• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuz kocama mi yoksa annememi yanayim bilemedim :(

witchhunter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
386
89
53
35
İstanbul
Merhabalar kizlar.. bugünlerde pekte hos seyler yasamiyorum sanirim hafifte bi depresyondayim :(.. once uzun olduğu icin annemle olani amlatayim.. annemle uzak sehirlerde yasiyoruz babam vefat etti annem tek basina yasiyor. Tatilimizde yanina gidip bir sure kaldik kendiai kalalim daha fazla diye israr ettiysede bi hafta kaldik ama gelince evime öğrendim ki annem beni gidip abime şikayet etmis ağlamış ustune üstlük sebepse benim 1 yasindaki kizim ortaligi dagitiyormus birşeyler yiyip elini oraya buraya sürüyormuş bidaha h
Gitmem onun evine oda gelmesin demis abime bunlari duyunca sok oldum hayatimda hic bukadr yikilmamistim.. zaten bi aksam kizim makarna yiyen yegenimi gorunce oda istedo verdim bende kendisi yiyordu birden mama diye yanima geldi baktim tabak yok tabagi naptin kizim deyince annem ben kaldirdim doker diye dedi yiyen cocugin onunden yemegi almis yani doker diye ki dokmuyo guzelce yiyordu. Kucul cocuk bu naparsam yapiyim dagitiyo ortaligi biseyi pislettiysede sildim yikadim hep ama arlamdan bole konusmasina okadar üzüldüm ki bu bayram kizimin yolculugu kaldiramicagini bahane edip gitmiyorum bile :(
Esime gelince o tam okuz.. ben bole iyi hissetmeyince ilgiye ihtiyacim var bak kimsemde yok artik annem bile boyle yaptiysa arkamdan sen sev ilgilen bari biraz deyince ee daha yeni sey yaptikya dedi... yani sevmek ilgilenmek esittir seks ona gore bukadar.. onu disinda suratima bakmaz oldu nerdeyse bebegimiz oldu olali.. uzun oldu kusura bakmayin ben sadexe icimi dokmek istedim kimsem yok gercektwn bi icimi açıp anlatip rahatlayabilecegim :(

daha yeni şey yaptık ne ya kusura bakma sinirim bozuldu bu nasıl cevap :KK53:

esine hiç takılma bildiğin ham maddesi kereste olan bir odun işte.

annene ise diyecek bir şey bulamıyorum. torunu orayı burayı dağıttı diye ne o gelsin ne ben gideyim diyen bir kadın keşke hiç anne olmasaymis. cidden bu tipler anneligi hak etmiyor!

üzülme lütfen.

Esinin dedigi normal.geldi bana erkekler biraz.boyle benle ilgilen deyince bunu anliyolar cunku.onlarin ilgiden.anladiklari bu.sen ne.istiyosan onu direk soyle.guzel sozmu sacinin oksanmasimi ev isi yardimimi beraber gezmemi net soyle anlamazlar okuzluk mu bilmem ama yapilari boyle onlarin annene uzuldum gitme bi sure anlar belki gitmezsen

Canim uzulme kiyamam sana nasil hissettigini anliyorum annen biraz ayip yapmis oyle denmez ki cocuk torunu caninin cani yanlis yapmis annen. Erkekler boyle iste biraz ilgi goster bana deyince akillarina yatak geliyor geneli de boyle sadece senin ki degil emin ol. Dedigin gibi okuzler duygularindan yoksunlar. Ama hincini esinden cikarma derdini anlat dertles agla sizla ben oyle yapinca anliyodu anca benimki.

Annenize inanamadim ya. Alzehimer falan degil dimi. Yoksa kim torunu hakkinda biyle konusur.

