okuyan cahil görümce.

Keşke Herşey Bu Kadar Kolay Olsa Özel Sektör Köle Arıyor Çoğunluk Saat 7 veya 8 akşama kadar çalıştırıyor çocuğun varsa kim bakacak o saate kadar kreş yok kaynana veya annede bakmazsa ne olacak

7-8 saat çalıştıran özel sektör nerede

Burada 10 saat çalışılıyor günde bir saat de yol

Çocuğuma da 3,5 aylıkken bakıcı bakmaya başladı kreş okul devam ediyor

Kadın olursa çalışırsa kendi ayaklarının üzerinde durursa annen ya da Kv neden çocuğuma bakmadı demek zorunda kalmaz ki

Konu esasen kızın öğrenci iken annesi varken iş yapmaması bu onun ileride iş yapmayacağı anlamına gelmez diyoruz ki okuyan çoğu kişi de o Zaman biz de yapmıyorduk diyor

Evlilik sorumluluk demek bunu öğrenemediyse baba evinde ilerki hayatında sıkıntı çekecektir an ne baba naza katlanır ama evlilik katlanmaz

evlilik sorumluluksa o koca kişisi bir zahmet ayrı ev tutsun konu sahibeside dert yanacağına işe girip çalışsın.
görümce içinde doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok. zaten okuyormuş çalışır çok zoruna giderse yardımcı tutar olur biter.

Bence fazla kınamayın insan kınadığını yasamadan ölmezmiş sizin de kızınız var.

Sonuçta genç kız bukadar konuşmanız detay anlatmanız da size Yakışmadı iletişim kurun yanlış bulduğunuz Noktaları kırmadan ifade edin kendisine yada hiçbirşey yapmayın ama bukadar konuşmayın ben doğru bulmadım

bence onların evinde oturdugğunuz için pek bir şey söyleyemeyeceksiniz. bir an önce maddiyatı toparlayıp evi ayırmaya bakın. ben de ünv de çok sorumsuzdum annem öyle yetiştirdi. evlenince mecbur topladım kendimi. o da annesinin evi istediği gibi davranır..

kozmetik satışı konusunda onunla hiçbi işe girmeyin bence huyundan memnun değilseniz ortak iş yapmayın onunla da muattap olmayın

düşünsenize annenizin evinde bile size takmış her yaptığınızdan rahatsız olan gizli gizli sizi izleyen tatil günlerinize bile laf eden ve evli oldukları halde hala kendi evini kuramayan bir de çocuk gürültüsü ve yenge çenesi çektiğiniz bir evdesiniz ve daha okuyorsunuz

kıza üzüldüm asla böyle bir hayatın içinde olmak istemem

Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye.

ohoo benim annemin bana söylediklerini yazsam buraya üvey evlat mısın diye sorarsınız.
anne diye hiç mi kızamaz.
takmak için takmışsın resmen.

anne-baba-evlat arasındaki saygı kriterleri de senin düşündüğün gibi olmak zorunda değil.
bende babamın yanında bacagımın tekini koltugun tepesine atarak uzanırdım
su istediğinde off kalk kendin iç bir bardak da bana getir derdim.
babam en fazla yastık fırlatır güler geçerdi.
onun için sorun yok benim için sorun yok eee? sanane ki derler adama.

bence haddin olmayan durumlar da, belirleyici makam gibi davranmaya çalışıyorsun.

emek verme, kahvaltı hazırlama, az mı yiyor çok mu sayma takip etme, ortak iş tutma
çoraplarını kontrol etme bak sorun kendiliğinden çözülecek, göreceksin.

[/QUOTE]
Hep önyargı sinirden aceleyle yazdım ama toparlayıp geniş aldım. Abimin evi istediğimi yaparım havasında hep.konuyu tekrar okuhun lütfen

herkesin hayatında inişleri çıkışları var maddi güçsüzlük yüzünden sığınmışlar o evdeki görümcenin başına bakim neler gelecek çokta yüksekten uçmasın bence

aynen öyle yalan. Öyle olsa bastan yazardı baktıkı tepkı alıyor cevirdi lafi.

