Okuldaki "popüler" kizlarin bizden ne farki var??

Üçüncü gözleri namüsait bir alanda açılıyormuş diyorlar. Bir de nirvana kapısı aralanınca "ay boynum tutuldu kapat" diye çirkefleşiyor onlar. Halbuki hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye.

Lisede misin? üniversitede böyle bişi görmedim ya da bölümümden dolayı görmedim..okulda azıcık kız vardı hepsi popülerdi :27::27::27:

bizden, onlardan, bunlardan kimin kimden ne farkı var bilmiyorum ama kastettiğin şey:

- özgüvenden
- kendine saygıdan
- başkalarını mutlu etmeye çalışmamak ve kimseye göre şekil almamaktan
- dominant olmaktan
- utangaç olmamaktan
- girişken olmaktan ve fiziksel olarak dikkat çekici olmaktan kaynaklanıyor.

Hiçç işim yokta popüler kızın benden farkı ne onu düşüncemm pehh..

Dert kalmadı sanki dünyada te allahım yaa :47:

popüler olmanında kötü tarafları var surekli gözler üzerinde olduğundan rahat davranamazlar

ne lisede ne üniversitede o popüler dediklerinizle karşılaşmadım
ya da ben kimseye popüler gözüyle bakmadım bilmiyorum.
bunu takmanıza gerek yok zaten.

Ne fark mı var? Onlar popüler biz değiliz işte daha ne fark olacak :27:

Buna çok takılmamakla beraber(çünkü her insanın mutlaka birini birinden farklı kılan özelliği vardır)
*Boyu,fiziği
*Lakayıt veya hanımhanımcık olması:27:
*Konuşması işvesi cilvesi:34:
*Göz ten rengi
*Bacakları:1:
*Duru bir güzelliğinin olması:21:
*Özgüveni:24:
*Kendinden emin dediğinin arkasında durması
*Kurallarının olması
*Bakımlı olması,hoş kokması
*Giydiğini yakıştırması
*Nerede susup nerede konuşacağını bilmesi
*Lafı ağzında olması
Tabi bunlar benim düşüncelerim (değişebilir)
v.s...v.s.... bunlar uzar gider aslında bu sorunun cevabını erkelere sormak lazım.Çünkü kızları popüler yapan birazcık onlar birazcık biziz.

Popüler? Kime göre popüler, neye göre popüler? Popülerden kasıt? Ölçütleri neler bunun?

kendine güven tek fark bu aslında insnları ayıran en büyük özellik
bi insna kendine güveniosa duruşu değişir dimdik durur güvenmiyosa boynu içeri kaçar ezik duruş sergiler ve bunu herrrrkes farkeder beden dili denen bişi var
kendine güvenirsen kılığına kıyafetine dikkat edersin en önemli şey insanda ilk başta dış görünüş ve koku:))
temiz görünceksin (makyajdan falan bahsetmiorum temiz olcaksın kıyafetinin markası diil yakışıp yakışmadığı ütüsü önemli yane)
vede güzel kokcaksın illa pahalı parfümlerin olmasına gerek yok bi kalıp sabun bile gerektiğinde işini görür:)))

veeeeeee en önemlisi sürekli şikayet edip dır dır mıy mıy inların positif enerjisini sömürmiceksin aksine etrafa pozitif enerji saçıcaksınki diğer enerjiler etrafında toplansın:))))

başta özgüven ve giyim çok önemli bide sosyal olmak herkesle sohbet etmek . bir kızın kendine güveni varsa giyimide güzelse az çok herkesle muhabbeti de varsa o kız popüler oluyo çevremdeki popüler kızlardan yola çıktım bu yorumu yaparken :D

Yaa kizlar derdiniz yok mu sizib yaa:D ppuler oksaniz ne olacak? Sallayin ya... Benim hic oyle derdim olmadi kendine guven yok bakimlilik ben hep dogallik taraftariyim kaslarimi bile almam cok abartili da giyinmem gaye sade giyinirim onlar hic dikkatimi bile cekmezdi umrumda olmwzdi mesela populerler ve populer olmayanlar yan yana gelince populerler ezilirler ama ben tam tersi onlar hic yokmus gibi dsvraniyordum sonra onlar bwna bakmaya badladi aaaa ne cool kizz oldum ezdirme kendiniiii
guzel olmsk zorunda degilsin hem neden poulerlik?

Lisedeki popüler kız olaraktan cevap verebileceğim sanırım :52::52::52::52:(lise bitti gerçi varken öyleydim :52:))

Özgüven
Duruş
Kıyafet
Temizlik
Bakım
Sosyallik
Bilinçlilik
Farkındalık
Azcıkta egoistlik :52::52::52::52::52:
:52:(egoistlik kısmına kızmayın,ama öyle)
En önemlisi ÖZGÜVEN ama.:24::24::24:

Back
X