Okunmaya Değer...

Biliyorum konuşacak bir şeyimiz yok
Ama gözlerini al gel
Elindeki yarayı, suskunluğunu, acemiliğini
Beni birisi severse inanmam
Seni birisi severse utanırsın
Bilmediğin bir hastalığa acımak için bile olsa gel
Biliyorum, konuşacak bir şeyimiz yok
Ama ıstırabım sende, mutlaka al da gel

*Cezmi Ersöz

İnsan birşeyi elde etmek için çabalar. Onu elde edince de bir kenara atar.
Gerçek değerini ise onu kaybedince anlar.

*Dostoyevski

Gerçek Aşk Şans Oyunları Gibi. Hayali Bile Mutlu Edebiliyor İnsanı; Fakat Tutturabilene 'Aşk' Olsun.

*Cemal Safi

Bu iliskide bir sey eksik diyordun ya.. Evet hakliydin, bir sey eksikti. Sen hiç yoktun mesela.

Yılmaz Erdoğan

‎'' Gelmeyecek bir gideni, olmayacak bir nedeni beklediniz mi..? ''

Özdemir ASAF

Yalnızlıkta ne buldun,bu kadar bağlandın anlamış değilim, nereye baksam yoksun, aradığım sen olmalısın, kimbilir soranlarada aşk'a inanmadığını söylüyorsundur, yalnızlık aklını daha fazla çelmeden, bırak gel.
Bakarsın inanmadığın Aşk inandığın tek gerçek olur.

Hakan Akdoğan

İyi değilim aşkım..
Daha bencil oldu duygularım daha çok ben demeyi daha çok sabretmeyi öğrendim.sayısız yalanlarla "çok özledim" seni demeyecek kadar.. Yokluğunla aramda inanılmaz bir dostluk başladı. Kimseyi almıyoruz aramıza.. Bak benden başka sen senden başkada düşüncem yok satırlarımda..
iyi değilim aşkım..
Hiç iyi değilim..
Bu saatten sonra sana ‘’dön’’ mü yoksa ‘’hoşça kal’’ mı demeliyim?

Kahraman TAZEOĞLU

nerede yitirsem
hep sende buluyorum
başlangıçlarımı...

sense,
yetmezmiş gibi
hep bende oynuyorsun
tüm saklambaçlarını...........

Tekin Gönenç

Biz ayrı ayrı cümleler içinde şiir gibiyiz de, bir araya gelince devrik bir cümleden ileri gidemiyoruz…

Leyla ile Mecnun

Ve hiçbir şey,hayalde olduğu kadar güzel kalmaz,elde edildiğinde.

*N. Richard Nash

“Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme, sen dağları seyret. Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma, kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset. Işıklar sönmüşse ve karanlıksa; ona da aldırma, ay ışığını seyret. Sabret… Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun. Sabret ki her şey gönlünce olsun…”

Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

“Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme, sen dağları seyret. Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma, kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset. Işıklar sönmüşse ve karanlıksa; ona da aldırma, ay ışığını seyret. Sabret… Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun. Sabret ki her şey gönlünce olsun…”

Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

‎'' Tıka basa sevmişim seni.
Ağzımı her açtığımda;
Dudaklarımdan kelime kelime dökülüyorsun.
Eksilmenden korkuyorum;
Ne mi yapıyorum?
Konuşmuyorum, yazıyorum...''

Özdemir Asaf

Siz siz olun, hiçbir şey için “son” demeyin.
Neyin gerçekten “son” olduğunu bilemezsiniz.
Hayat bazen, sonuncuyu çoktan yaşatmıştır size, esaslı bir finali bile çok görür; bazense “Bir daha olmaz” zannettiğiniz şeyi, ummadık anda karşınıza çıkarıverir.
En iyisi, her şarkıya son kez dinler gibi kulak vermek, her baharı bir dahakini göremeyecekmiş gibi içine çekmek, her dostla, ana babayla son buluşmaymış gibi sımsıcak kucaklaşabilmek, her aşkı en sonuncuymuş gibi doyasıya yaşayabilmektir.

* Can Dündar

Çok şımardım bu aralar..
Yapıştır gitsin ağzımın ortasına....
O dudaklarını mesela

Ayhan olgun

Biz senlen yatmıyoruz ki, yaşamıyoruz da; hep yarışıyoruz, sen mi ben mi? önce kim ölümü öldürecek diye...

Can Yücel

Biz papatya yoluyoruz seviyor mu sevmiyor mu diye. Hayatta bizi yoluyor aslında dayanacak mı dayanamayacak mı diye...!
‎

- Paul Auster -

Son düzenleme:
Bir babanın çocuklarına verebileceği en büyük hediye annelerini sevmektir.

Fethi Gürcan

Back
X