- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.696
- 133
hayır tabiki. bana böyle bir resim atmış olabilir misin. ya da ben mi kötü niyetliyim diye sorsam mıNe soracaksınız?
Halka açık bi yolda penisin dışarda mı geziyorsun diye mi?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır tabiki. bana böyle bir resim atmış olabilir misin. ya da ben mi kötü niyetliyim diye sorsam mıNe soracaksınız?
Halka açık bi yolda penisin dışarda mı geziyorsun diye mi?![]()
Ne.diyecen çok afedersin şeyin dışarda.mi.kalmis diyecenadama sorsam mı acaba düzgün bir dille
Öyle bir dil olduğunu sanmıyorumDüzgün dille nasil soracaksin bacım
Hahaaaaaaa bencede ucundan göstereyim demişAçık havada gezdirmeye çıkarmıştır
Yalnız olmadığıma sevindim![]()
Bence hiç kendinizi rezil etmeyin vallahayır tabiki. bana böyle bir resim atmış olabilir misin. ya da ben mi kötü niyetliyim diye sorsam mı
hayır hiçbir sapıklığını da görmedim adamın.Bence hiç kendinizi rezil etmeyin valla
Adam sizi hayatından çıkarabilir bu sorudan sonra
Bir daha iste foto sık sık iste foto aynısı varsa kesin bu adam dükkanlar açıkta geziyorhayır hiçbir sapıklığını da görmedim adamın.
çok utangaç saygılı biri gibi. ve görüşmeye devam etmek istiyordum ya.
en kötüsü de görüşmeme gölge düşürdü
Şeytan ayrıntıda saklıdır deyip salmış fotoyu ortaya hahahahÖyle bir dil olduğunu sanmıyorumelinizmi şeyinizmi
Hahaaaaaaa bencede ucundan göstereyim demişyada çaktırmadan. tepki ölçtü belkide hiç masum düşünemiyorum
![]()
Şaka bir yana erkeklerde bu olay var kaşıma vsŞeytan ayrıntıda saklıdır deyip salmış fotoyu ortaya hahahah
Fotoğrafı ters çevirdim ve parmak hatta tırnak olduğunu farkettimŞaka bir yana erkeklerde bu olay var kaşıma vsçıkmayacağını düşünüp yapılmış bir harekette olabilir ..
ciddi misin?Fotoğrafı ters çevirdim ve parmak hatta tırnak olduğunu farkettim
Çok fesatım çok
Valla ciddiyim fotoyu çevir sen de farkedeceksinciddi misin?