Okulu Bırakma Düşüncesi

banada arada geliyorlardı üni zamanımda sonrasında ıkıncı unı pkudum :))))

sakın okulu bırakma ben ıkı sene hazırlandım ıstedıgım yer olana kadar catladım ımkanım olsa bıde mımarlık okurdum

sınıf arkadaslarınla hafta sonu sınamaya gıdın
bulusun
aktıve olucak bır sey ya da arkadas cevresı edının

cok pısman olursunuz ınananın bu dedıgıme cunku ılk unıversıtemı bunaldıgımmıcın bıraktım ve cok pısman oldum sonradan afla geri gelebıldım
o donemde tekrar hazırlanmak zoruma gitiii
bunu yaparsanız sızde pısman olucaksınız

bıraz kararlı olsun sızın sorununuz sadece kafa dengı alısverıs yapamamak arkadas cevrenızle alaakalı

Daha iyiyim okulu bırakmayacağım asla :34::16:

Sayısal öğrenciyseniz direk meslek okuyacaksın onu anladım ben. Ucu açık bölümler okumican bazı mühendislik bölümleri olsun, matematik, fizik, kimya bölümleri olsun herkes mezun olunca sudan çıkmış balığa dönüyor.

Ama doktor, mimar, öğretmen direk mesleği belli ya.

Mezun olunca görürsün canım. Doktorasını yapan teknik üniversite mezunu bir mühendisim. Mimarın farkını çok iyi görüyorum. Keşke puanım yetiyorken ben de mimarlık tercih etseydim.

Mantıklı düşününce kararımın saçma olduğunu anladım.Bırakmayacağım :34::16:

sorunu cozmussun... yorumlarda bile o sıkıntıyı yasayan insanınki anında belli oluyor.

malesef mimarlık egitimi resmen iskenceye dayanıklılık testi gibi oluyor... hocaların dediklerine cok kulak asmamayı ogreniyorsun zamanla. bir de istediklerinden fazlasını yapıp bosuna kendini yorma, nacizane tavsiyem...
projelerde de kritikleri kacırma, sacma sapan seyler soyleseler bile onların dediklerini yap git, cok begenirler. bosuna kendini yormaya degmedigini anlıyorsun zamanla.

Alışacam sanırım zamanla daha çok yolum var.Teşekkür ederim :34::16:

Geçti sandım ama tekrar bu düşünceye savrulmaya başladım.Herkes gözümü korkutuyor.Hiç birşey yapasım gelmiyor tek yaptığım saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlamak.Aileme hissettirmekten kaçınsamda anlıyorlar onlarda üzülüyor.Çok kötüyüm çok ruh gibi dolanıyorum ortalıkta....

ben de 4.sınıf mimarlık öğrencisiyim.Her dönem sonu proje tesliminden sonra bırakmayı düşünüyorum sonra projeden geçince vazgeçiyorum heheheheeh:1::1:

Back
X