Okurken evlenmek

RomantikBella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
18
3
1
31
Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite 2. sınıfta okuyorum. Bir yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım evlenmek istiyor. Ara tatilde söz takıp haziran gibi düğün istiyor. İlk duydugumda hoşuma gitmedi değil ama çok sağlıklı bir evlilik ortamında büyümediğim için çok korkuyorum. Onu çok seviyorum ama gerçekleştirmek istediğim hayallerimde var. Evlenirsem mesleğimde ilerleyemeyeceğimi düşünüyorum.Sizlerede sormak istedim okurken evlenenler var mı aranızda. Evlendikten sonra kariyerinizde ilerlemek zor oldu mu? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Çok iyi tanıdığına inanıyorsun,erkek arkadaşının işi gücü varsa,terbiyeli,efendi biriyse,kendine güveni varsa, evliliğe hazır demektir bana göre. Ama size gelince. Aileniz büyük ihtimnalle bu evliliğe razı olmayaccaklardır ''okuyorsun dıye'' örgünmü AÖF mi okuyorsun . ? Örgün okuyorsan senin için çoook zor olacak. AÖF okuyorsan eğer,bir tık daha kola olabilir senin için. Ama benden tavsiye bitirmeden evlenme sakın ! yoksa surekli sınıfta kalırsın. En sonunda pes eder kaydını okuldan aldırırsın. Senin gibi düşünüp,evlenenleri çok gördüm hemen hemen hepside dediğim gibiydi

Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite 2. sınıfta okuyorum. Bir yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım evlenmek istiyor. Ara tatilde söz takıp haziran gibi düğün istiyor. İlk duydugumda hoşuma gitmedi değil ama çok sağlıklı bir evlilik ortamında büyümediğim için çok korkuyorum. Onu çok seviyorum ama gerçekleştirmek istediğim hayallerimde var. Evlenirsem mesleğimde ilerleyemeyeceğimi düşünüyorum.Sizlerede sormak istedim okurken evlenenler var mı aranızda. Evlendikten sonra kariyerinizde ilerlemek zor oldu mu? Şimdiden teşekkür ediyorum.
acele etme . elbette bir gün evleneceksin kısmet olursa . okul döneminde evlilik gibi kurumun sorumluluğunu almak zor degil mi?

acelen ne canım?
okulunu bitir sonra lütfen..o okul yarım kalır yoksa emin ol..

Bence de evlenme. Insan bazen sevdiği için istiyor ama daha önünde 2 yil var iyice tanı yarinin ne getirecegini bilemezsin. Seviyorsa seni bekleyecektir

Back
X