Merhabalar kizlar.. bugünlerde pekte hos seyler yasamiyorum sanirim hafifte bi depresyondayim

.. once uzun olduğu icin annemle olani amlatayim.. annemle uzak sehirlerde yasiyoruz babam vefat etti annem tek basina yasiyor. Tatilimizde yanina gidip bir sure kaldik kendiai kalalim daha fazla diye israr ettiysede bi hafta kaldik ama gelince evime öğrendim ki annem beni gidip abime şikayet etmis ağlamış ustune üstlük sebepse benim 1 yasindaki kizim ortaligi dagitiyormus birşeyler yiyip elini oraya buraya sürüyormuş bidaha h
Gitmem onun evine oda gelmesin demis abime bunlari duyunca sok oldum hayatimda hic bukadr yikilmamistim.. zaten bi aksam kizim makarna yiyen yegenimi gorunce oda istedo verdim bende kendisi yiyordu birden mama diye yanima geldi baktim tabak yok tabagi naptin kizim deyince annem ben kaldirdim doker diye dedi yiyen cocugin onunden yemegi almis yani doker diye ki dokmuyo guzelce yiyordu. Kucul cocuk bu naparsam yapiyim dagitiyo ortaligi biseyi pislettiysede sildim yikadim hep ama arlamdan bole konusmasina okadar üzüldüm ki bu bayram kizimin yolculugu kaldiramicagini bahane edip gitmiyorum bile
Esime gelince o tam okuz.. ben bole iyi hissetmeyince ilgiye ihtiyacim var bak kimsemde yok artik annem bile boyle yaptiysa arkamdan sen sev ilgilen bari biraz deyince ee daha yeni sey yaptikya dedi... yani sevmek ilgilenmek esittir seks ona gore bukadar.. onu disinda suratima bakmaz oldu nerdeyse bebegimiz oldu olali.. uzun oldu kusura bakmayin ben sadexe icimi dokmek istedim kimsem yok gercektwn bi icimi açıp anlatip rahatlayabilecegim