• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olacak insallah

Pembis Hayaller

Oysa bir umuttu hep 🙏
Pro Üye
15 Ocak 2016
6.893
33.931
548
28
Selamlar kizlar hayirli geceler herkese uzun zmaan sonra yeniden diyet yapma gucunu buldum kendimde vee diyete basliyorum inşallah bu sefer kafaya koydum ve asla vazgeçmeyi dusunmuyorum :KK76:55 olana kadar durmak yok asla:63: boy 1.60 kilo 68 bu yolda benle beraber yurumek isteyen varsa herkesi beklerim:KK49:
Edit.selam kizlar yine ben sanirim yeniden buraya yazacagim 1 yil gecmis uzerinden ama ben 68den 59a indim suan 59 kiloyum vermem gereken az kilo kaldi ve buranin beni motive etmesini istiyorum eger benle devam etmek isterseniz kapim her daim acik

Son düzenleme:
Merhaba ızlar bende konu açtım yeni bu arada seni gördüm hayırlı uğurlu olur inş.boyumuz kilomuz birbirine çok yakın.ben 66 kiloyum pazartesi günü isveç diyetine başlıyorum.hedefim 60 sonrasındada geri kilo almamak için normal bir diyet uygulamayı düşünüyorum.benim tek sorunum bu kilo veriyorum ancak korumayı başaramıyorum.herkese başarılar sabırlar dilerim

Selamlar kizlar hayirli geceler herkese uzun zmaan sonra yeniden diyet yapma gucunu buldum kendimde vee diyete basliyorum inşallah bu sefer kafaya koydum ve asla vazgeçmeyi dusunmuyorum :KK76:55 olana kadar durmak yok asla:63: boy 1.63 kilo 68 bu yolda benle beraber yurumek isteyen varsa herkesi beklerim:KK49:
Kolay gelsin canım...kararli olmak en güzeli bu yolda....başarılar diliyorum..arada yanınıza uğramak yorum yapmak isterim.ben de paylaşırım menülerimi fırsat buldukça...:KK19:yaza kadar emin adımlarla yüruyelim inşallah:rapci:

Merhaba ızlar bende konu açtım yeni bu arada seni gördüm hayırlı uğurlu olur inş.boyumuz kilomuz birbirine çok yakın.ben 66 kiloyum pazartesi günü isveç diyetine başlıyorum.hedefim 60 sonrasındada geri kilo almamak için normal bir diyet uygulamayı düşünüyorum.benim tek sorunum bu kilo veriyorum ancak korumayı başaramıyorum.herkese başarılar sabırlar dilerim
Elmascım başarılar:KK55:yaza kadar gitsin bu kilolar

selam benım de boyum ve kilom benzer.
nasıl bir diyet yapacagımı bilmiyorum henuz,haftada 2 gün pilates ve zumba kursu var aklımda.
birde aletli pilates...ama pahalı biraz.
henuz yol haritamı cızemedim yanı ama kararlıyım en azından olmalıyım ya...
acil diyetleride sağlıklı ve kalıcı bulmuyorum hoş zamana da sabrm yok :)
sen neler yapıyorsun Pembis Hayaller Pembis Hayaller

selam benım de boyum ve kilom benzer.
nasıl bir diyet yapacagımı bilmiyorum henuz,haftada 2 gün pilates ve zumba kursu var aklımda.
birde aletli pilates...ama pahalı biraz.
henuz yol haritamı cızemedim yanı ama kararlıyım en azından olmalıyım ya...
acil diyetleride sağlıklı ve kalıcı bulmuyorum hoş zamana da sabrm yok :)
sen neler yapıyorsun Pembis Hayaller Pembis Hayaller
Hoşgeldin canim bn sadece yediklerimden kisiyorum daha henuz spora basladim

Hoşgeldin canim bn sadece yediklerimden kisiyorum daha henuz spora basladim
Hosbulduk ben biraz yogunum su icmeye fakan basladim da hafta sonuna kadar mutfak eksiklerimi tamamlayacagim.sporada baslamis olurum ins.
*Su bnm icin cok zor.gayret edecegim detoks suyu yapip goturecegim ise.
*karabugday hem saglikli hem de tam diyetlik.
Haslamasida kolay.
Salatayla yogurtla da yakisiyor.oglen yemeklerimde kullanacagim.
*cig sut almaya vaktim ve yerim yok.hazir yogurt alacagim mecbur.
Ve oglen,aksam ogunlerinde ayran mutlaka olacak.
*aksamlari tavuk,balik,sebze yemekleri salata ve ayran tarzi olacak.(1 dilim ekmek belki)
*3 ara ogunum var.1.si kahve 2.si kefir veya meyve 3.su de meyveli yogurt veya meyve.
*kahvaltim siradan herkesin bikdigi veya yogurt sut ceviz tarcin elma yulaf karisimi...
Dedigim gibi hafta sonuna kdr alisveris yapacagim.
Bahsettigim salona baslama tarihim belli degil oyuzden hafta sonu sahile giderek baslayacagim insallah...
Yani menumu boyle verdim ama cokta kasmam baska bir yemek olur esdeger sekilde yerim.

Tek zorlanacagim tatli cikolata tarzi abur cubur...

Back
X