Olacak Gibi! (Umut Verdi)

Aydebal

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
2.586
2.045
333
23 mart ta kilo vermek istediğim için endokrin dr.una gittim.
VKİ 42 lerdeydi sanirim.
Yapilan testler,tahliller,usglerle rapor ettiği reçeteyi aldim.

Sorun şu ki kuralci oldugum halde diyet uygulayamiyorum.
Neyse ki uymam gereken bir diyet listesi vermedi.yasaklar koymadi.bilmiyorum unuttu mu acaba?
İki hap,bir iğneden olusan ilaçlarimi aldim.
23 mart-4 mayıs arasi başlangiç kilo:94.100kg.şuan 89.800kg.

Duzenli yapilan fiziksel aktivite,yuruyus yok.yediğime dikkat etme yok.

Buraya yazmamin en buyuk sebebi; duzenli takip edip,biraz dikkat etmeye çalişip,hizlandirmak kilo vermeyi.

Kilo bildirimi olarak önce haftalik yazarim.(her cuma olur)
10 haftanin sonunda yani 13 temmuz dan sonra da her ay in10-20-30. Gunleri kilo bildirimini yaparim.

Sabah 07 ile 09 arasi aç karnina bir ilaç. bir doz iğne.30 dk.sonra normal kahvalti.kahvaltinin
Sonuna doğru tok karnina içilen ilaç.
Arada kahve,yesilcay,meyve,aklima geldikce suu. Öğlen yemeği. Arada meyve.

Aksam yemeğinden 30 dk.once iğne.yemeğin sonuna doğru son ilaç içilir.
Yatana kadar çay,meyve.
Arada işim oldukca disari cikarim.bunuda yuruyuş olarak aliyorum.
Yine arada aklima geldikce kan şekerime bakarim parmak ucundan.
Bu verdiğim 4 kilonun uzerindeki değer bu şekilde gitti. Daha ne olsun.AAA tabi gönül istiyorki hiç bu ilaca falan gerek kalmadan surekli yiyeyim ama ayni oranda da kilo vereyim.ama olmuyor işte.
Neyse şimdilik umutluyum.olacak gibi duruyor.

Mrb.gunluk.
İyi varsin.sayende daha duzenli olmaya calisiyorum beslenmem konusunda.

Çok verimli olmayan bir gundu.ev işleri,cocuk derken ihmal edilen aktivite,su,cay vb. Neyse.

Himm
Gunu degerlendireyim.
Ohhhh misler gibi uyudum sabah.
11 de iğne,ilac,kahvalti.ev işleri,yemek,bebek.
Aksam 7 de igne,yemek.simdi de cay ve molaaaa
Kizim yurumek icin cildiriyor.tek basina bir iki adim ancak.ama oturmama izin vermiyor.hani şu tiz sesli bir papagan varya onun gibi cirliyor.
Elinden tutup yuruyecekmisiz butun gun
Birde cok komik yaa ayagimda terlik,corap istemiyor.ciplak ayakla yuruyecegim illa.kendisi de oyle.terlik giydim mi oturup çekiştiriyor ayağimdan.
Yani evde zorunlu yuruyuş.

Sabah 7 de basladim igne,ilac kahvalti.birazdan bebisim uyanir.kosturmaca.
Bugun annemin ilaclari icin hastaneye gidecegiz.yakin oldugu icin yuruyecegim.bunu haftanin ilk aktivitesi sayiyorum.bir aksilik olmazsa yarinda mahalle pazarina giderim.cumada carsi dolasirim.ohhh regl de biter yada sonlari yaklasir.sanki bu hafta daha fazla gidec ekmis gibi kilolar.ama plan tutarsa tabi.

Ayy gunluk cok yorgunummmm
Duş alip yatacagim.bugun laf aramizda baskul bana bir supriz yapti.
İlac yazdirmak icin hastaneye gitim.geldim.2 km falan yol.yurudum.gelince bi bakayim dedim.
Aaaa 88.700 inanamadim.uc kere falan denedim hep ayni.sonrasi mi şoook.
İki bardak su ictim.birseyler atistirdim.
Bi daha baktim bir saat sonra 98.700
Poooofff.yani sadece su kaybetmisim.
Neyse ilk yasafigim duygu da guzeldi.
Yarin da pazara gidecegim inş.
Yaa biraz yurusem,birazda bogazimi tutsam,olacak ama yok iste irade.
Aksam yemeginde ne yaptim
1 tabak keşkek,1 tabak bulgur,azcik pirasa yemegi.salata,yogurt,meyveyi saymiyorum bile.
Simdi pismanligimla yatip uyurum artik.

