Evet tabii. Bende oyle dusunerek basladim ders calismaya. Ama cevreme direniyorum resmen. Onlar calismam taraftari. Mantikli düşünemiyorum. Is bulma sureci cok zorEn mantiklisi en bastan duzgun sekilde universiteye hazirlanip kazanmaniz olur. Meslek edinmek sizi kurtarmaz,onemli olan okuyup meslek edinmeniz. Millet 30undan sonra okuyup is guc sahibi oluyor,haksiz degillerdir oyle degil mi?
Okul bitirdim bu ikinci olacak. Yani insan bilemiyor iste. Simdi estetisyenler ozel hastanelerde cok iyi sartlarda calisiyor. Hepsi olmasa da. Ondan dusundumokulunuzu bitirin bence önce
guzellik uzmanligi bir cok alana yayildi artik eskiden cilt bakimi makyaj epilasyon tamamdi simfi kirpik lifting kas kontor lazer protez tirnak herseyi istiyor valla bu meslek
Cevreniz vermeyecek ekmeginizi. Aldirmayin cahil cuhela gruba,hayalarinda universite kapisindan gecemeyen istiyor ki kimse gecemesin. Sakin onlarin gazina gelmeyin “her yerde universite var yeaaa” , “bak biz okuduk da noldu surunuyoz is bulamayoz” diyenlere bakmayin.Evet tabii. Bende oyle dusunerek basladim ders calismaya. Ama cevreme direniyorum resmen. Onlar calismam taraftari. Mantikli düşünemiyorum. Is bulma sureci cok zor
Her yerdeler galiba aynen boyle diyorlar. Mantikli olan bu galiba ilerde is imkani arttiginda diplomamla ortaya cikarim diye dusunuyorumCevreniz vermeyecek ekmeginizi. Aldirmayin cahil cuhela gruba,hayalarinda universite kapisindan gecemeyen istiyor ki kimse gecemesin. Sakin onlarin gazina gelmeyin “her yerde universite var yeaaa” , “bak biz okuduk da noldu surunuyoz is bulamayoz” diyenlere bakmayin.
Ben universite bitirdikten sonra ikinci universiteye basladim ama bitiremedim. Bu gittigim universiteler is bulmamda bir ise yaramadi. Ben olsaydim meslek edinme kurslarina giderim. Bir universitee daha gittiginde is bulup bulamayacini bilemezsin ama meslek edinmede bu ihtimal yuksektir.Universite okudum bitirdim ama ne atamam oldu ne ozel sektörde tutunabildim. Is verenler de hakli olarak deneyimli istiyor hangi alanda olursa olsun. Seneye düğünüm var. Tekrar universiteye hazirlanayim dedim ders calisiyorum. Ama simdi de kazandim diyelim 4 sene hem evlilik hem okul nasil yapcam diyorum. Bir yandan da güzellik uzmanligi kursuna yazilsam meslegim olur en azindan bu sekilde bir ise girerim hem para kazanirim hem de ilerde cocuk olacaginda cikarim. Okul varken cocugu da ertelicem. Yani oyle kararsizim ki. Dusuncelerim bir oyle bir boyle. En mantiklisi ne olur sizce?
Elbette. Cunku artik guzellik salonunda calisanlar bile universite mezunu. Siz diplomanizi alin sonra istediginiz isi yine yaparsiniz. Hic sanayide yetisen elemanla universitesini okuyan adam bir olur mu? Hadi oldu diyelim ayni maasi alabilir mi? İmkan yok buna. Kiyaslamak isterseniz pek cok ornegi var. Ben hatta kendi meslek grubumdan ornekler verebilirim size.Her yerdeler galiba aynen boyle diyorlar. Mantikli olan bu galiba ilerde is imkani arttiginda diplomamla ortaya cikarim diye dusunuyorum
iyi bir salondada guzel maaslara calisabilirsiniz mesleginiz iyi olursaOkul bitirdim bu ikinci olacak. Yani insan bilemiyor iste. Simdi estetisyenler ozel hastanelerde cok iyi sartlarda calisiyor. Hepsi olmasa da. Ondan dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?