• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulu bıraktım?

Moda tasarım, ayakkabı tasarımı, takı tasarımı gibi bölümler çizim becerisi gerektiren bölümler. Moda tasarım bölümü okuyorum çizim bildiğim halde zorlanıyorum, gideceğin bölümü kendi yeteneklerine göre belirlemelisin.

neden herkes ti'ye alıp okulu bırak demiş derken, eski konulara baktım ve anladım meseleyi :KK48:
çok bile dayanmışsın okula

Son düzenleme:
Kuyumculuk Ve Takı Tasarımı 2 yillik
Siz bu takılar ateşte yapılıyormuş yapamam diyen üye değil misiniz ? Sizin zaten bu bölümü okumaya gönlünüz hevesiniz yok bu sene tren kaçtı kayıtlar kapandı yani ne bileyim bence sizin komple okumaya gönlünüz yok ya ciddi ciddi okul hevesi olan gözü kapalı bölüm seçmez ya da bu seneki kayda yetişirdi aman daha fazla senem kaybolmasın diye bilemiyorum

ben emekli olunca keyfim için bir bölüm bitirmek istiyorken sana iyi yapmışsın diyemem ,

zaten iki yıllık bir okul bitir nereyi istiyorsan birdaha gir sınava

Canlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?
Nasıl yaa nasıl benim aklıma gelmez!!! İlk çizim dersinde bende bırakacağım.:deli:

Okulu neden biraktiniz? Cizgi cizemiyorum diye mi?
Aklima bir kiz icin üniversiteyi birakan ve sonra terk edilen akrabagim geldi 🤦‍♀️

Kaynanalar bunu beğendi 👍🏻:KK69:

Başka bir bölüm okuyabilirsin yok illa da okumayacağım diyorsan ilerde kaynananla birlikte oturur takı toka nişan bohçası falan yaparsınız artık. Gelene gidene hizmet edersin. Görümcelerinin eltilerinin bebelerine taçlar yaparsın. Tam aranılan ideal gelinsin üzülme ajjajsjajjaj

Okulu neden biraktiniz? Cizgi cizemiyorum diye mi?
Aklima bir kiz icin üniversiteyi birakan ve sonra terk edilen akrabagim geldi 🤦‍♀️
Uzaktan eğitimde çekiniyormuş vs bir sürü bahanesi var 🤦🏻‍♀️ Okumak istemiyorsa meslek edindirme kurslarına gitse bari

Canlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?
İyi güzel hoş da bir planın vardır herhalde bıraktım çünkü şunu yapacağım gibi. Yoksa planın yokmu 🙄

Uzaktan eğitimde çekiniyormuş vs bir sürü bahanesi var 🤦🏻‍♀️ Okumak istemiyorsa meslek edindirme kurslarına gitse bari

Okulu birakabilir, ben onu yargilamam. Ama saga sola savurulmasin. Iyi düsünmesi gerek. Dediginiz gibi meslek edinebilir. Herkes ayni sekilde akademisyen yolundan gitmeli diye bir kural yok.

Okulu birakabilir, ben onu yargilamam. Ama saga sola savurulmasin. Iyi düsünmesi gerek. Dediginiz gibi meslek edinebilir. Herkes ayni sekilde akademisyen yolundan gitmeli diye bir kural yok.
Katılıyorum, herkes üniversite okumalı diye bir şey yok. İyice düşünüp bir yol haritası çizmeli

Çizime yeteneğiniz yoksa niye o bölümü seçtiniz ki..çocuklar küstüm oynamıyorum der ya sizinki de o hesap yapamıyorum okulu bırakıcam ne kadar keyfi kararlar bırakın zaten kafanızda bırakmayı kurmuşsunuz bence zora gelemiyorsanız boşa da sınava girip başkasının hakkını gasp etmeyin yazık

Bölümün zaten 2 yıllık ayrıca uzaktan. Üniversite sınavına çalışıp girene kadar bölümü bitirirdin. Uzaktan olmasını avantaja çevirirdin. Hiçbir bölüm kolay değildir. Üni sınavında düşük alma ihtimalinide düşünmüşsündür umarım

Yani bölümünüzü sevmiyorsanız, tekrar sınava girersiniz başka bir bölüm seçersiniz orası sorun değil ama uzaktan eğitimde çekinen insan, yüz yüze eğitim başladığı zaman ne yapacak onu merak ettim. İnsanlara söylemeyin bari 'çekindiğim için okulu bıraktım' diye. Alay konusu olursunuz.

hayatının en doğru kararını vermişsin tebrik ediyorum kararından ötürü

Back
X