Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın, zihniyeti mide bulandırıcı! Sana bu akılları veren kadınlara sadece acımak lazım. Hayata geliş amaçlarını kocanın cinsel durtulerine hizmet etmek sanıyorlar yazık. Kadın bir kere duygusal bir varlık. İlgi bekler, sevgi şefkat iltifat bekler. Arada gönlü okşayıp gezip hediyeler almak ister. Burdaki bazı kadınlar benim için cinsellik çok önemli diyorlar ya, emin ol onlar için değil kocaları için önemli, hergün yapmak iyi olması demek değil, karşılıklı isteyerek yasanan kaliteli cinsel hayat önemli olan. İstediklerini verdiginde iyiysen ama adet olduğunda planları iptal edip arkasını dönüp uyuyorsa, kimse kusura bakmasın da o cinsellik değil kullanılmaktir. Hiçbir kadın bunu haketmez. Sen 6 aylık evlisin ve bugün özel bir gün. Dün diyebilirdi karıcım yarin güzel bir yemek yap da senle başbasa oturup yiyelim, sonra çıkıp 1 tur atalım hava alalım diye. Senden mutlusu olmazdi eminim. Ama bugün babasiyla düğüne gitmek çok abes geldi bana.Bir yere gitme plani yaparken adet gunun ne zaman diye soruyordu.adet oldum gecenin sonunda bisey olmayacak diye niye gidiyoruz demisti.ha su erkegi sen yöneteceksin kadinligini kullamacaksin diyenleri anlamiyorum. Herseh cinsellikle yapilacaksa cilve vs.edeceksem adami o sekilde kandirmak bana gore olmuyor. Ya ici kipir kipir olmasin bende kadinligimi kullanayim.peki ona ne duşuyor hic bisey yapmasin hep ben mi yapayim
Ve geldi az once eline hediye almis bir canta atki bere. Ilac almistim diye uyuyordum uyandirdi hediyego verdi dedi hni hediyem.bende dedim sen soyleseydin gider alirdim.ben soyledim diye gisip almana gerek yoktu.dedi ki zten almistim yemege gidecektik vs orda vercektim. Bana katışma uyuyacagim dedim.hesiye değişim fisine baktim yarim saat once almis....Haklısın, zihniyeti mide bulandırıcı! Sana bu akılları veren kadınlara sadece acımak lazım. Hayata geliş amaçlarını kocanın cinsel durtulerine hizmet etmek sanıyorlar yazık. Kadın bir kere duygusal bir varlık. İlgi bekler, sevgi şefkat iltifat bekler. Arada gönlü okşayıp gezip hediyeler almak ister. Burdaki bazı kadınlar benim için cinsellik çok önemli diyorlar ya, emin ol onlar için değil kocaları için önemli, hergün yapmak iyi olması demek değil, karşılıklı isteyerek yasanan kaliteli cinsel hayat önemli olan. İstediklerini verdiginde iyiysen ama adet olduğunda planları iptal edip arkasını dönüp uyuyorsa, kimse kusura bakmasın da o cinsellik değil kullanılmaktir. Hiçbir kadın bunu haketmez. Sen 6 aylık evlisin ve bugün özel bir gün. Dün diyebilirdi karıcım yarin güzel bir yemek yap da senle başbasa oturup yiyelim, sonra çıkıp 1 tur atalım hava alalım diye. Senden mutlusu olmazdi eminim. Ama bugün babasiyla düğüne gitmek çok abes geldi bana.
Bu arada beni cok iyi anlamissin...Ve geldi az once eline hediye almis bir canta atki bere. Ilac almistim diye uyuyordum uyandirdi hediyego verdi dedi hni hediyem.bende dedim sen soyleseydin gider alirdim.ben soyledim diye gisip almana gerek yoktu.dedi ki zten almistim yemege gidecektik vs orda vercektim. Bana katışma uyuyacagim dedim.hesiye değişim fisine baktim yarim saat once almis....
Nasil kapatablrm
Ve geldi az once eline hediye almis bir canta atki bere. Ilac almistim diye uyuyordum uyandirdi hediyego verdi dedi hni hediyem.bende dedim sen soyleseydin gider alirdim.ben soyledim diye gisip almana gerek yoktu.dedi ki zten almistim yemege gidecektik vs orda vercektim. Bana katışma uyuyacagim dedim.hesiye değişim fisine baktim yarim saat once almis....
Ben dedikten sonra almasi anlamsz...niye yalan söylüyor ki
hani hediyem demesi de yakışıksız olmuş, karşılık bekleyerek almış gibi
Boşver cahilliğine ver. Adım atması da birşey. Madem gitmiş almis, seviniyomus gibi yap. Yanina otur. Seni mutlu etmenin, aranızı düzeltmenin aslında hic zor olmadığını anlasın.Ben dedikten sonra almasi anlamsz...
Oyle oluncada ne yaparsam yapayım o zaten affefiyor oluyor.havalaniyorBoşver cahilliğine ver. Adım atması da birşey. Madem gitmiş almis, seviniyomus gibi yap. Yanina otur. Seni mutlu etmenin, aranızı düzeltmenin aslında hic zor olmadığını anlasın.
Öyle olan erkekler oluyo. Niye hiç birimize denk gelmemiş anlamıyorum... hep ellerde var bize düşen ise......
Goturmedi gel demedi cunku anneside gitmedi . Yoksa giderdim.Yahu bu aksam cikmadiniz die dunya sonu ve esiniz ozel gune önem vermiyormu oldu?? Sacmalamayin allah askina yaaa? Sizde gitseydiniz onunla dugune maksat yanyanayken olup vakit gecirmek degisiklik yapmak degilmi ? ? Gelirkende bi yere ugrar yemek yer oyle eve girerdirniz... biraz gercekten idare etmesin ogrenin hep bana olmayin, Dedimya siz gitseydiniz esinizle ozaman ...
ve bana dugunden bahsetmedi gun boyu dışarıdaydı yine babasiyla bu seferde bir taziyede. Yani herseye yetişiyor bana neden yetisemiyorYahu bu aksam cikmadiniz die dunya sonu ve esiniz ozel gune önem vermiyormu oldu?? Sacmalamayin allah askina yaaa? Sizde gitseydiniz onunla dugune maksat yanyanayken olup vakit gecirmek degisiklik yapmak degilmi ? ? Gelirkende bi yere ugrar yemek yer oyle eve girerdirniz... biraz gercekten idare etmesin ogrenin hep bana olmayin, Dedimya siz gitseydiniz esinizle ozaman ...