Okul ve evlilik birlikte yrr m?

aZHa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
149
0
0
Diğer
Benim sizlere bir sorum olacak arkadaşlar. Ben bayramdan sonra sözlenecem inşallah sonrasınıda fazla uzatmak istemiyoruz 1yıl içinde nişandı düğündü hepsini yapmak istiyoruz ama ben hala okuyorum.Daha okulumun bitmesine 3yıl var acaba evlilikle okul beni çok zorlar mı? Aranız da evli olupta okuyanlar vardır muhakkak bana da yardımcı olursa bu arkadaşlar çok sevinirim.

merhaba canim
benden sana tavsiye okulun bitmeden kesinliklle evlenme.
ben okulumun bitmesine 1bucuk yil kala evlendim. ve okulla evi esimi idare etmem o kadar zor olduki cok agladigim gunler oldu.
sorumluluklarin artigi icin cokyipraniyorsun.
ogrenci olmak baska es olmak baska ev hanimi olmak baska.
bu ucunun arasinda kalinca hersey ister istemez okul hayatina yansiyor.
cok sukur zorda olsa aglaya aglaya bitirdim okulu.
simdiki aklim olsa kesinliklle okul bitmeden evlenmezdim.

merhaba canim
benden sana tavsiye okulun bitmeden kesinliklle evlenme.
ben okulumun bitmesine 1bucuk yil kala evlendim. ve okulla evi esimi idare etmem o kadar zor olduki cok agladigim gunler oldu.
sorumluluklarin artigi icin cokyipraniyorsun.
ogrenci olmak baska es olmak baska ev hanimi olmak baska.
bu ucunun arasinda kalinca hersey ister istemez okul hayatina yansiyor.
cok sukur zorda olsa aglaya aglaya bitirdim okulu.
simdiki aklim olsa kesinliklle okul bitmeden evlenmezdim.
Yani bende bundan çok korkuyorum. Ben her işi hakkıyla yapmaya çalışan tiplerdenim her şeyim mükemmel olsun isterim sanırım ben bu yüzden biraz dada çok yıpranırım.

yapilmayacak birsey degil yapabilen yapiyor.
ama farkinda olmadan kendinden cok odun veriyorsun.
ve artik evli oldugun icin esine karsi bir sorumlulugun oldugu icin okuldada eskisi gibi arkadaslarinla hadi dersten sonra suraya gidip birkahve icelim muhabbet edelim diyemiyorsn mesela.
cunku evde seni bekleyen biri var esin. birbirinize zaman ayirmaniz gerekiyor.hem okul hem es hem ev isleri cok zor yuruyor.
ertesi gun icin yemek yapman gerekiyor geceden hazirliyorsun mesela.cunku odevin fazla oluyor.
yani turkiyede universite biraz daha kolay sanirim.
ama yurtdisinda universite okumak cok zor.

evett ödün vereceğimin farkındayım ama haniii davulun sesi uzaktan hoş gelir denir yaa şu an banada öyle oluyor. Yaa ne olacak yaparım sevdiğim insan yanımda bundan büyük mutlulukk mu olur yaparım ben yaparım diyorum ama bi yandan da korkuyorum ya yapamazsam ya çok zorlanırsam diye

benim eşim okuyordu bis evlendiğimizde son senesiydi o bitirdi okulu
sen olmasaydın bitmesdi dedi okul :delphin:
ama bayan için bilemicem okadarda zor olmaz herhalde
çocuk olmadığı zaman :delphin:

okuduğun bölüme ve eşinin anlayışına bağlı. mesela final haftası misafir davet etmeyecek, yemek yapmazsan dışardan söyleyecek vs bölümün zor mu? devam zorunluluğun var mı?

okuduğun bölüme ve eşinin anlayışına bağlı. mesela final haftası misafir davet etmeyecek, yemek yapmazsan dışardan söyleyecek vs bölümün zor mu? devam zorunluluğun var mı?

bölümüm zor değil çok eğlenceli okul öncesi öğretmenliği okuyorum. Eşim olacak kişi de çok anlayışlı Allah razı olsun... yemeğini ütüsünü... falan kendi yapabilen birii

Zor ama imkansız değil canım,
Nişanlın anlayışlıysa beklesin bir 3 yıl ne olur ki?
Şu an herşey tozpembe görünür ama, evlilik sorumluluk istiyor a.sa.s

bölümüm zor değil çok eğlenceli okul öncesi öğretmenliği okuyorum. Eşim olacak kişi de çok anlayışlı Allah razı olsun... yemeğini ütüsünü... falan kendi yapabilen birii

e iyi o zaman. sizin sınavlarınız ağır da olmaz eşin de anlayışlı gibi tabi evlenince değişirse bilemem tabi bide akrabaları falan... ama bi yandan da 3 sene beklemek de zor, inşallah hakkında hayırlı olan kararı verirsin ne diyeyim

e iyi o zaman. sizin sınavlarınız ağır da olmaz eşin de anlayışlı gibi tabi evlenince değişirse bilemem tabi bide akrabaları falan... ama bi yandan da 3 sene beklemek de zor, inşallah hakkında hayırlı olan kararı verirsin ne diyeyim

Ya akrabaların olduğu şehirde yaşamıycaz biz gurbette olucaz o ve ben sadece.

Zor ama imkansız değil canım,
Nişanlın anlayışlıysa beklesin bir 3 yıl ne olur ki?
Şu an herşey tozpembe görünür ama, evlilik sorumluluk istiyor a.sa.s
o beni zorlamıyor zaten sadece evlensek ayrı kalmasak ne iyi olur diyor ama sen istemezsende beklerim diyor.

E bekleyin o zaman, aceleniz ne?
Tut ki hamile kaldın ne yapacaksın değilmi ama.

evlenince çoğu kendisi yapmıyo ama.. nasılsa evde bi kadın var o yapsın die elini sürmüyo.
okulun bitmeden SAKIN evlenme derim.. beklesin 3 yıl hemen geçer. hem hasret de artar daha iyi olur senin kıymetini daha iyi bilir belki zor kavuşunca. annen baban bişi demiyomu?

evlenince çoğu kendisi yapmıyo ama.. nasılsa evde bi kadın var o yapsın die elini sürmüyo.
okulun bitmeden SAKIN evlenme derim.. beklesin 3 yıl hemen geçer. hem hasret de artar daha iyi olur senin kıymetini daha iyi bilir belki zor kavuşunca. annen baban bişi demiyomu?

Annem babam okul bitsin öyle diyor ama ben diretsem illaki okul bitmeden olsun desem onlar da izin verir mecburen

E bekleyin o zaman, aceleniz ne?
Tut ki hamile kaldın ne yapacaksın değilmi ama.

yaa orasınıı da düşünmedim değil daha ikimiz de bişey bilmiyoruz çok iyi korunamayız da :bbo: artık karnım burnumda okula nasıl giderim bilmemm:sm_confused:

Back
X