Keske esiniz annenize olan kirginliginizi bilmesemiydi diye dusundum biran
Gerci bende esime soylerdim tutamazdim icimde
Esinizin cevabi guldurdu beni istemsizce
Esim soylese bi kahkaha atardim kesin
Benim annemde cok cok titiz
Dokulene sacilana asla tahamulu yok
Benim evimde bile bu ne boyle salonda oyuncak diye kiziyor
Bu kiz 10 yasinda ne oyuncagi bu boyle diye soyleniyor
Burasi cocuklu ev bizim icin sorun degil diyorum
Tek baslarina yasayip kendi duzenlerini tutturunca bu durum zor geliyor onlara
Annenizle sakince konusun ama sicagi sicagina degil
Abiniz zor durumda kalmayacaksa soyleyin
Daha dikkat ederim ama sende boyle yapma sen benim annemsin mecbur gorusucez bu cocukta oyle boyle buyuyecek deyin

Merhabalar kizlar.. bugünlerde pekte hos seyler yasamiyorum sanirim hafifte bi depresyondayim :KK43:.. once uzun olduğu icin annemle olani amlatayim.. annemle uzak sehirlerde yasiyoruz babam vefat etti annem tek basina yasiyor. Tatilimizde yanina gidip bir sure kaldik kendiai kalalim daha fazla diye israr ettiysede bi hafta kaldik ama gelince evime öğrendim ki annem beni gidip abime şikayet etmis ağlamış ustune üstlük sebepse benim 1 yasindaki kizim ortaligi dagitiyormus birşeyler yiyip elini oraya buraya sürüyormuş bidaha h
Gitmem onun evine oda gelmesin demis abime bunlari duyunca sok oldum hayatimda hic bukadr yikilmamistim.. zaten bi aksam kizim makarna yiyen yegenimi gorunce oda istedo verdim bende kendisi yiyordu birden mama diye yanima geldi baktim tabak yok tabagi naptin kizim deyince annem ben kaldirdim doker diye dedi yiyen cocugin onunden yemegi almis yani doker diye ki dokmuyo guzelce yiyordu. Kucul cocuk bu naparsam yapiyim dagitiyo ortaligi biseyi pislettiysede sildim yikadim hep ama arlamdan bole konusmasina okadar üzüldüm ki bu bayram kizimin yolculugu kaldiramicagini bahane edip gitmiyorum bile :KK43:
Esime gelince o tam okuz.. ben bole iyi hissetmeyince ilgiye ihtiyacim var bak kimsemde yok artik annem bile boyle yaptiysa arkamdan sen sev ilgilen bari biraz deyince ee daha yeni sey yaptikya dedi... yani sevmek ilgilenmek esittir seks ona gore bukadar.. onu disinda suratima bakmaz oldu nerdeyse bebegimiz oldu olali.. uzun oldu kusura bakmayin ben sadexe icimi dokmek istedim kimsem yok gercektwn bi icimi açıp anlatip rahatlayabilecegim :KK43:
eşinizin verdiği cevap gerçekten iğrenç.sizin gibi var böyle söylenen anneler maalesef.abinizde keşke bu kadar detaylı anlatmasaydı annenizin yaptıklar çok ayıp.kalmamaya çalışın orda.

Eşinin cevabına baya güldüm ya.Erkek aklı işte böyle çalışıyo.Ben annenin tam olarak öyle demek istediğini sanmiyorum.Bence konunun aktarılması kısmında bu sorun var.Sen yinede kinlenme.Bide eşine pek anlatma.İki gün sonra özlersin anneni çağırır bu sefer de eşin gitme istemiyo seni der.Biraz zamana bırak annenin tavrından anlarsın zaten.

annenizin söylediklerini şaşkınlıkla okudum ayıp etmiş biraz o_O esinizin o lafinada diyecek bisey bulamadım ki o kadar igrenc:KK20:

Ben mi yanlişim bilmiyorum ama 1 yaşindaki çocuğun eline 1 tabak makarna verip ortaya birakamazsiniz. Yere bir örtü serersiniz koyarsiniz tabaği önüne sizin gözetiminizde kendisi yiyebilir.
Siz çok mu rahat davrandiniz acaba?
Eşiniz gerçekten öküzlük yapmiş.

