Okuyorum ayni sonuca variyorum

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.814
598
Ne kadar aldatılan ,şiddet gormus evliliğinde sorun yaşayan kadin erkek varsa hepsi nişanlılık sevgililik döneminde zaten bunları yaşamış sadece o anın duyguları heyecanıyla goz yummus kişiler. Elbetteki karsilikli alttan alin yada masum bisilerdur düzelir durumları farklı ama okadar çok büyük sorunlar düzelmiyor yada bir kartopu olmuş sorun yuvarlandikca büyüyor dagilmiyo4.
Evet kimsenin evliliği 4 4luk değil kimseyede akıl vermek haddimiz değil ama gençler ne olur gözünüzü acın sonra mutsuz yuvalar mutsuz çocuklar oluyor sürekli dağılan aileler. Belki burda 1 2 kişinin yuregine,aklına dokunabilirim...

Kendinizi ve hayatı çok sevin HoppaHoppa:KK36::KK36:

Katılıyorum. Ben de nişanlanmıştım. Nişanlanana dek kedi gibi olan adam nişandan sonra tahamülsüzleşti bağarmalar falan, telefonunu elime aldım eski sevgilisini instagramdan aratmış bu ne dedim söylemek yerine yalanı tercih etti.

Bir akşam iş diye tekirdağa gitti ki alakasız yani o gece aldatıldığımı biliyordum. Sonra çıktı ortaya ve nişanı atıp atmamakta kararsız kaldım. Çok üzüldüm sonra o bana seni üzebilirim dedi bitirelim dedim bitti gitti.

İyiki bitmiş iyiki olmamış.. Sonra 1.5 sene sonra bir başkasını deli gibi sevdim kimseyi böyle sevmedim ben dedim değer verdim ama olmadı nasip hiç değilmiş ama artık sevemiyorum kimseyi evlenirsemde mantık evliliği belki nasip bilemeyiz.

Sizi ağlatan insan sizi mutlu edemez. Bunu hiç unutmayın.

Size bir kere bağıran çok bağıracak adam yerine koymayan böyle devam edicek kural koyan kural koyacak baskılayacak hayatsa çok güzel değmez hanımlarım bizler ezilmeye hor görülmeye değil baş üstünde taşınmaya layığız..

Kesinlikle katılıyorum.
Doğru insan her koşulda doğru olabilen insandır. Şartlar ve zaman onu yanlışa sürüklemiş gibi gözükse de aslında herkes bir tercih yapıyor. Doğru kişi yoklukta da zorda da doğru yolu seçer. Kimseyi masumlaştırmaya çalışmayın..

şimdiki erkekler çok sıkıntılı,tahammülsüz.anneleri çok şımarık yetiştiriyor bence. kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.ilişkiler hep sorunlu bu gidişle evlilik kararı veremeyeceğiz.:KK12:

Ben merkezime erkek koymuyorum bu yüzden mutluyum çokta umursamıyorum artık aldatilmisim ihanetmis oymuş suymus herşeyi yaşadım tüm erkeklerden ama bı kere olan biseyi tolere etmedim bikere olduysa tekrar olur dedim hepsini sildim geri dönmek isteyenlere kapı açmadım şimdi mutluyum huzurluyum insnalardan çok şey bekliyorsunuz heleki erkeklerden erkekler sandığınız gibi çok sadakatli çok olgun sizin hayallerinizdekine uyacak insanlar değil ilişkiniz olunca saniyorsunuzki herşey iyi olacak olmuyor bırakan bırakıyor aldatan aldatıyor kandıran kandırıyor bu yüzden ipi elinizden bırakmayın aşık olunca basedemeyen bı tıp seniz gözünüz tamamen kapanan bir insansaniz o kulvarlari girmeyeceksiniz kısaca aşık olmayın körü körüne kendinizi bilin tamamiyle inanmayın insanlara kısaca eğer gitmeyi bilmezseniz insanlar sizden gider bunu bilin yeter.

Ben merkezime erkek koymuyorum bu yüzden mutluyum çokta umursamıyorum artık aldatilmisim ihanetmis oymuş suymus herşeyi yaşadım tüm erkeklerden ama bı kere olan biseyi tolere etmedim bikere olduysa tekrar olur dedim hepsini sildim geri dönmek isteyenlere kapı açmadım şimdi mutluyum huzurluyum insnalardan çok şey bekliyorsunuz heleki erkeklerden erkekler sandığınız gibi çok sadakatli çok olgun sizin hayallerinizdekine uyacak insanlar değil ilişkiniz olunca saniyorsunuzki herşey iyi olacak olmuyor bırakan bırakıyor aldatan aldatıyor kandıran kandırıyor bu yüzden ipi elinizden bırakmayın aşık olunca basedemeyen bı tıp seniz gözünüz tamamen kapanan bir insansaniz o kulvarlari girmeyeceksiniz kısaca aşık olmayın körü körüne kendinizi bilin tamamiyle inanmayın insanlara kısaca eğer gitmeyi bilmezseniz insanlar sizden gider bunu bilin yeter.
aynen öyle takıl ama kafana takma.

Back
X