- 29 Ocak 2024
- 118
- 13
- 13
- Konu Sahibi birikiucsobe
-
İnanın bu benim için bir travma oldu. Aşırı korku dolu günler geçirdim hatta anksiyete tuttuğu zamanlar çok oldu. Doktorun söylediklerine artık inanabilirim değil mi?Zaten Ella kullanmışsınız sonra doktor da bakmış. Bu şekilde tedirgin olmanızı anlıyorum ama sakin olun zaten hormonlarınızı bozmuşsunuz kanama da ondan olabilir. Artık bu kadar şeye de olursa kürtaj olursunuz istemiyorsanız
Zamanla bunu hafifleteceğime inanıyorum ben de ama öyle büyük bir hataydı ki bu aşırı korktum. Stresten yemeden içmeden kesildim. Doğrudur değil mi?Biraz zamana bırakın bu kadar stresin herhangi bir faydası yok. İnsanın başına her şey gelebiliyor üzülmeyin kendinizi sakinleştirin
Ya geç döllenme falan varsa diye bu beni aşırı korkuttu. Rahatlamam lazım haklısınız.Ella kullandıktan sonra bebeğin olması imkansız gibi o yüzden biraz rahatlayın doktor da bakmış hem. Üzülmeyin artık
Hayır asla yaşamadım ve yaşamayı da düşünmüyorum. Son regl başlangıcım 25 Aralık. Son ilişkim 13 Ocak, Ella 15 Ocakta içildi. 4 Şubatta bu kahverengi, pembe lekelenme-akıntı varken erken gebelik testi yaptım negatifti. Bugün de 6 Şubat ve ultrasonla muayene oldum.Elladan sonra tekrar ilişki yaşadınız mı? Olmadıysa gerçekten çok çok zor bir ihtimal
Ya o kadar çok şey okudum ki bu sitede olsun, internette çeşitli platformlarda olsun. Yok iki defa gitmiş görülmemiş, yok geç döllenmiş, kanda çıkmamış, idrar testinde çıkmamış diye. Bunlardan dolayı korkumu atamıyorum.hamile olsanız kese falan görülürdü ama görmemiş rahat olun
Olmuş olsa şimdiye kadar çoktan ögrenmiş olurdunuz sizde ihtimal bile yok rahat olun hamilelik hemen öyle kolay değilYa o kadar çok şey okudum ki bu sitede olsun, internette çeşitli platformlarda olsun. Yok iki defa gitmiş görülmemiş, yok geç döllenmiş, kanda çıkmamış, idrar testinde çıkmamış diye. Bunlardan dolayı korkumu atamıyorum.
Olmuş olsa şimdiye kadar çoktan ögrenmiş olurdunuz sizde ihtimal bile yok rahat olun hamilelik hemen öyle kolay değil
Haklısınız ama yersiz yere korku yaşatmışsınız kendinize ve size kaygı yaratmış hap almanıza ve zaman geçmesine rağmen hamile kalmak malesef o kadar kolay olmuyor ben 7aylık evliyim hala hamile kalamıyorum düşününHerkes neredeyse aynı şeyi söylüyor ama inanın bu korku var ya neler neler düşündürdü bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?