- Konu Sahibi -EarthLing-
-
Biraz gergin olunca koç gibi düşündüm de sonradan bana da su grubu olma ihtimali yüksek geldiKoç burcu işi degil bu tam su grubunun yapacagi işlerBalik olma ihtimali yuksek ya da akrep
Eğitim camiasında çalışıyorum evet yasak. Rıza izin belgesi doldurtmaları lazım veliye.Merhaba, oglum okul arama surecindeyim. Ve bazi ozel okullar beni dehsete dusurdu. Instagram hesabina girip inceledigim bir okul surekli foto, video paylasimi yapiyor. Yani ozel etkinlik paylasimini anlarim ama surekli ogrencileri ya derste ders islenirken cekmisler ya tenefuste koridorda yururken. Reklam yapacagiz diye surekli derse giriyorlar. Ogrencilerin yuzunde surekli kamera. Bunun yasak oldugunu saniyordum. Sikayet etsem ciddiye alinir miyim? Ben mi abartiyorum acaba, veliler durumdan memnun galiba. Veli toplantisi olmus, usenmemis her veliyi cekmisler ogretmenle konusurken.sinirim bozuldu. Bakanliga sikayet etsem bir sey cikar mi?
Benim burç balık yükselen akrep, kimsenin işine burnumu sokup, şikayet edecek yer arayacak kadar kendimi kaybetmedimKoç burcu işi degil bu tam su grubunun yapacagi işlerBalik olma ihtimali yuksek ya da akrep
Saf kan AkreplerKoç burcu işi degil bu tam su grubunun yapacagi işlerBalik olma ihtimali yuksek ya da akrep
blulamak aklima gelmedi acikcasi cok da bu konuya takilmiyorum ben o yuzden sormadigimdan da olabilirBizde onay vermeyen bir veli vardı, onun da fotoğrafları çekiliyordu öyle bir şey yapmıyorlardı. Sadece gruba yada sosyal medyaya yüklemiyorlardı, aileye özelden gönderiliyordu. Toplularda da veli grubuna normal atarken sosyal medyada çocuğun suratı blurlanıyordu.
Öyle dışlar gibi bir tutum elbette olmuyordu yani.
Burda da onay alınıyorMerhaba, Türkiye'de yaşamıyorum ama burada bizden onay alırlardı okulun sitesine fotoğraf koymak için. Belki onay alınıyordur ailelerden imzalı bi şekilde.
Çıkmaz genelde izinli oluyorlar veliden imzalı izin isteniyorMerhaba, oglum okul arama surecindeyim. Ve bazi ozel okullar beni dehsete dusurdu. Instagram hesabina girip inceledigim bir okul surekli foto, video paylasimi yapiyor. Yani ozel etkinlik paylasimini anlarim ama surekli ogrencileri ya derste ders islenirken cekmisler ya tenefuste koridorda yururken. Reklam yapacagiz diye surekli derse giriyorlar. Ogrencilerin yuzunde surekli kamera. Bunun yasak oldugunu saniyordum. Sikayet etsem ciddiye alinir miyim? Ben mi abartiyorum acaba, veliler durumdan memnun galiba. Veli toplantisi olmus, usenmemis her veliyi cekmisler ogretmenle konusurken.sinirim bozuldu. Bakanliga sikayet etsem bir sey cikar mi?
O zaman size başarılar çünkü özel ya da devlet fark etmeksizin neredeyse tüm okullarda etkinlik paylaşımı oluyor. Hiçbir özel gün, faaliyet atlanmıyor :) hem velilerin isteği yerine getirilmiş oluyor hem okullar kendi reklamlarını yapmış oluyorlar. Okul ararken ilk kriteriniz bu olmasın. Daha önce de yazıldığı gibi sene başında izin kâğıdı imzalatılıyor. İmzalamazsınız olur biter.Yo gayet nerede duracagimi biliyorum. Pas gectim zaten. Cocugumu egitim almaya gonderecek okul ariyorum, okulun reklam yuzu yapmaya degil.
Anaokulundan bahsetmedim ben. Onu nereden cikardiniz. Ilkogretimden ve liseden bahsediyorum. Neyse siz de catacak yer ariyorsunuz sanirim. Tek gergin ben degilmisimAllah aşkına anaokulunda kreşte ne dersi yapılıyor da dersi bölecek diye dert ediyorsunuz. Kesme boyama yapıştırma, el ayak koordinasyon oyunları yapıyorlar. Ki o seviyede yardımcı öğretmen de oluyor. Biri dersi yaparken diğeri çekiyor işte. Türev integral anlatırken dersi bölmüyorlar yani
Benim oğlan 3 sene anaokuluna gitti şimdi 2. Sınıf. Üç okul değiştirdik. Üçünde de gayet fotoğraflar çekildi. Hatıra kaldı ben memnundum. Mesela turşu kurduklarında ona göre düzenleme yaparlardı o dekorda da iki üç fotoğraf olurdu.
Ben o videolardan ve fotoğraflardan memnundum. Kalkıp okulun velisi bile olmayan biri şikayet etse sinir olurdum.
Size ne yani siz ona göre okul seçimi yapın seçmediğiniz okulun öğrencisinden size ne?
Etkinlik paylasimi degil kastim yahu. Surekli ders anlatirken fotolardan bahsediyorum. Ozel faaliyetleri anliyorum zaten. Siz de ogretmensiniz sanirim. Her hafta ders anlatirken dersinize girilip cekim yapilmasini normal karsiliyorsunuz sanirim. Bana anormal geldigi icin yazdim ama herkese gore normalse okeyO zaman size başarılar çünkü özel ya da devlet fark etmeksizin neredeyse tüm okullarda etkinlik paylaşımı oluyor. Hiçbir özel gün, faaliyet atlanmıyor :) hem velilerin isteği yerine getirilmiş oluyor hem okullar kendi reklamlarını yapmış oluyorlar. Okul ararken ilk kriteriniz bu olmasın. Daha önce de yazıldığı gibi sene başında izin kâğıdı imzalatılıyor. İmzalamazsınız olur biter.
Banane tabi. Ben eger ders ici cekim yapip paylasmak yasaksa sikayet etmeyi dusundum. Yasak degilmis ogrenmis oldum.Oğlunuz orda değil sizene demezler mi ? Ne bileyim veliler düşünsün siz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?