Oncelikle abinin bunlari soylememesi gerekiyordu. Annen belli ki sinirlenip soylemis ama abin yetistirmemeliydi sana.

İkincisi cocuk bu doker. Ben annemlere gidince ne kadar dikkat etsemde dokuyor, o doktukce ben topluyorum. Gerci rahmetli annem melek gibiydi yeter ki yesin derdi.

Üçüncüsü annenin dediklerini, kocana yetistirmen cok kötü olmus. Kol kırılır yel icinde kalir. Sen annene kizarsin, kusersin sonra barışırsın ama kocan bunu hep önüne dokecek, tabii onun işine geldigi anlarda.

Dördüncüsü sen ilgi diye sefkat beklerken kocanin bunu sex olarak algilamasi tam bi odunluk. Maalesef boyle koca cok. Sanirsin sex yapinca kadin herseye doyuyor. Ula adam sen kendin icinde yapmiyormusun demek geliyor icimden.

Burda abin de sende esinde annende hatali. Nerden tutsan elinde kalir.

Esinizin hammaddesi odunmus onu gectimde anneniz asiri titizse birde menopozun verdigi kafa karisikligiyla oyle demis olabilir belli bir yas ustune gelince duygular ve empati azalabiliyor sizde yemek yerken cocugunuzu yalniz birakmaniz dogru degil bir yasindaki cocuk icin hersey oyun malzemesidir cunku annenizin huyunuda biliyorsaniz allah korusun bogulma riski olsa sizin farketmeniz zaman alir yalnizken birde annenizi esinize sikayet etmeyin geri donusumu can yakici olabilir

Annenizin evini, gittiginiz zaman topluyor musunuz? Temizligini yapiyor musunuz? Cocuk bu yani, kirletir ve herkes soylenir. Neden o kadar alindiniz anlamadim.
Bence birakin annenizi de, esinizin:
"Daha yeni şey yaptik" demesine alinin..!
Cok onur kirici
Tabiki topluyorum bana söylese derdini kirilmazdim ama bana gitme kal falan derken arkamdan abime boyle deyip ikiyüzlülük yapmasina kirildim

Ben mi yanlişim bilmiyorum ama 1 yaşindaki çocuğun eline 1 tabak makarna verip ortaya birakamazsiniz. Yere bir örtü serersiniz koyarsiniz tabaği önüne sizin gözetiminizde kendisi yiyebilir.
Siz çok mu rahat davrandiniz acaba?
Eşiniz gerçekten öküzlük yapmiş.
Yok zaten bizim yanimizda yiyordi sehpaya koymuştum ama annem eline alip bi yere atar diye düşünüyor yada o eliyle bi yere dokunursa diyw tereddut ediyor

Annenizide anlamaya çalışın eşi vefat etmiş sanırım yalnız yasıyor kendine ait bir düzeni var psikolojik olarak herşey yerli yerinde olsun hiç düzeni değişmesin istiyor rahatsız oluyor inanın bu psikolojik kişisel algılamayın bence bu tarz yaşlılar var anlamaya calışın..
Bakın siz bile eşinize ilgi beklediğinizi söylüyorsunuz onun sıkıldığında ilgi isteyebilecegi bir eşi yok bunlar hep etken tabi bilemem anneniz eskiden nasıldı..
Eşiniz içinde şaka yapmış olabilir mi acaba gerçeksede ayıp etmiş bundan dolayı kırıldığınızı anlatın ona..

Esinizin hammaddesi odunmus onu gectimde anneniz asiri titizse birde menopozun verdigi kafa karisikligiyla oyle demis olabilir belli bir yas ustune gelince duygular ve empati azalabiliyor sizde yemek yerken cocugunuzu yalniz birakmaniz dogru degil bir yasindaki cocuk icin hersey oyun malzemesidir cunku annenizin huyunuda biliyorsaniz allah korusun bogulma riski olsa sizin farketmeniz zaman alir yalnizken birde annenizi esinize sikayet etmeyin geri donusumu can yakici olabilir
Yanimda yiyor zaten herzamn kizim

Back
X