Okuldan nefret ediyorum.

Bunaldim her seyi en bastan anlaticam sonra da el mecbur ders calismaya gidicem bende doktor teshisli dehb var kucuklugumden beri yerimde duramayan kipir kipir ve hareketli bir cocuktum derslerim iyiydi ta ki liseye kadar lise denen cehennem yuzunden psikolojim bozuldu canavara donustum okula gitmeden once midem bulanmaya basliyor ve ayaklarim geri geri gidiyor o bina kusturuyor beni oyle tiksiniyorum gider gitmez evimi ozluyorum okul yuzunden sinir hastasi oldum evdekilere patliyorum bir seje sinifta kaldim sirf okulu sevmedigim icin bu sene akillandim da calisiyorum ama el mecbur bana kalsa next next next level yapip unive gitmek isterdim napacagimi bilmiyorum daha bitmesine 2 sene var sinifa okula o binaya tahammul edemiyorum
Okulu değiştir mümkünse

Lisedeyken bende sınıfımdakiler yüzünden sevmezdim okulu,değiştirsem diğer sınıflar daha beteriydi.Önemli derslerin olmadığı zamanlar rapor alırdım aile hekiminden evde kendim çalışırdım,okulun kapanmasına az kala da devamsızlığımı kullanırdım öyle bi çare bulmuştum.

Yasadiginiz şeyi kardeşim yaşadı lise sonda okul değiştirmek zorunda kalmıştı , gittiği okulu hiç begenmedi ve gitmedi çok istedi ama gidemedi resmen tiksiniuodu okuldan. Ayaklarım gitmiyo diyodu agliyodu. Psikologa gitti o bile fayda etmedi bir senesi çöp oldu. Ama özel okul olduğu için sınavlarla halletti sadece mezun oldu.suan sınava hazırlanıyor dersaneye de gayet iyi gidiyor. Bence okulu değiştirin ailenizi zorlayıp

Bunaldim her seyi en bastan anlaticam sonra da el mecbur ders calismaya gidicem bende doktor teshisli dehb var kucuklugumden beri yerimde duramayan kipir kipir ve hareketli bir cocuktum derslerim iyiydi ta ki liseye kadar lise denen cehennem yuzunden psikolojim bozuldu canavara donustum okula gitmeden once midem bulanmaya basliyor ve ayaklarim geri geri gidiyor o bina kusturuyor beni oyle tiksiniyorum gider gitmez evimi ozluyorum okul yuzunden sinir hastasi oldum evdekilere patliyorum bir seje sinifta kaldim sirf okulu sevmedigim icin bu sene akillandim da calisiyorum ama el mecbur bana kalsa next next next level yapip unive gitmek isterdim napacagimi bilmiyorum daha bitmesine 2 sene var sinifa okula o binaya tahammul edemiyorum
Seni cok iyi anliyorum. Bende o his ta ilkokulda olustu ogretmen degisikligi asiri sert disiplinli hoca. Universiteye gidinceye kadar her sabah kustum okula gidecegim diye. Kaygim o kalbimin sıkısmasi hizli atmasi ta cumartesiden baslardi. Zor astim bir sene uni kazanamadim sadece dershsneye gitmistim. Cok rahattim ortam guzeldi oyle gecti. Su an ogretmenim ama pazartesi sendromum asiridir. Keske o donem cozup yillarca o kalp carpintisini cekmeseymisim.

Back
X