Olabilirmi acaba ?

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
9.927
En iyi cevaplar
1
5.187
198
Arkadaşlar selam benim adetlerim kesildi tiroidden ve hormonlarim sanirim bozuk bunun icin eylülde baska bir doktorda randevum var fakat ben birsey merak ediyorum, adet görememe gibi problemi olan biri iliskiden sonra hamile kalabilirmi buna rağmen böyle bisey yasayan biri varmi ben 4 gün önce lekeli kanama yasadim ama 2 dakika sürdü lavobadayken ve daha sonrasinda iliskim oldu daha dogrusu bilerek denedik gebelik oluşurmu ki acaba..

Adet gorememek 1 2 ay gecikmekteni bahsediyorsunuz. Acaba yumurta sayiniza baktirdiniz mi? Rezervlerde sorun yoksa tekrar adet görebilirsiniz. Ertelemeyin muayene olun.

Senin durumun ne bilmiyorum ama kuzenimde pcos var. Yilda 1 ya da 2 kez adet görür. O iki adetle dahi mükemmel hamile kalabilen biri😁 o yüzden yumurtlamaya denk gelirse neden olmasın?

Hayatinda hic adet girmemis birini taniyorum ve 3 cocugu var. Doktor larda cozemedi durumunu

Arkadaşlar selam benim adetlerim kesildi tiroidden ve hormonlarim sanirim bozuk bunun icin eylülde baska bir doktorda randevum var fakat ben birsey merak ediyorum, adet görememe gibi problemi olan biri iliskiden sonra hamile kalabilirmi buna rağmen böyle bisey yasayan biri varmi ben 4 gün önce lekeli kanama yasadim ama 2 dakika sürdü lavobadayken ve daha sonrasinda iliskim oldu daha dogrusu bilerek denedik gebelik oluşurmu ki acaba..
Adet gormuyorsaniz doktora gidene kadar adrt sokturucu kullanin. Benim doktorum demişdiki bir yilda ne kadar az adet goruluyorsa rahim kanseti riski artiyor. O duvarlar dokulmeli ve yenilenmeli o yuzden adrtin gecikirse hamilr de değilsen adrt sokturucu kullan. Yani akişina birakayim da dogal yolla ne zaman adrt olurum diye beklersen aylarini bulur bu da rahim açisindan iyi birşey değil. Senin soruna gelirsek iliskiden 14 gun sonra test yap negatifse demekki hamilelik yok

Adet gormuyorsaniz doktora gidene kadar adrt sokturucu kullanin. Benim doktorum demişdiki bir yilda ne kadar az adet goruluyorsa rahim kanseti riski artiyor. O duvarlar dokulmeli ve yenilenmeli o yuzden adrtin gecikirse hamilr de değilsen adrt sokturucu kullan. Yani akişina birakayim da dogal yolla ne zaman adrt olurum diye beklersen aylarini bulur bu da rahim açisindan iyi birşey değil. Senin soruna gelirsek iliskiden 14 gun sonra test yap negatifse demekki hamilelik yok
Anladim canim evet söylediklerin mantikli ama adet söktürücüler recetesiz alinmiyor doktorum bana yazmiyor daha öncesinde vermisti ama asla söktürmüyor doktorumu degiscek vaktim yok yurt disindayim asiri strssli bir is ortamim var tatilde randevuya gitcem eylülde türkiyede kontrol olucam büyük ihtimalle duphaston vericek oradaki doktorum cünkü önermisti.. aşiri ödem var.vucudumda göbegim davul gibi oldu

Back
X