- 2 Eylül 2017
- 195
- 10
- 26
- 28
- Konu Sahibi Degisikbiseyim
Burnum çok şiş asimetrik gozukuyo kenidmi berbat hissediyorum okula gidemiyorum ama gitmem gerek hiç cesaretim yok sanki herkes dalga geccekmis gibi geliyo bana biraz cesaret verin
(((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay olduKaçıncı aydasiniz siz, sabredin herşey yoluna girecek foto atin bakalim, size öyle geliyordur ben de öyle oldum şimdi alıştım burnuma. :)
Eski halin de varsa paylaşır mısın ne kadar değişim yaşadığını öyle görürsek daha iyi anlarız.
Eski halin de varsa paylaşır mısın ne kadar değişim yaşadığını öyle görürsek daha iyi anlarız.
Haklısınız ama dışarı çıkınca kendimi öyle kötü hissediyorum ki sanki herkes bana bakiyomus gibj geliyo ve en kötüsü de burnumun bu şekilde kalicagini düşünüyorum1. Ay olsa ben de ilk psikolojiyle gitmekte tereddüt ederdim. Biraz stres yapmayı bırakıp insan içine çıksanız sizin için daha iyi olur. Çünkü çok takıyorsunuz, anlıyorum gerçekten anlıyorum ama bu foruma yazıyorsanız biraz tavsiyemi dinleyin tecrübemden faydalanın. Geçecek. Hepsi geçecek. Yapmanız gereken hayatınıza devam etmek.
Burnun hiçte kötü aksine doğal ve güzel çünkü daha da inecek ve oturacak daha birinci aydasın ve sende alışacaksın seni anlıyorum ama böyle yaparak kendine zarar verirsin sürecin için zor olur daha yeni başlıyorsun aksine kesinlikle asla pişmanmışsın gibi konuşma yapma ve o tavırda olma bundan mutluluk duy bunun için geri dönüş yok sürecini zorlaştırma gerçekten güzel ve daha da güzel olacak inşallah :)Haklısınız ama dışarı çıkınca kendimi öyle kötü hissediyorum ki sanki herkes bana bakiyomus gibj geliyo ve en kötüsü de burnumun bu şekilde kalicagini düşünüyorum
İnşallah yaaa inşallah Karalar bağladım bilmiyorum niye böyle olduBurnun hiçte kötü aksine doğal ve güzel çünkü daha da inecek ve oturacak daha birinci aydasın ve sende alışacaksın seni anlıyorum ama böyle yaparak kendine zarar verirsin sürecin için zor olur daha yeni başlıyorsun aksine kesinlikle asla pişmanmışsın gibi konuşma yapma ve o tavırda olma bundan mutluluk duy bunun için geri dönüş yok sürecini zorlaştırma gerçekten güzel ve daha da güzel olacak inşallah :)
Gercekten mi tesekur ederimmBence gayet doğal duruyo
Ne güzel benimde öylr yapmam lazım eskiye göre iyi evet ama şu ucu falan bi inseydiTatlım benim burnumda aynı senin gibi şuan bugün ateş ve silikonlarım alındı ,tekrar ince bir bant yapıştırdı Dr ve ben be yaptım biliyormusun taktım sevgilimi koluma avmde havalı havalı gezdimEski haline göre onnn numarasın aşkım benim alışcaz yeni halimize
Benziyormuş burunlarimiz sizin tam açılmış hali yok mu merak ettim :)Ya boşver onu benimki gibi yandan bir koca kemik civarmış kurtulmuşsun süper olmuş yap saçını makyajını ohhh misEki Görüntüle 2047194
Hala bandajım var ama yinede çok güzelBenziyormuş burunlarimiz sizin tam açılmış hali yok mu merak ettim :)