• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olabilir mi

Ama rehberindekiler hep erkek ve hepsini taniyorum. Yani eminmisiniz rehberinde mi kayitlidir?
Şimdi şöyle messengere girip o kişinin üzerine tıklayın ( yani mesaj atacakmış gibi ) orada kişi listenizde diye yazacaktır. Dediğiniz gibi daha önceden kayıt edilmişse silinse bile o isim orada hep duruyor.

Şimdi şöyle messengere girip o kişinin üzerine tıklayın ( yani mesaj atacakmış gibi ) orada kişi listenizde diye yazacaktır. Dediğiniz gibi daha önceden kayıt edilmişse silinse bile o isim orada hep duruyor.
Evet aynen de oyle yaptım telefonunuzdaki kisilerden ... ....... Da artik messenger da diye vi ifade var.

Evet aynen de oyle yaptım telefonunuzdaki kisilerden ... ....... Da artik messenger da diye vi ifade var.
Belki farklı bir amaçla teli kayıt edilmiştir kişinin ne bileyim ben mesela tadilat yaptırırken bir kaç işçinin telefonunu kayıt etmiştim instegramda bu kişi senin listende diye bir ibare vardı. Şaştım kaldım bu kim diye sonradan fotolarını görünce anladım durumu. Sizin olayınızda böyle olabilir yine de takipte kalın bakalım.

Kızlar eşimin messenger ina baktim sabah kişiler kısmına girince resmi olmayan bir kac kiz çıktı kisiler listesinde uzerine dokununca telefonunuzdaki kisilerden..... Messenger da diye birsey geciyo ama su an telefonunda hic kiz ismi yok hani supheledigim bisey de yok acaba onceden telefonuna ya da hattina mi kayitliydi bu numaralar ya da acaba facede bunlarin profillerine mi bakti da cikti kafayi yicem :-(bir bilgisi olan varsa paylasabilir mi :-(
Facebook messenger mı?
yoksa bildiğimiz eski msn mi?

Kızlar eşimin messenger ina baktim sabah kişiler kısmına girince resmi olmayan bir kac kiz çıktı kisiler listesinde uzerine dokununca telefonunuzdaki kisilerden..... Messenger da diye birsey geciyo ama su an telefonunda hic kiz ismi yok hani supheledigim bisey de yok acaba onceden telefonuna ya da hattina mi kayitliydi bu numaralar ya da acaba facede bunlarin profillerine mi bakti da cikti kafayi yicem :-(bir bilgisi olan varsa paylasabilir mi :-(
eskiden o no baskasınınsa da cıkar face messengerda diye bılıyorum
atıyorum eşinin 3 aydır kullandıgı numara eskıden bir baskasına aitse onda eklı olan bayanlar da cıkabılır

Hayir bu numara esimi 8 yillik numarasi
Sorun etmeyin aynı durumu bende yaşadım sebebini çözemedim sadece eşimle alakalı değil kendi Messenger sayfamda da numaralar çıkıyor hiç alakam Yok.. Facebook neye göre alıyor o numaraları bilmiyorum fark ettiğimde temizledim numaraları arada bakıyorum hesabıma yine başka numaralar var ama tanımadığım kişilerin resimleri

Back
X