Olabilir mi 🤔

Mryshn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
146
203
23
38
Arkadaşlar merhaba adetime 7 gün var 2 3 gündür kasıklarımda belimde ağrı var 2 gündür burnum tıkalı boğazım gıcıklanıyor iştahım pek yok hep uyumak istiyorum acaba bunlar bir belirti olabilir mi?

Kızlar regl 4 kaldı ilk idrarla yaptım 5 dk da böyle oldu ama emin değilim ya da bana öyle geliyor olabilir bakarmısınız

Sanki hayalet var gibi

Eklentiler

• IMG_0889.webp
    IMG_0889.webp
    151,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0889.webp
    IMG_0889.webp
    151,9 KB · Görüntüleme: 56
Dayanamıyorum ya belki çıkarsa diyorum babalar günü hediyesi olur eşime
😊 anlıyorum seni sabırsız oluyo insan öğrenmek çift çizgi görmek istiyor inşallah olur tabi ama kendini yıpratma streste iyi değil rahat ol babalar günü olmazsada başka türlüde sürpriz yapabilirsin 🌹

Dayanamıyorum ya belki çıkarsa diyorum babalar günü hediyesi olur eşime
Adete bir kaç gün değil de 10 gün kala falan da oluyor bu belirtiler ama çok silik var gibi inşallah kimyasal değildir eşinize haber verirsiniz rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah şimdi zaman hiç geçmez 🤲🏼🥰

Adete bir kaç gün değil de 10 gün kala falan da oluyor bu belirtiler ama çok silik var gibi inşallah kimyasal değildir eşinize haber verirsiniz rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah şimdi zaman hiç geçmez 🤲🏼🥰
Amin amin isteyen herkese nasip etsin rabbim 🙏🏼 iki tane çocuğum var ama ilk evliliğimden di ve şuan tekrar evleneli 1sene olacak nerdeyse 9 sene önce doğum yaptım tekrar çocuk olması biraz zor gibi geliyor. Sanki ilk defa çocuğum olacak gibi heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum dün yaptım böyle silik bile değildi bugün böyle yarına öbür güne daha iyi çıkar diye umut ediyorum inşallah 🙏🏼

İkisini de size bağışlasın inşallah. Her sey gönlünüzce olsun heyecanımız güzel sonuçlanir inşallah 🌺🤲🏼

Erken gebelik testi ikinci idrar sanırım daha çok yeni doğruysa

Eklentiler

• IMG_0905.webp
    IMG_0905.webp
    92,8 KB · Görüntüleme: 36
Back
X