Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin bisey görünmüyor biraz daha bekle adetin geciktiginde yaparsınSanki hayalet var gibi
Günüm geçmeden yapmam zaten test falanBence erken bekle derim
Anlıyorum insan sabırsız oluyo zaman geçmek bilmiyor ama beklediğine değer inşallahGünüm geçmeden yapmam zaten test falan![]()
Dayanamıyorum ya belki çıkarsa diyorum babalar günü hediyesi olur eşimeKesin bisey görünmüyor biraz daha bekle adetin geciktiginde yaparsın
Dayanamıyorum ya belki çıkarsa diyorum babalar günü hediyesi olur eşime
İnşallahanlıyorum seni sabırsız oluyo insan öğrenmek çift çizgi görmek istiyor inşallah olur tabi ama kendini yıpratma streste iyi değil rahat ol babalar günü olmazsada başka türlüde sürpriz yapabilirsin
![]()
Adete bir kaç gün değil de 10 gün kala falan da oluyor bu belirtiler ama çok silik var gibi inşallah kimyasal değildir eşinize haber verirsiniz rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah şimdi zaman hiç geçmezDayanamıyorum ya belki çıkarsa diyorum babalar günü hediyesi olur eşime
Amin amin isteyen herkese nasip etsin rabbimAdete bir kaç gün değil de 10 gün kala falan da oluyor bu belirtiler ama çok silik var gibi inşallah kimyasal değildir eşinize haber verirsiniz rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah şimdi zaman hiç geçmez![]()
Amin canım inşallahİkisini de size bağışlasın inşallah. Her sey gönlünüzce olsun heyecanımız güzel sonuçlanir inşallah![]()
İnşallahAnlıyorum insan sabırsız oluyo zaman geçmek bilmiyor ama beklediğine değer inşallah![]()