• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuyun ve görün Allah nelere kadir...

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
Tanıyanlar bilir, uzun süredir yumurtalıklarımda her ay oluşan kistlerimle uğraşıyordum. Adet söktürücü almadan adet göremiyordum. Kistlerin geçmesi için doktorlar bir de doğum kontrol hapı veriyorlardı. İlacı kullandığım süre içinde kist geçiyor, kullanmayı bırakınca kistler her defasında daha da büyüyerek geri geliyordu.

Bu arada son bikaç aydır gerçekten gebeliği çok istediğimi farkettim.

En sonunda bu ay yine çoook uzun bi süre adet göremeyince 23 Haziran’da hamileyim galiba diye umutlanarak sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım…Sonuç negatif çıktı, o zaman anladım ki yine kistler geldi.. :gitme:

İki gün sonra 25 Haziran’da hastanede beni muayene eden doktor bu sefer kistlerimin 3cm olduğunu, daha da büyürse ameliyat olmam gerekeceğini söyledi. Yine bir adet söktürücü yazdı. İlacın 10 gün süreceğini, bittikten sonra da adet göreceğimi söyleyerek beni eve yolladı.

Bu olay benim için dönüm noktası oldu.Bu sefer canıma tak etti. Kendimi o kadar aciz hissettim ki o çaresizlikle Allah’a sığındım. Dua kitabını karıştırırken Salat-ı Tefriciye duasını gördüm. 4444 tane okuyanın Allah gönlünün muadını verir yazıyordu. Kandil gecesi başladım. Bir hafta boyunca bütün işlerimi bi kenara bıraktım ve bütün kalbimle gece gündüz saatlerce bu duayı okudum. :Saruboceq:

4 Temmuz’da adet söktürücü ilacım bitti ama ne gelen var ne giden…İyiden iyiye gerildim. Bi gece ağlaya ağlaya saatlerce dua ettim “Allahım sen duaları karşılıksız bırakmazsın. Nolur dualarımı kabul et.”diye….

6 Temmuz’da 4444 tane Salat-ı Tefriciyem bitti. Üzerine de Hacet namazı kılarak dua ettim. Gece de uyanıp yine dua ettim…Bu arada bu süre zarfında tanıdığım, gördüğüm herkese nasılsın deseler bana dua edin dedim.Arkamda bi dua ordusu topladım.

Ve 7 Temmuz..
“Adet söktürücü bitti, ben daha niye adet göremedim? Yoksa kist büyüdü de ameliyat mı olmam gerekecek? gibi kafamdaki sorularla bu kez annem yanımda, yine doktora gittim. Doktor muayene etti… Bi daha etti… Bi daha etti… Şaşırdı kaldı..”Gebelik testi yaptırmış mıydın?” dedi…”Evet, negatifti.”dedim. “Ama hamilesin!!!!”dedi… :CüvCüv: Annemle ikimiz şaşkın birbirimize bakakaldık. “Nasıl yani???Ya kistler?” dedim. “Kistler yok olmuş!!!”dedi doktor. 10 gün içinde nasıl kistler gitti, bebek geldi anlamaya çalışırken annem “Allah herşeye kadir.Dualarını duydu.” dedi. :Saruboceq:

Eve gelene kadar yolda gördüğüm fakirlere sadaka dağıttım. Gelince de iki rekat şükür namazı kıldım. O kistlerin nasıl gidip , yerine bebeğimin nasıl geldiğini doktor da izah edemedi ama anladım ki Allah dilerse olmaz diye bir şey yok…

Çocuğum olmuyor diye üzülen arkadaşlar; duaların gücüne inanın, umudunuzu yitirmeyin. Allah’a sığının.Allah’a dua edin. Onun kudreti bütün mucizeleri gerçeklerştirmeye yeter…

Allahım edılen duayı gerı cevrımez canım.
hayırlısı olsun tebrıkler....
saglıcakla kucagına alırsın inşallah..

çok etkilendim...
Allah sağlıkla tamamına erdirsin, senin adına çokk sevindim..a.s.
darısı da bizlere olsun..

ayşş tüylerim diken diken oldu yaaa..allahım nelere kadirsin yarabbim...
bende geçen ay doktorun verdiği ilacı kullanmadım korkudan ama bu ay kullanıcam farlutal verdi hiç bir sorunum olmamasına rağmen dediki bu ilaç bitince hasta olacaksın..ama benim her şeyim düzenliydi kafam hala karışık...

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah...

çok duygulandım tüylerim ürperdi çok şükür rabbimizeki dualarını kabul etmiş.umarım sağlıcakla kucağına alırsın

canım okurken okadar duygulandımki ALLAH nelere kadir bizlerede dua et olurmu ALLAH bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin

tebrikler canım allahın herşeyin hayırlısını versin hepimize duayla kal bizlerede et o güzel içten dualarını

Canım tebrık ederım Çok etkılendım allah saĞ salım kucaĞına almayı nasıp etsın

Allahım edılen duayı gerı cevrımez canım.
hayırlısı olsun tebrıkler....
saglıcakla kucagına alırsın inşallah..

