- Konu Sahibi pipilioglum35
-
Yarim cay bardak yada biraz daha az olabilir resim cekebilirsen resim cek bide cnm tsklerTamam şimdi deniyorum kızlar ne kadar çamaşır suyu koycam
Tamam benim düzensiz reglilerim ama 28 günü olarak alırsam yarın yada saki günü olacağım ama belli olur sanırım 2 kalaCvp bekliyorum sizden...
Tamam canım çokk teşekkür ederim denediğin için inşallah bende hamiledirimKızlar yaptım vallahi doldurdum 2 saniye sonra kola koyarsiniz öyle asit oldu birden sonra geçti yanları hep bembeyaz oldu
Sabah deneyeceğim haber veririm . Tabi bende de doğru çıkarsa bir istisna olabilirim .psikolojik hamile sanıyorum ona kalsa köpürürCanım koy bekle birden kopuruyor sonra geçiyor yanları bembeyaz oluyor
Elifmerya sen kaç haftalık hamilesin.Allah bağışlasınCanım koy bekle birden kopuruyor sonra geçiyor yanları bembeyaz oluyor
Tskler elifmeyracim bende cok kabarmadi iste 1 parmak kabardi iste yeni oldugu icin tahminim ondan az olduKızlar yaptım vallahi doldurdum 2 saniye sonra kola koyarsiniz öyle asit oldu birden sonra geçti yanları hep bembeyaz oldu
Sagol canım Allah razı olsun Rabbim herkese sagsalim nasip etsin inşallah 10 haftalık daha çok küçükElifmerya sen kaç haftalık hamilesin.Allah bağışlasın
Amin Allah razı olsun inşallah canım benim .Bende bu ay sadece çook hafif midem de biraz bulantı var ama beni rahatsız everecek şekilde değil sadece hissettiriyor kendini.diğerleride normal regli belirtileriKızlar ben hamileligimi adetime 10 gün varken erken gebelik testiyle hayal çizgiyle öğrendim adete 10 gün varken bir uyandım goguslerimi elleyince aciyordu yanları normalde reglde bile agrimaz Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Canım bende de rahatsız edecek kadar değildi gece yatınca hafif hissediyordum o kadar başka belirti yoktu aynen adet sancısı gibiydiAmin Allah razı olsun inşallah canım benim .Bende bu ay sadece çook hafif midem de biraz bulantı var ama beni rahatsız everecek şekilde değil sadece hissettiriyor kendini.diğerleride normal regli belirtileri
Bende de adete 4 gün kala pembemsi geldi ve hemen durdu canımBenim solda hala bi batma var pembesi kan bitti simdi...ve c.suyu denedim gene 1 parmak kadar kabardi yeni oldu icin az kabarir
İnşallah hamiledirsin ama senin daha önce gebelik ve Doğum yaptığın için daha hızlı hamile kalabilirsin bana doktor öyle demişti ilk gebelik daha zor diye..Benim solda hala bi batma var pembesi kan bitti simdi...ve c.suyu denedim gene 1 parmak kadar kabardi yeni oldu icin az kabarir
Dualarim hepinizle allah sanada biran once tatirsin frezoonİnşallah hamiledirsin ama senin daha önce gebelik ve Doğum yaptığın için daha hızlı hamile kalabilirsin bana doktor öyle demişti ilk gebelik daha zor diye..
Ama benim adetim 3 gun gecti ve bugun hafif bole pembebesi leke geldi ve tatli bisey attimi yattimida sol pit pit atio icerde resmn kelebek cirpio...Bende de adete 4 gün kala pembemsi geldi ve hemen durdu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?