Okuyup yorum yapar mısınız?

Hepinize iyi geceler hanımlar henüz yeni üye oldum sizlerden akıl, fikir yorum almaya geldim. 4 yıldır bir ofiste işçi olarak çalışıyordum fakat bir iftiraya maruz kaldım çalışanlardan birinin parası kaybolmuş bu kişi amirlerden biri o gün odasına girenler arasında bende varım bu kameralardan tespit edildi çöpleri toparlayıp çıkıyorum bu da gözüküyor kameradan müdürler benim arkamdakar ama amir sürekli olarak benim yaptığımı bu konuda kesin düşüncelerinin olduğunu dike getiriyormuş arkadaşlarımdan biri bahsi açtı ve derhal oradan ayrıldım bir çok kez işimin başına dönmem için arandım fakat asla kabul etmedim gururuma yediremedim ve gerekli yerlere konuyu ilettim örneğin bunlardan biri cimer ama henüz birşey çıkmadı ben bunu kendime yediremiyorum arkadaşlar nolur bana bir kaç cümle de olsa teselli edecek güç kuvvet olacak iki kelam edin psikolojik olarak bitmiş durumdayım

Siz kendinizden eminseniz bu iş bitmiştir. Belki ömrünüzün sonuna kadar bu işi siz yaptı bilecekler ama gerçeği asıl bilmesi gereken kişi zaten biliyor. Gerisi boş

Hepinize iyi geceler hanımlar henüz yeni üye oldum sizlerden akıl, fikir yorum almaya geldim. 4 yıldır bir ofiste işçi olarak çalışıyordum fakat bir iftiraya maruz kaldım çalışanlardan birinin parası kaybolmuş bu kişi amirlerden biri o gün odasına girenler arasında bende varım bu kameralardan tespit edildi çöpleri toparlayıp çıkıyorum bu da gözüküyor kameradan müdürler benim arkamdakar ama amir sürekli olarak benim yaptığımı bu konuda kesin düşüncelerinin olduğunu dike getiriyormuş arkadaşlarımdan biri bahsi açtı ve derhal oradan ayrıldım bir çok kez işimin başına dönmem için arandım fakat asla kabul etmedim gururuma yediremedim ve gerekli yerlere konuyu ilettim örneğin bunlardan biri cimer ama henüz birşey çıkmadı ben bunu kendime yediremiyorum arkadaşlar nolur bana bir kaç cümle de olsa teselli edecek güç kuvvet olacak iki kelam edin psikolojik olarak bitmiş durumdayım
Bana iş arkadaşım (şifreli!!) telefonunu karıştırdığım iftirasını atmıştı. Anında aakamı kestim. Hala selam veriyor olmasına da anlam veremiyorum sanırım psikolojik olarak rahatsız birisi.

Kendinden eminsen gerisini boşver kaybeden onlar oldu. Eninde sonunda çıkar ortaya.
Ben olsan hakkımı helal etmezdim bunu da yüzlerine söylerdim

Yıllar önce muhasebede ki abi muhasebeden bi evrak kayboldu diye beni yöneticime şikayet etti yöneticim ben sehide güveniyorum demiş konu kapandı. İk da ki kadın yardımcısı muhasebede ki abi ne zaman odaya evrak bırakmaya gitsem peşimden geldiler hepsini kulağımla duydum resmen başımdan alevler yükseliyordu ben direk sakinleşmek için aşağıya hava almaya gittim en yakın arkadaşımı aradım içimi döktüm ağladım sinirden sana söylenen bir şey yok bekle ve tadını çıkar dedi aradan 2 gün geçti evrak bulundu.. ik daki kadın kapıyı kapatarak muhasebede ki abiye bağıra çağıra bir şeyler söyledi sonuc konu kapandı snra tavırlar düzeldi belli ki evrak bulundu vr bu insanlar benm yüzüme bakıyor halaa.. Ben tazminatım için bekliyorum ev alacağız gitme Durumumuz var ama ahdım var bnlsrı yüzlerine söyleyeceğim hakkımı da helal etmiyorum. Kendimden emindim nasılsa sıkıntı yaratmadım güldüm sadece suratlarına bakıp güldüm hey allahım dedşm ne buyuksun
Keşke kaybolan şey evrak olsaydı belki o zaman biraz daha rahat olurdum ama bu çok başka türlü birşey allaha havale ettim o hakikati biliyor elbet çıkacak ortaya

Keşke kaybolan şey evrak olsaydı belki o zaman biraz daha rahat olurdum ama bu çok başka türlü birşey allaha havale ettim o hakikati biliyor elbet çıkacak ortaya
Evrak yada baska bir şey sonuçta suçlama aynı .. ama siz kendinizi biliyorsanız gerisi boş

Back
X