Amin cnm inşallah..

tebrikler sağlıkla doğsun

İnşallah cnm...Dualarınızı esirgemeyin..

çok etkilendim...
Allah sağlıkla tamamına erdirsin, senin adına çokk sevindim..a.s.
darısı da bizlere olsun..
Amin..Rabbim isteyen herkese içinde de sana hayırlısından evlat versin...

ayşş tüylerim diken diken oldu yaaa..allahım nelere kadirsin yarabbim...
bende geçen ay doktorun verdiği ilacı kullanmadım korkudan ama bu ay kullanıcam farlutal verdi hiç bir sorunum olmamasına rağmen dediki bu ilaç bitince hasta olacaksın..ama benim her şeyim düzenliydi kafam hala karışık...

Cnm ben de aylarca Farlutal kullandım. Bu ay da Progestan vermişti doktorum... Olmaz diye bişey yok..Allah herşeyin hayırlısını versin.

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah...

Amin canım.

çok duygulandım tüylerim ürperdi çok şükür rabbimizeki dualarını kabul etmiş.umarım sağlıcakla kucağına alırsın

Sözün bittiği yerdeyim inan.. Doktor hamilesin ama nasıl yani deyince ben ağlamaya başladım...Sabahlara kadar dua etmiştim çünkü..Çok şükür rabbim geri çevirmedi..

canım okurken okadar duygulandımki ALLAH nelere kadir bizlerede dua et olurmu ALLAH bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Etmez olur muyum...Allah hayırlısıyla sizlere de nasip etsin .

tebrikler canım allahın herşeyin hayırlısını versin hepimize duayla kal bizlerede et o güzel içten dualarını

Öyle canım hep hayırlısını istemek gerekiyo. Rabbim hepimize hayırlısını versin.

Canım tebrİk ederİm Çok etkİlendİm allah saĞ salİm kucaĞına almayı nasİp etsİn

Amin canım. Sen de hamilesin sanırım. Allah sana da sağlıklı bişekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin..

Allah sağlıkla tamamına erdirsin, Allah sana gerçekten bir mucize vermiş.
sen de bizlere dua et olurmu...

canım...
tüylerim diken diken oldu inan...
Rabbim, O'na; inançla samimiyetle, isyansız açılan hiç bir eli boş cevirmez kiii :asigim:
olmaz diye birşey yoktur, yeter ki O "ol" desin...
anneliğin şimdiden hayırlı olsun, dilerim sağ salim alırsın yavrunu kollarına
darısı bebek isteyen tüm kadınların başına inşallah :asigim:

duygularını yaşadıklarını çok güzel anlatmışsınopuyorumnanaktan tabiyki allah için hiçbirşeyin zorluğu yoktur ol der ve o oluverir yeterki kalpten gönülden inanarak istemek ona sığınmak.allah bebeğini sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım mutluluklara.s.:nazar::ecrin_bebek:

Rabbim ne büyük
Tebrik ederim seni Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah :Saruboceq:

ne güzel ya allah hepimize böyle mucizeler yaşatsın.sende sağsalim kucağına alırsın işallah.bizlere dua et olurmu;)yerimseniben

Allah sağlıkla tamamına erdirsin, Allah sana gerçekten bir mucize vermiş.
sen de bizlere dua et olurmu...

Tabi ederim..

oyyyyyyyyyyyyyy kurban olduğum allahım yaazemuszemus

Başka da diyecek söz yok di mi cnm...

canım...
tüylerim diken diken oldu inan...
Rabbim, O'na; inançla samimiyetle, isyansız açılan hiç bir eli boş cevirmez kiii :asigim:
olmaz diye birşey yoktur, yeter ki O "ol" desin...
anneliğin şimdiden hayırlı olsun, dilerim sağ salim alırsın yavrunu kollarına
darısı bebek isteyen tüm kadınların başına inşallah :asigim:

Aminnnn..

duygularını yaşadıklarını çok güzel anlatmışsınopuyorumnanaktan tabiyki allah için hiçbirşeyin zorluğu yoktur ol der ve o oluverir yeterki kalpten gönülden inanarak istemek ona sığınmak.allah bebeğini sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım mutluluklara.s.:nazar::ecrin_bebek:

Amin cnm. Haklısın Allah için hiç birşey zor değil. Yeter ki biz ona dua edelim..

Rabbim ne büyük
Tebrik ederim seni Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah :Saruboceq:
Teşekkür ederim canım.Kendimi o kadar çaresiz hissetmiştim ki.Çok şükür Rabbim yetişti imdadıma..

ne güzel ya allah hepimize böyle mucizeler yaşatsın.sende sağsalim kucağına alırsın işallah.bizlere dua et olurmu;)yerimseniben

Amin amin amin.. Hepimize....

Back
X