Okulda çalışan bayan öğretmen

Piremsesim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
252
159
53
İyi akşamlar bayanlar. Ben öğretmenim ve okula gidip ders anlatasım gelmiyor. Sebebi ise çalıştığım yerdeki bayan öğretmen. Her şeye burnunu sokma derdinde. Sürekli laf sokmaya çalışıyor bana. Ben ona öyle bi çaba içinde olmadığım halde amacı ne anlamıyorum cidden. Emir kipiyle benimle konuşuyor şunu Yap bunu yap hayır yani ne üstünlüğü var anlamıyorum. Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm ama kendini sanki okulun en üst yöneticisi gibi kendi kararlar veriyor emir kipiyle bir öğretmene yakışmayan cümlelerle konuşuyor ve gözlem ledim herkese karşı böyle . sesini yükseltiyor. Olgun davranışa ve konuşmaya sahip değil. Muhatap olmak dahi istemiyorum o derece nefret ettim.
Böyle bir durumda Siz olsanız ne yapardınız?

İyi akşamlar bayanlar. Ben öğretmenim ve okula gidip ders anlatasım gelmiyor. Sebebi ise çalıştığım yerdeki bayan öğretmen. Her şeye burnunu sokma derdinde. Sürekli laf sokmaya çalışıyor bana. Ben ona öyle bi çaba içinde olmadığım halde amacı ne anlamıyorum cidden. Emir kipiyle benimle konuşuyor şunu Yap bunu yap hayır yani ne üstünlüğü var anlamıyorum. Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm ama kendini sanki okulun en üst yöneticisi gibi kendi kararlar veriyor emir kipiyle bir öğretmene yakışmayan cümlelerle konuşuyor ve gözlem ledim herkese karşı böyle . sesini yükseltiyor. Olgun davranışa ve konuşmaya sahip değil. Muhatap olmak dahi istemiyorum o derece nefret ettim.
e neden rahatsızlığınızı belirtmiyorsunuz okuldaki başka bir öğretmen yüzünden mesleğinizden niye soğuyasınız,kendisi orada baya kıdemli galiba ki borusu ötüyor biriside çıkıp bu şekilde emir kipiyle konuşulmasından hoşlanmam vs. demiyor mu? rahatsızlığınızı hissettirmemin binbirtürlü yolu var fazla muhattap olmamak,mesafe koymak gibi

Açıköğretim mezunu olanların öğretmenlik yaptığı ülkede ... şeklinde cümleler kurardım.:KK45::KK45:

Açıköğretim mezunlarının yatarak mı mezun olduğunu sanıyorsunuz? Öyleyse aşırı derecede yanıldığınızı anlamak için bir bölüme kaydolun ve görün diyorum. Ben ilk üniversitemi örgün okudum başka şehirde, ikinci üniversite olarak da aynı dönemde açıköğretimden bir bölüm bitirdim. Ama benim için açıköğretim çok daha zordu, geçmesi daha zordu..örgün de de zor bir bölüm okudum ama bana açıktan daha zor geldi. Bence böyle aşağılamanız çok itici..

Ben böylelerine sonradan görme dıyorum:bicak:

Açıköğretim mezunlarının yatarak mı mezun olduğunu sanıyorsunuz? Öyleyse aşırı derecede yanıldığınızı anlamak için bir bölüme kaydolun ve görün diyorum. Ben ilk üniversitemi örgün okudum başka şehirde, ikinci üniversite olarak da aynı dönemde açıköğretimden bir bölüm bitirdim. Ama benim için açıköğretim çok daha zordu, geçmesi daha zordu..örgün de de zor bir bölüm okudum ama bana açıktan daha zor geldi. Bence böyle aşağılamanız çok itici..
Orada okuyanlar yata yata mezun oluyor dememişim ama siz konuyu oraya getirdiğinize göre çok popüler bir yaklaşım belli.:KK45:
Açık öğretimden mezun birinin öğretmen olması bana göre yanlış olmaması gerekir. Benim fikrimden size ne? Rica ediyorum benimle polemiğe girmeyin.

Herkese karşı böyleymiş zaten çok takılmayın, mesafeli durun. Sadece size davransaydı tepkinizi gösterin derdim ama genel huyuymuş.
Bu arada öyle bir anlatmışsınız ki okulda sadece 1 tane mi kadın öğretmen var acaba diye düşündüm.

Orada okuyanlar yata yata mezun oluyor dememişim ama siz konuyu oraya getirdiğinize göre çok popüler bir yaklaşım belli.:KK45:
Açık öğretimden mezun birinin öğretmen olması bana göre yanlış olmaması gerekir. Benim fikrimden size ne? Rica ediyorum benimle polemiğe girmeyin.

Polemiğe girecek bir insan değilim, ki asla böyle şeylere gerek duymam. Ama dalga geçercesine "açıköğretim okuyanların öğretmen olduğu ülkede.." deyip küçümsemek inanın aşırı kötü duruyor sizin açınızdan. Öğretmen olurken bir sürü mülakatlara giriliyor. O donanıma ve bilgiye sahipse öğretmen olunuyor. Yani açıköğretimli olur ama bilgi donanım üst seviyededir, örgün okur pek yeterli değildir. Ya da tam tersi..Bu kişinin çabasına bağlı.. Ki ben örgün okuyan biri olarak ve bir öğretmen olarak bunu söylüyorum. Açıktan okuyan arkadaşlar mutlaka bana katılacaktır. Hayırlı günler.

Açıköğretimden oldukça zor Bi bölüm bitirdim sadece sınav gunu çalışarak ve onur belgeleriyle, örgünde okudum geçme notuydu onuydu bunuydu çok zordu k.bakmayın ama örgünle acıköğretim kıyaslanamaz bile..

Katılıyorum.

Herkes işinin yeterliliğini alabildiği bölümlerden mezun olmalı.

Hele ki öğretmenlik, doktorluk gibi önemli mesleklerde.

Hem eleştir, hem de imlaya takılıp düş
Of :bicak:

Açıköğretim mezunu olanların öğretmenlik yaptığı ülkede ... şeklinde cümleler kurardım.:KK45::KK45:
Benim tanidigim acik ogretimli ogretmrn var ve emin olun orgunden mezun olanlardan daha ozverili calisiyor hatta soyle soyleyeyim orgunden mezun bircok ogretmenin okuma yazma ogretmeden mezun ettikleri ogrencilere okuma yazma ogretmek icin cabaliyor

Bence orgun yada acikogretim ayrimina degilde is ayrimina takilin

Back
X