir de meyve yeter sana.

Tosttan bir sey olmaz.tavuk sıkıltılı babanin soyledigi gibi.
Ben aldigim gibi dondurucuya koymustum mesela gecen gun cikarttim cozuldu bi actim ki ilk anda bi koku geldi sonra gecti. Ben o tavugu attim. Dusun ayni durumda kantinde diger kokulardan onun kokusunu fark etmeyebilirler de.

Bisey olmaz ya bu kadar korkma tesadufyur boyle bi olayin ustune zaten dikkat ederler artik
Valla ben okul kantinide yedigim seylerin tadini unutamiyorum hamburger tost simit ahhh ahhh
Aciktim:))

Ya şeki tavukburger yiyeyim mi?
O da tavuk ama sonuçta döner tavuğu değil.
Her gün ekmek arasıda kilo aldırıyo eti form falan varsa kantinde onları yiyim bence.

Bende öyle düşünüyorum orda tost, tavukburger falan da pişiyor.
Bide tostlarım kaşarlı sucuklu olsa neyse de kaşarlı güvenilirdir heralde

Açılın ben kantinciyim
Kantinler artık eskisi gibi değil. Çok sulu denetleniyor. Kızartma ve asitli içecekler yasak. Hamburger veya türevi etlerden numune alınıp laboratuvarda inceleniyor.

Size tarihi geçmiş bir ürün denk geldi heralde. Okul idaresinden talep ederseniz gerekli incelemeler yapılır.

Herkesın dedği gibi bir tost yap götür hiç sağlıklı değil okul kantinin malzemelerı ben hep dışarıdan sipariş ederdim

Ya şeki tavukburger yiyeyim mi?
O da tavuk ama sonuçta döner tavuğu değil.
Her gün ekmek arasıda kilo aldırıyo eti form falan varsa kantinde onları yiyim bence.
Kilo sorunun varsa evet hafif seyler ye ama yoksaa canin ne istiyorsa onu ye cnm afiyet olsun..:))

Herkese teşekkürler yorumları için.
Çok kişi evdwn götür demiş ama ben okuldan almaya devam etmeye karar verdim
Yinede düşünücem bu evden götürme işini

Bence evden bişeyler götür.
İlla yapamıyorsan bir simit poğaca alırsın

Ne lisede ne ortaokulda bi kere bile okul kantininden tost, sandvic, doner vs yemedim. Yaptiklari yeri gorebiliyoduk ve hep tiksinirdim. Evden tost goturuyordum yada yemek

bende kantınden yemezdim bir kez gördüm zift gibi yagda kadın patates kızartıyordu aşırı tıksınmıştım dışardan markette alışveriş yapardım o poşeti yakalanmadan içeri sokmak için anam ağlardı alternatif çok yani illa kantinden yeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…