Okuldan nefret ediyorum.

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Bunaldim her seyi en bastan anlaticam sonra da el mecbur ders calismaya gidicem bende doktor teshisli dehb var kucuklugumden beri yerimde duramayan kipir kipir ve hareketli bir cocuktum derslerim iyiydi ta ki liseye kadar lise denen cehennem yuzunden psikolojim bozuldu canavara donustum okula gitmeden once midem bulanmaya basliyor ve ayaklarim geri geri gidiyor o bina kusturuyor beni oyle tiksiniyorum gider gitmez evimi ozluyorum okul yuzunden sinir hastasi oldum evdekilere patliyorum bir seje sinifta kaldim sirf okulu sevmedigim icin bu sene akillandim da calisiyorum ama el mecbur bana kalsa next next next level yapip unive gitmek isterdim napacagimi bilmiyorum daha bitmesine 2 sene var sinifa okula o binaya tahammul edemiyorum

Inan insanin hayatindaki en guzel donemi okul donemi, asil zorlugu okul bitince gercekten hayata atilinca anliyorsun.Calisma hayatindaki insanlar okuldaki insanlardan cok daha zor daha cirkef.Hepimizin ozellikle lise doneminde sevmedigi ogretmen veya arkadaslarimiz oldu,gecmise bakiyorum da aslinda cok da iyi birer insanlarmis ama o yaslarda insana bakis acisi cok farkli oluyormus,buyuyunce anladim.Bizim iyiligimize soyledikleri hersey meger gercekten cok dogruymus.
Sorunlarin yok asilamayacak kadar buyukse eger okul degistir ama calismaktan hic vazgecme.Hayal ettigin her bir seyi ancak okuyarak,calisarak gerceklestirebilirsin baska yolu yok...

Universitede duzelecegini dusundugun seyler nedir mesela??? Her sorun yasadigin yerden zirt diye kaçamazsin malesef. Lise dedigin hayatin en sorunsuz donemlerinden biridir. Universite ve asil sonrasinda hayat başliyor...
Lisede bu kadar tahammul edilemeyecek olan nedir yani?

Universitede duzelecegini dusundugun seyler nedir mesela??? Her sorun yasadigin yerden zirt diye kaçamazsin malesef. Lise dedigin hayatin en sorunsuz donemlerinden biridir. Universite ve asil sonrasinda hayat başliyor...
Lisede bu kadar tahammul edilemeyecek olan nedir yani?
Arkadaslarim en yakin arkadasim haric bir de bir kac kisi var gram sevmiyorum

Bir konunda da eve gitmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyor diyordun, valla anlamadım ben seni :KK70:
Dehb hastasıyım bende ama üniversite daha zor bana göre, bu hastalık ekstra ders çalışma gerektiriyor.

Bunaldim her seyi en bastan anlaticam sonra da el mecbur ders calismaya gidicem bende doktor teshisli dehb var kucuklugumden beri yerimde duramayan kipir kipir ve hareketli bir cocuktum derslerim iyiydi ta ki liseye kadar lise denen cehennem yuzunden psikolojim bozuldu canavara donustum okula gitmeden once midem bulanmaya basliyor ve ayaklarim geri geri gidiyor o bina kusturuyor beni oyle tiksiniyorum gider gitmez evimi ozluyorum okul yuzunden sinir hastasi oldum evdekilere patliyorum bir seje sinifta kaldim sirf okulu sevmedigim icin bu sene akillandim da calisiyorum ama el mecbur bana kalsa next next next level yapip unive gitmek isterdim napacagimi bilmiyorum daha bitmesine 2 sene var sinifa okula o binaya tahammul edemiyorum
Okulu sevmemenizle Dehb arasında bir bağlantı kuramadım. Hani derslerime konsantre olamıyorum derseniz anlayacağım. Bende de Dehb var. Yerimde duramıyorum ve bireylere dikkatimi toparlamakta zorlanıyorum.

Benimde son senem cehennem gibiydi. Psikolojim bozuktu ve üstüne okula gitmek bana extra işkence gibi geliyordu. Hala sorsalar hayatına yeniden başlar mısın diye sırf lise yüzünden hayır derim. Okumayı ve öğrenmeyi çok severim ama lise mı aslaaaa. Onun yerine 5 kez ünv giderim daha iyi

yavrum senin aranın iyi oldu herhangi bir kişi , kurum, bina , topluluk , cemaat , hayvan vs var mı? :işsiz: :halay: evimi özlüyorum diyorsun da evde de insanlara cinnet geçirtiyorsun ve kendin geçiriyorsun.Tedavi oluyorum diyorsun ama zerre inanmıyorum artık yazık günah ailene çok üzülüyorum.inşallah fake profilsindir.

bina sana nasil travmalar acmis olabilir böyle kusturacak?

Seni anlıyorum. Lise biteli 10 seneyi geçti ama hala oraya dönmüş olduğumu görmek kabuslarıma girer. İmkanın varsa değiştirsin ailen.

Back
X