• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olabilirmiki?.

Gardenya5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
217
142
53
arkadaslar mrb.bir derdim var kısmı daha aktif olduğu için konumu buraya actım...oncelikle 6 yıllık evliyiz ve korunmayı bu ay bıraktık..mrt ayındada bir deneme olmuştu ama adete yakındı olmadı..normalde adet döngüm 28 bazen 30 oluyo bu döngü.en son temmuzun 29nda adet oldum..adet bitip temizlendikten bir hafta falan sonra cocuk calışması basladı..yaa sizce ihtimal olabilirmi yoksa gecmi kalmışız?...

arkadaslar mrb.bir derdim var kısmı daha aktif olduğu için konumu buraya actım...oncelikle 6 yıllık evliyiz ve korunmayı bu ay bıraktık..mrt ayındada bir deneme olmuştu ama adete yakındı olmadı..normalde adet döngüm 28 bazen 30 oluyo bu döngü.en son temmuzun 29nda adet oldum..adet bitip temizlendikten bir hafta falan sonra cocuk calışması basladı..yaa sizce ihtimal olabilirmi yoksa gecmi kalmışız?...
olabilir.nezaman yumurtlama gununuz oldugunu anlayabilirsiniz belki bazi belirtilere gore.ama doktorlarn dedigi adet gununuzu 1.gun sayip 14.gun yumurtlama gunu ama 12.-16.gunlerde olma ihtimali var diye 12.gunden itibaren gun asiri iliski oneriyorlar..hayirlisi olsun

olabilir elbet ama niye 1 hafta beklediniz ki,madem istiyorsunuz bitiminde başlayın.Hatta yumurtlama gününüzü merak ediyorsanız ovulasyon testi alın,kesin günü öğrenirsiniz

tesekkürler..birincisi esim yanımda değildi ikinciside detin bitimindeki 4,5 gun olma ihtimali dusuk diye okumuştum duymustum..

daha umutsuzluga kapilmayin.sperm 3gun canli kaliyor zaten.belki o donem yumurtlama gununuzdur.ama zaten rabbim istedikten sonra yumurtlama gunu olmus olmamis onemli mi de..nasibinizde varsa ki zaten sanirim yumurtlama gunlerinde olmus adet bitimndrn 1hafta sonra.neden olmasin hayirli haberlerinizi alin insallah:)

daha umutsuzluga kapilmayin.sperm 3gun canli kaliyor zaten.belki o donem yumurtlama gununuzdur.ama zaten rabbim istedikten sonra yumurtlama gunu olmus olmamis onemli mi de..nasibinizde varsa ki zaten sanirim yumurtlama gunlerinde olmus adet bitimndrn 1hafta sonra.neden olmasin hayirli haberlerinizi alin insallah:)
cok tesekkürler :KK60: inşallah yaa..ne hassas gunlermiş su ovulasyon gunleri..

gebelik org da hesaplayıcılar var
so üç aylık adet başlangıç ve bitiş tarihlerini yazınca fertil günleri veriyor
ben ondan yararlandım hamile kalırken

cok tesekkürler :KK60: inşallah yaa..ne hassas gunlermiş su ovulasyon gunleri..

3 gün çok uzun bir süre yanlış bilgiler vermeyelim. Sperm vajinada en kaliteli ortamda bile ( sıfır enfeksiyon ve ph dengesi) 2-4 saat canlı kalır. Yapılan araştırmalarda 16-72 saat canlı kalan spermlere rastlanmıştır ama bunlar kalitesi düşük, dölleme yapamayacak spermlerdir.

Adetinizin 12 ile 16. günleri yumurtlama döneminizdir. Bu günlerde gün aşırı ilişkiye girerseniz bir probleminiz de yoksa bir kaç ay içinde sonuç alırsınız. Bununla birlikte cinsel perhiz süresi en fazla 4 gündür. Daha uzun sürelerde sperm sayısı artsa da kalite ve hareketlilik düşer. O yüzden fazla uzun süreler beklememeniz daha yararlı olacaktır.

3 gün çok uzun bir süre yanlış bilgiler vermeyelim. Sperm vajinada en kaliteli ortamda bile ( sıfır enfeksiyon ve ph dengesi) 2-4 saat canlı kalır. Yapılan araştırmalarda 16-72 saat canlı kalan spermlere rastlanmıştır ama bunlar kalitesi düşük, dölleme yapamayacak spermlerdir.

Adetinizin 12 ile 16. günleri yumurtlama döneminizdir. Bu günlerde gün aşırı ilişkiye girerseniz bir probleminiz de yoksa bir kaç ay içinde sonuç alırsınız. Bununla birlikte cinsel perhiz süresi en fazla 4 gündür. Daha uzun sürelerde sperm sayısı artsa da kalite ve hareketlilik düşer. O yüzden fazla uzun süreler beklememeniz daha yararlı olacaktır.
fazla uzun süre beklemeyin derken ?.

fazla uzun süre beklemeyin derken ?.
İlişki aralarını uzun tutmayın demek istedim. 4 günden sonra hamile kalma olasılığı çok düşüyor. Gün aşırı iyidir.
Ovulasyon günlerine de çok takılmayın. Ablam doğum kontrol hapı kullanırken ve adet olmasına 3 gün kala hamile kaldı. O yüzden çok kafaya takıp şu günler bu günler diye hesaplamak yerine tüm ay gün aşırı ilişkiye girmeye çalışın. Bunu hamile kalmak için değil, istediğiniz için yapın ve düzene oturtun.

Canım adet bitiminle diğer adetinin başlayacağı tarihin tam ortasındaki hafta önemli,2günde bir deneyin:KK71:

tesekkürler kızlar..adete 3 gun kala hamileklik :KK57: sasırtıcı ama ALLAH ol derse olur..peki sizde hep belirti olurmu yumurtlamada ?. bende hiç olmuyor gibi bisey..akıntım genelde olur zaten..

Bence adetinin biter bitmez birer gün arayla deneyin. Her gün olursa maalesef kaliteli sperm olmuyor

Back
X