Okumak mi calismak mi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Merhaba arkadaslar daha onceden bir cok konu actim 22 yasindayim nisan attim 5 yil sevgiliydik diye . Bu olay bende saglik olarak cok problemler acti . Allah'a şükür toparlandim iyiyim . Ben lise mezunu hemsireyim ama bu isi sevmiyorum yapamiyorum 1 yil calistim ama suan evde oturuyorum zaten kucucuk ilcedeyiz is bulamiyorum atama yok ortaogretim puanlari cok yuksek .Şuanda evdeyim ailemin durumu kötü abim bilgisayar muhendisi ama 2 bin fln aliyo babamin kredileri var 1 lira aliyo emekli oda. ANNEM de calismiyo onceden calisiyodu oda issiz suan temizlige fln gitti cok agirima gidiyo . Ben universte okumak istiyorum herkes oku diyo ama biran once atanip yada bi markete fln girip calismalimiyim aileme karsi vicdanim rahat olmuyo okumayi dusununce annem cok istiyo okumami . Sizce ne yapmaliyim liseden cok yakin bi arkadasim tesvik etti suan 0 dan basladim ders calisiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz ?

Kız kardeşim 18 yaşında,mimar sinan üniversitesini kazandı.. hafta içi okula gidiyor hafta sonu işe.. ikisini bir yapabilirsin bence.. part time olarak işe girip sadece hafta sonları çalışabilirsin ama ben yapamam diyorsan da okumak diyorum.

Ne okuyacaksınız? ne kadar süre?

Hem okuyup hem part time çalışabilir misiniz acaba?

Arkadasimla part time nobet tuttmayi dusunuyoruz sansimiz olursa yani iyi bi ucret veriyolar sosyal hizmet dusunuyorum 4 yillik
Ne okuyacaksınız? ne kadar süre?

Hem okuyup hem part time çalışabilir misiniz acaba?

Oku.Gerekirse part time çalış bir yandan ama oku.

Mesleğin gayet güzel.Keşke seviyor olsaydın.Madem sevmiyorsun istediğin bölüme yönelirsin.

Ha yok illa çalışmam lazım diyorsan da mesleğini yap.Markette ne yapacaksın gül gibi hemşiresin.

Muhakkak oku canım yasın daha cok genc. Gecerlı ıs olanagı olan bır bolum sec. Bu arada da yurtta kalıp burs basvurusu yapabılırsın zaten babanın emeklı olması annenın calısmamasından dolayı burs cıkacaktır sana. En azından hem kendını ıdare etmıs olursun bu sekılde mezun olana kadar sabır

Atama puanlari 90 benim puanim suan 72 ozel hastanelerle aramda 2 saat mesafe var is bulamadim malesef oyuzden sekreterlik fln da ariyorum
Oku.Gerekirse part time çalış bir yandan ama oku.

Mesleğin gayet güzel.Keşke seviyor olsaydın.Madem sevmiyorsun istediğin bölüme yönelirsin.

Ha yok illa çalışmam lazım diyorsan da mesleğini yap.Markette ne yapacaksın gül gibi hemşiresin.

Arkadasimla part time nobet tuttmayi dusunuyoruz sansimiz olursa yani iyi bi ucret veriyolar sosyal hizmet dusunuyorum 4 yillik
Sen inandıktan sonra hepsi olur inşallah. Başarılarım dilerim. Geleceğinize ve ailenize sıkı sıkı tutunun.

Ben de oku derdim ama maddi imkan olmaması kötü. Sadece oku demek malesef gerçek hayat şartlarında zor kaçıyor. Kafan rahat olmalı ki derslerine de yoğunlaşabilmelisin.

Eğer part time çalışabilirim diyorsan okula yoğunlaş mutlaka ama önce çalışma şartlarını iyi öğren. 2 gün sonra okul mu iş mi demesinler amirler..
Eğer yapamam dersen çalış aöf ile bitir..

Ayrıca ailenin kıymetini bil. Bu şartlarda okuma çalış diyecek aileler de var..

okula git ders programına göre part time bir iş bul bir cafe veya markette en uygunu senin için bu olur bence

Bulundugunuz ilcede is imkani yoksa farkli ilce veya illerde saglik sektorunde is bakin. Gerekirse ikinci ogretim okuyup ayni zamanda calisirsiniz. Yurtta kalirsiniz tabi.

Siz kazanın Okulunuzu bir taraftan part time çalışıp kendi masrafınızı çıkarırsınız.

Back
X