Kendi evinizi açtığınızi keşke ilk konuyu açarken belirtseydiniz ...

Şu an bambaşka şeyler okuyor olurdunuz bence konunuzu güncelleyin

Bir de çok iştahlı çok yiyor diye şikayet etmiş.
Babasının parasıyla hazırlanan yemeği yerken size mi soracak?
Ayrıca iştahlı adamı severim ben, yemek yemeyi seven insandan zarar gelmez.

Bende okuyorum ne annem ne babaannem ne kaynanam temizlik, yemek, beklemez benden. Kendileri evde oldugu icin yapar, koyarlar ben okula gittigim, yorulduğum icin kimse is buyurmaz. Sizinde isiniz, okulunuz olsaydı kimse size is buyurmazdi

Saygısız çapsız bir kız modeli bence hiç muhatap olmayın ne hali varsa görsün bir an önce kendi dünyanıza kurtulmaya çalışın

Ne kadar açıklarsak açıklayalım üye yine kendi bildiği gibi yazıyor. Halbuki evlilik demek temizlik demek değil. Baba evi nazı çekermiş ama koca evi öyle değilmiş ya... Okumanın, hadi onu geçtim kendi ayakları üzerinde durmanın ne olduğunu bir anlasalar, asıl dünya o zaman değişecekte.

Olayı birde görümce den dinlemek lazım
Görümceee,mahkemeyeeee
Konu sahibi,yeni geldim bandan zaten,ama dayanamadım.Eşin eğer 5+1 ev yaptırdıysa,o büyük ihtimal sen büyüüüük ev sevdiğin için değil, o, ailesiyle yaşamanın planını çok önceden yaptığı içindir.
Kardeşim evlenir gider,koskoca ev var daha ne diyecek sana ileride bence...
Yoksa büyüüük evi seven bir çok kişi,70 metrekarelere keyfinden tıkılıp kalmıyor

Konu sahibinin ifadesi çelişkili olup olayın birde görümceden dinlenmesine karar verilmiştir

Hep önyargı sinirden aceleyle yazdım ama toparlayıp geniş aldım. Abimin evi istediğimi yaparım havasında hep.konuyu tekrar okuhun lütfen[/QUOTE]

kırk mesaj alıntılayıp konuyu bir daha okuyun demek nedir yahu..
benim soruma cevap verirmisiniz?
eşiniz sizi elin adamıyla aynı evde yaşatıyorda sizin derdiniz cidden görümce mi?

görümcede cahillik göremedim. sadece ev işi yapmıyor anasının şikayeti yoksa size laf düşmez ki.anası el bebek gül bebek büyütmüş demek ki.

Hep önyargı sinirden aceleyle yazdım ama toparlayıp geniş aldım. Abimin evi istediğimi yaparım havasında hep.konuyu tekrar okuhun lütfen

eşiniz sizi elin adamıyla aynı evde yaşatıyorda sizin derdiniz cidden görümce mi?[/QUOTE]
Elin adamı kim, konuyu tam okumadım

eşiniz sizi elin adamıyla aynı evde yaşatıyorda sizin derdiniz cidden görümce mi?
Elin adamı kim, konuyu tam okumadım[/QUOTE]

üvey kp. görümceyide sordum kimin kızı diye onuda cevaplamadı.

Esin 5+1 evi zaten ailesiyle yasamak icin yaptırmış. Ailesine ev yaptiracak olsa kendine 3+1 ailesine 2+1 yaptırırdı. Bak ne kadar zaman gecmis yeni evden ses var mi? Benim bildigim bahar aylarinda havalar azicik ısınınca tadilata, ev yapimina baslanir, yaz boyu devam eder, son bahar gibide evin içindeki ivir zivir tadilat kalır

Esin 5+1 evi zaten ailesiyle yasamak icin yaptırmış. Ailesine ev yaptiracak olsa kendine 3+1 ailesine 2+1 yaptırırdı. Bak ne kadar zaman gecmis yeni evden ses var mi? Benim bildigim bahar aylarinda havalar azicik ısınınca tadilata, ev yapimina baslanir, yaz boyu devam eder, son bahar gibide evin içindeki ivir zivir tadilat kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…