- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.523
- 548
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bu takılar ateşte yapılıyormuş yapamam diyen üye değil misiniz ? Sizin zaten bu bölümü okumaya gönlünüz hevesiniz yok bu sene tren kaçtı kayıtlar kapandı yani ne bileyim bence sizin komple okumaya gönlünüz yok ya ciddi ciddi okul hevesi olan gözü kapalı bölüm seçmez ya da bu seneki kayda yetişirdi aman daha fazla senem kaybolmasın diye bilemiyorumKuyumculuk Ve Takı Tasarımı 2 yillik
Nasıl yaa nasıl benim aklıma gelmez!!! İlk çizim dersinde bende bırakacağım.Canlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?
Uzaktan eğitimde çekiniyormuş vs bir sürü bahanesi varOkulu neden biraktiniz? Cizgi cizemiyorum diye mi?
Aklima bir kiz icin üniversiteyi birakan ve sonra terk edilen akrabagim geldi![]()
İyi güzel hoş da bir planın vardır herhalde bıraktım çünkü şunu yapacağım gibi. Yoksa planın yokmuCanlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?
Uzaktan eğitimde çekiniyormuş vs bir sürü bahanesi varOkumak istemiyorsa meslek edindirme kurslarına gitse bari
Katılıyorum, herkes üniversite okumalı diye bir şey yok. İyice düşünüp bir yol haritası çizmeliOkulu birakabilir, ben onu yargilamam. Ama saga sola savurulmasin. Iyi düsünmesi gerek. Dediginiz gibi meslek edinebilir. Herkes ayni sekilde akademisyen yolundan gitmeli diye bir kural yok.
hayatının en doğru kararını vermişsin tebrik ediyorum kararından ötürüCanlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?
Ahhahahah asgaffagahakalaAcayip doğru. Sordugun hata.
Kuyumculuk Ve Takı Tasarımı 2 yillik