• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okursanız çok memnun olurum

Bir kızın kahramanı babasıdır.bir baba asla çocukları önünde kendini bu kadar küçük düşürmemeli...yazık üzüldüm.evde karın var çoluğun çocuğun var,ne ararsın dışarıda be adam.allah sabır versin.

canım bence senin öncelikli olarak düşünmen gereken şey kendin... sen kendi hayatını düzene sok, ondan sonra ailenle ilgili sorunlara çözüm ararsın. baban için yapabileceğin bir şey yok bence, o annenle babanın arasında. sen derslerine yoğunlaş, önüne hedefler koy ve önüne bak.

Bir kızın kahramanı babasıdır.bir baba asla çocukları önünde kendini bu kadar küçük düşürmemeli...yazık üzüldüm.evde karın var çoluğun çocuğun var,ne ararsın dışarıda be adam.allah sabır versin.

çok saolun.Allah razı olsun.ben en çokta onu üzülüyorumya kahramanımı kaybettim.

canım bence senin öncelikli olarak düşünmen gereken şey kendin... sen kendi hayatını düzene sok, ondan sonra ailenle ilgili sorunlara çözüm ararsın. baban için yapabileceğin bir şey yok bence, o annenle babanın arasında. sen derslerine yoğunlaş, önüne hedefler koy ve önüne bak.

aslında bende çok istiyorum hayatıma yoğunlaşmayı ama.inanın annemi gördükçe kahroluyorum.dediğim gibi tek dayanağı benim.

klasik bulacaksin ama dogru olan
guclu olmak degilmi?
annenin yasadigi acilari dusunup
onu en azindan basarinla ve guclulugunle
teselli edebilirsin
icinde olusan yaralari yine kendin saracaksin
ve en yakin annen olacaktir sarmaya yardim edecek

durumlarin musaitse maddi acidan
bir plan yap ve gerekiyorsa tedavini ol
ve sana sunu soyliyim sevgiyi koru korune arama disarda
sabirli olmaya bak iyi biri cikacaktir karsina
ama ondan once egitimin ve ruh halin icin kendin bir seyler yap
annen icin yapabilirsin sanirim bunu

Allah yardimcin olsun arkadasim

klasik bulacaksin ama dogru olan
guclu olmak degilmi?
annenin yasadigi acilari dusunup
onu en azindan basarinla ve guclulugunle
teselli edebilirsin
icinde olusan yaralari yine kendin saracaksin
ve en yakin annen olacaktir sarmaya yardim edecek

durumlarin musaitse maddi acidan
bir plan yap ve gerekiyorsa tedavini ol
ve sana sunu soyliyim sevgiyi koru korune arama disarda
sabirli olmaya bak iyi biri cikacaktir karsina
ama ondan once egitimin ve ruh halin icin kendin bir seyler yap
annen icin yapabilirsin sanirim bunu

Allah yardimcin olsun arkadasim
ben çok teşekür ederim yorumuz için.inaanı yalnızlığımı giderdiniz sanki herkese çok teşekür ederim.ve dediğinizde haklısınız.ben sadece babama güvenmiyorum artık ve annemi ona nasıl emanet ederim onu düşünüyorum. bi yere gitsm uzaklaşsam kavga etcekler babam telle konuşcak.kadıncağız yine kendini ylnız hissetcek.keşke bi kardeşi olsaydı diroum keşke...

canim butun bunlari ailenle paylasman gerek
babana soylemelisin
sonra gidip annene
iyi olmak istedigini kendin icin gelecegin icin bir sey yapmak istedigini
ama aklinin hep onlarda kaldigini
artik guvenmedigini babana bir sekilde soylemelisin
icten ve sakince konusursan ve destek istersen
baban yanlisliklar dahi yapsa bir nevi kendine ceki duzen verebilir
annen ise senin icin guclu durabilir
konusmakta yarar var

bu arada gerek ozelden olsun gerek burdan olsun
diledigin zaman paylasabilirsin
eminim ben dahi bir kac arkadas dert ortagin olup
guzel paylasimlarda bulunabileceklerdir

:71:

canim butun bunlari ailenle paylasman gerek
babana soylemelisin
sonra gidip annene
iyi olmak istedigini kendin icin gelecegin icin bir sey yapmak istedigini
ama aklinin hep onlarda kaldigini
artik guvenmedigini babana bir sekilde soylemelisin
icten ve sakince konusursan ve destek istersen
baban yanlisliklar dahi yapsa bir nevi kendine ceki duzen verebilir
annen ise senin icin guclu durabilir
konusmakta yarar var

bu arada gerek ozelden olsun gerek burdan olsun
diledigin zaman paylasabilirsin
eminim ben dahi bir kac arkadas dert ortagin olup
guzel paylasimlarda bulunabileceklerdir

:71:

duyarlılığınız için çok teşekür ederim.çok iyisiniz . biz aslında bu konuyu ben liseye başladığımdan beri konuşuyoruz babam bi ara kendine çeki düzen veriyor.banada çok destek oluyor.anemde ben üzülmeyim die boşanmak istemediğini sölüo.ama uzun süredir.üzgün .ben boşanmasını bile istedim .herkes mutlu olcaksa ben katlanırım dedim.bende belli bi yaştayım artık.babam huyundan vazgeçmez anmede kendi bildiğinden elimden başka çarede gelmio.hepimiz çok yıprandık .evdeki durumu görseniz herkes kendi halinde.kimse biriyle eskisi gibi konuşmuo.
bu arada bi önceki mesajımda kardeşi demişim yanlış anlaşılmasın annemin kardeşi var.benim kardeşim olsaydı die yazdı.

evdeki ortamını gözümde canlandırabiliyorum canım gerçekten yaşadıkların çok zor ve acı olaylar
sana tek tavsiyem dersine odaklanman kendi geleceğini kurtarmandır
anneni düşünüyorsan ona verebileceğin en büyük mutluluk senin başarılarındır emin ol
umarım annen ve babanın arası düzelir baban yanlışını anlar ama herşeyden önce kendi geleceğini mahvetme.öncelikle tedavini ol ve derslerine odaklan canım:31:

evdeki ortamını gözümde canlandırabiliyorum canım gerçekten yaşadıkların çok zor ve acı olaylar
sana tek tavsiyem dersine odaklanman kendi geleceğini kurtarmandır
anneni düşünüyorsan ona verebileceğin en büyük mutluluk senin başarılarındır emin ol
umarım annen ve babanın arası düzelir baban yanlışını anlar ama herşeyden önce kendi geleceğini mahvetme.öncelikle tedavini ol ve derslerine odaklan canım:31:

cevabınız ve desteğiniz için çok teşekür ederim.inş dediklerinizi yapcam.

Back
X