• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olabilir mi

Milenam_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
63
20
3
29
Kızlar eşimin messenger ina baktim sabah kişiler kısmına girince resmi olmayan bir kac kiz çıktı kisiler listesinde uzerine dokununca telefonunuzdaki kisilerden..... Messenger da diye birsey geciyo ama su an telefonunda hic kiz ismi yok hani supheledigim bisey de yok acaba onceden telefonuna ya da hattina mi kayitliydi bu numaralar ya da acaba facede bunlarin profillerine mi bakti da cikti kafayi yicem :-(bir bilgisi olan varsa paylasabilir mi :-(

Öncesinde telefonunda kayıtlıyken messenger ile eşleştirmiş olabilir o zaman oraya çıkmıştır ve telefondan silince tekrar güncellememiştir öyle kalmıştır diye geldi aklıma

Öncesinde telefonunda kayıtlıyken messenger ile eşleştirmiş olabilir o zaman oraya çıkmıştır ve telefondan silince tekrar güncellememiştir öyle kalmıştır diye geldi aklıma
Ama bu telefonu 3 aydir kullaniyor yeni aldi ve biz bir bucuk yillik evliyiz yani evlendikten sonra mi kaydetmis ne demek oluyo bu ya:( :( :(

Valla messengeri bilemeyecegim ama benim rehberde ve WhatsApp da hiç tanımadığım numarasını eklemedigim bir erkek vardı üstüne gelince numarası da çıkmıyordu sadece isim vardı şaşırdım sildim.hrmen.nasil oldu bilmiyorum belki eşinizin durumu da böyle bir şeydir.

Seni şüphelendirip eşinin günahını almak istemem ama. Acaba rehberinin görünme ayarını değiştirmiş olabilir mi? Yani kisi telefon hafızasında kayıtlıysa rehber ayarından görüntülenecek olarak sim kart hafızasını seçmiş olabilir

Kızlar eşimin messenger ina baktim sabah kişiler kısmına girince resmi olmayan bir kac kiz çıktı kisiler listesinde uzerine dokununca telefonunuzdaki kisilerden..... Messenger da diye birsey geciyo ama su an telefonunda hic kiz ismi yok hani supheledigim bisey de yok acaba onceden telefonuna ya da hattina mi kayitliydi bu numaralar ya da acaba facede bunlarin profillerine mi bakti da cikti kafayi yicem :-(bir bilgisi olan varsa paylasabilir mi :-(
Telefondaki numaraları şüphe duyduklarını facebook aratma kısmına yazarak kimin olduğunu bulabilirsin

Valla messengeri bilemeyecegim ama benim rehberde ve WhatsApp da hiç tanımadığım numarasını eklemedigim bir erkek vardı üstüne gelince numarası da çıkmıyordu sadece isim vardı şaşırdım sildim.hrmen.nasil oldu bilmiyorum belki eşinizin durumu da böyle bir şeydir.
3 tane birden mi oldu:(

Yok o kadarini yapamaz o bilmez yani

Ayyy benim de erkek arkadaşımınkinde çıkıyordu , üzerinde durmamıştım ben pek. Neden oluyor ki meraklandım bak şimdi :işsiz:

Rehberde kayıtlıdır. Eskiden şöyle bir güzellik yapıyordu messenger o kişinin tel numarasını profiline girince gösteriyordu. Sonra rehberden bakınca kim olduğu anlaşılıyordu şimdi kaldırmışla. Ki çok ciddi bir açıktı Facebook için.

Rehberde kayıtlıdır. Eskiden şöyle bir güzellik yapıyordu messenger o kişinin tel numarasını profiline girince gösteriyordu. Sonra rehberden bakınca kim olduğu anlaşılıyordu şimdi kaldırmışla. Ki çok ciddi bir açıktı Facebook için.
Ama rehberindekiler hep erkek ve hepsini taniyorum. Yani eminmisiniz rehberinde mi kayitlidir?

İş sebebiyle vs daha önce maiileştiği insanlar çıkabilir.
Telefonumu yeni değiştirdim.
5 yıl önce maiileştiği insanın bile adı çıktı.

Kötü seçenek telefonda erkek adıyla kayıtlı olabilir bu kızlar. İyi seçenek ben de telefonumu 6 ay önce değiştirdim şu an anlamadığım bir şekilde taa 5-6 sene öncesinde telefonumda kayıtlı olan, uzun zaman önce rehberimden sildiğim insanlar messengerımda görünüyor. Nasıl oluyor anlamıyorum. Facebookumda da listemde değiller ve messengerdan silemiyorum bunları.

Back
X