Yağmurlu,ilik bir bahar havasi.
Hava grubu burcu olarak boğuluyorum bu tarz havalarda.enerji yerlerde.
Ayyy hhhh himm offfgg off

Ayy gunluk,az once bu bolumdeki bazi komsulara baktim da ne guzel kilo veriyorlar.
Ben de yatmayio birseyler yapayim.
Gaza geldim birden haa

Evde gecen bir gun daha.11 de kahvalti. Sonrasinda meyve,yesilcay ve kahve.su yine cok az oldu.aksam yemeginde domatesli makarna,firinda tavuk,yogurt,salata.meyve ve cayla gunu kapatirim.

Yarin tarti gunu.bakalim yiyerek ne kadar kilo vermis olacagim.
Hersey serbest.tek yaptigim insulin direncimi duzeltmek icin ilac alimi,tokluk hissi versin diye iğne yapmak.gunluk rutin ev ,cocuk.

89.800 - 87.700 = 2.100 kg.
Vuuuu.
Yola devamm.daha cok yolum var.
Keşke Mune Mune kilo çizelgesi suprizi yapsaydi.hamilelik takvimi gibi bisey mesela.
Umarim buyu bozulmaz.yaaa bu bir mucize(benim icin yani)

7 haftada 6.400 kg iyi.hemde diyet yapmadan.
Yalniz bir tezatlik var.
Bu kadar kolaysa neden mide ameliyati yapiliyor,yda insanlar o kadar zorlaniyorki.
Simdilik halimden memnunum.hatta 0 kg olup buhar olana kadar yaparim bu diyeti.yani igne ilaca dikkat,yemeye devam.doyana kadar,istedigim herseyi yiyorum ya.mesrla az once kahvalti donrasi 5 kurabiye gityi bile mideye pöööfff

7 haftada 6.400 kg iyi.hemde diyet yapmadan.
Yalniz bir tezatlik var.
Bu kadar kolaysa neden mide ameliyati yapiliyor,yda insanlar o kadar zorlaniyorki.
Simdilik halimden memnunum.hatta 0 kg olup buhar olana kadar yaparim bu diyeti.yani igne ilaca dikkat,yemeye devam.doyana kadar,istedigim herseyi yiyorum ya.mesrla az once kahvalti donrasi 5 kurabiye gityi bile mideye pöööfff
canım günaydınn...
sen bu şekilde belirli bir kiloya kadar inersin verdiğin kilolar kastan gitmesin dikkat et...
kastan verirsen geri alması daha kolay.
benim sana tavsiyem yinede doyana kadar ye ama pasta börek çörekleri kısıtla hayatından tadımlık yemeğe özen göster...

canım günaydınn...
sen bu şekilde belirli bir kiloya kadar inersin verdiğin kilolar kastan gitmesin dikkat et...
kastan verirsen geri alması daha kolay.
benim sana tavsiyem yinede doyana kadar ye ama pasta börek çörekleri kısıtla hayatından tadımlık yemeğe özen göster...
pakizee pakizee aslinda midem tokluk hissi verdigi icin herseyi yemisim gibi geliyor.kac haftadir ilk kez kurabiye yedim bugun.kendimi zorlayarak.hala mideme kramplar giriyor.oluyorum ağridan.
Onceden yadiklerimin 3 de birini ancak yiyebiliyorum.ama bana sanki daha fazlaymis gibi geliyor.
Cunku onceden doymazdim.simdi midem bulaniyor.öğürtüyor resmen.

pakizee pakizee aslinda midem tokluk hissi verdigi icin herseyi yemisim gibi geliyor.kac haftadir ilk kez kurabiye yedim bugun.kendimi zorlayarak.hala mideme kramplar giriyor.oluyorum ağridan.
Onceden yadiklerimin 3 de birini ancak yiyebiliyorum.ama bana sanki daha fazlaymis gibi geliyor.
Cunku onceden doymazdim.simdi midem bulaniyor.öğürtüyor resmen.
porsiyonlarda azalma varsa ve gerçekten doyuyorsan bu süper birşey inşallah en yakın zamanda hayalindeki bedeninle yaşarsın

Back
X