- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Cok saol canim insallah gidicek kilolarHayırlı olsun günlüğün :)) hadi bakalım pes etmeden verelim kiloları :)
Tabi canim memnuniyetle hosgeldinHayırlı olsun canım kilolarımız aynı birbirimize yoldaşlık edebiliriz
Hoş buldum canım düzenli olarak menulerimi yazayım bende kendimi kontrol altına almış olurumTabi canim memnuniyetle hosgeldin
Kolay gelsin canım...kararli olmak en güzeli bu yolda....başarılar diliyorum..arada yanınıza uğramak yorum yapmak isterim.ben de paylaşırım menülerimi fırsat buldukça...Selamlar kizlar hayirli geceler herkese uzun zmaan sonra yeniden diyet yapma gucunu buldum kendimde vee diyete basliyorum inşallah bu sefer kafaya koydum ve asla vazgeçmeyi dusunmuyorum55 olana kadar durmak yok asla boy 1.63 kilo 68 bu yolda benle beraber yurumek isteyen varsa herkesi beklerim
Elmascım başarılarMerhaba ızlar bende konu açtım yeni bu arada seni gördüm hayırlı uğurlu olur inş.boyumuz kilomuz birbirine çok yakın.ben 66 kiloyum pazartesi günü isveç diyetine başlıyorum.hedefim 60 sonrasındada geri kilo almamak için normal bir diyet uygulamayı düşünüyorum.benim tek sorunum bu kilo veriyorum ancak korumayı başaramıyorum.herkese başarılar sabırlar dilerim
İnş tatlım allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınElmascım başarılaryaza kadar gitsin bu kilolar
Hoşgeldin canim bn sadece yediklerimden kisiyorum daha henuz spora basladimselam benım de boyum ve kilom benzer.
nasıl bir diyet yapacagımı bilmiyorum henuz,haftada 2 gün pilates ve zumba kursu var aklımda.
birde aletli pilates...ama pahalı biraz.
henuz yol haritamı cızemedim yanı ama kararlıyım en azından olmalıyım ya...
acil diyetleride sağlıklı ve kalıcı bulmuyorum hoş zamana da sabrm yok :)
sen neler yapıyorsunPembis Hayaller
Amin ya hadi bakalimİnş tatlım allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Hosbulduk ben biraz yogunum su icmeye fakan basladim da hafta sonuna kadar mutfak eksiklerimi tamamlayacagim.sporada baslamis olurum ins.Hoşgeldin canim bn sadece yediklerimden kisiyorum daha henuz spora basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?