- Konu Sahibi jelibon_prenses
:enbuyukkk:arkadaslar moralim cok bozuk ben almanyada dogup büyüyen biriyim almanyada okulu gittim sonrasinda almanyada meslek yaptim avukatin yaninda üc sene meslek okuluna gittim simdi bi senedir bir iliskim var kendisi okuyor benden iki yas kücük veteriner hekim olucak insahllah ben ise üniversiteye gitmedim simdi son zamanlarda kendisi sürekli okumami istiyor bi sinav vamis almanyada yasayan gurbetci cocuklari icin ycs sinavi var ona gir diyordu
bugün milli egitim müdürlügüne gittim karnemi denklestirmek icin ama benim almanyada okudugum burada lise bile degilmis yani ben o sinavlara giremiyorummm :uhm: cok moralim bozuldu o istiyor diye okuyacaktim
ama olmuyor
simdi durum su kendimi her zaman kücük görmek istemiyorum ilerde o okumus veteriner hekim olucak banada oku dedi ama olmuyor iste okumam icin önce liseyi bitirmem gerek bunuda bu yastan sonra yapamam
arkadaslar bu sorun olurmu beni kücük görürmü moralim cok bozuk madem okumus birini istiyordu bastan okuldan biriyle olsaydi niye simdi bana illa oku diyor moralim cok bozuk
bana akil verin moral verin ne olur ne yapim arkadaslar sizden baska kimse yok
bugün milli egitim müdürlügüne gittim karnemi denklestirmek icin ama benim almanyada okudugum burada lise bile degilmis yani ben o sinavlara giremiyorummm :uhm: cok moralim bozuldu o istiyor diye okuyacaktim
ama olmuyor
simdi durum su kendimi her zaman kücük görmek istemiyorum ilerde o okumus veteriner hekim olucak banada oku dedi ama olmuyor iste okumam icin önce liseyi bitirmem gerek bunuda bu yastan sonra yapamam
arkadaslar bu sorun olurmu beni kücük görürmü moralim cok bozuk madem okumus birini istiyordu bastan okuldan biriyle olsaydi niye simdi bana illa oku diyor moralim cok bozuk
bana akil verin moral verin ne olur ne yapim arkadaslar sizden baska kimse yok