Olağan dısı bir gebelik yüzünden acil yardım !!!

parfaitamour

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
20
0
36
Ankara
Kızlar,kuzenim bel agrısı ve bas dönmesi sikayeti ile gittigi hastanede bel agrısı icin böbrek ilacı vermis doktor.4 gün önce tepecikte bulunan hastanede kan testinde 13 haftalık hamile oldugu cıktı. Fakat daha önceki hastanede böbrek ilacı verdikleri icin tepecikte gorevli doktorlar yanlıslıkla verilen bu ilacın cok tehlikeli oldugunu,tahliye yani kürtaj yapılması gerektigini söylediler fakat 10 haftayı gectigi icin yasal olarak kendilerinin yapamıyacagını bildirdiler.Karar yinede size kalmıs ama kürtaj gereken bir durum dediler .Kuzenim ve esi perisan durumdalar :( Lütfen izmirde muayenehanesinde kürtaj yapan doktor bilen varsa özelden bana ulasabilir mi ? Allah kimsenin basına vermesin cok zor bir durum,kuzenim butun gun aglıyor.Yardımcı olun lutfen,yasalar izin vermiyor diye doktorların bile aldırın dedigi bir gebeligi sürdürmek zor bir durum ,özelimden yazın bana lütfen

Allah bir an önce bu zor durumdan umarım kurtarır kuzeninizi ve eşinizi.
Çok üzüldüm.Allah güç kuvvet versin eşlere..Benim bir bilgim yok bu konuda ama mesajı okuyup es geçemedim.

canım buca kadın dogumda iyi doktorlar war diye biliyorum oryada gidin bi derim diğer arkadaşlarda eminim yardımcı olacaktır size geçmiş olsun

ya belkide bebek sağlamdır ALLAH diler se birşeycik olmazz hem epey büyümüş o haftaya kadar anlamamısmı gebe oldugunu bu sorumsuzluktur insan önce kan testi yaptırıdı:19:

Kızlar,kuzenim bel agrısı ve bas dönmesi sikayeti ile gittigi hastanede bel agrısı icin böbrek ilacı vermis doktor.4 gün önce tepecikte bulunan hastanede kan testinde 13 haftalık hamile oldugu cıktı. Fakat daha önceki hastanede böbrek ilacı verdikleri icin tepecikte gorevli doktorlar yanlıslıkla verilen bu ilacın cok tehlikeli oldugunu,tahliye yani kürtaj yapılması gerektigini söylediler fakat 10 haftayı gectigi icin yasal olarak kendilerinin yapamıyacagını bildirdiler.Karar yinede size kalmıs ama kürtaj gereken bir durum dediler .Kuzenim ve esi perisan durumdalar :( Lütfen izmirde muayenehanesinde kürtaj yapan doktor bilen varsa özelden bana ulasabilir mi ? Allah kimsenin basına vermesin cok zor bir durum,kuzenim butun gun aglıyor.Yardımcı olun lutfen,yasalar izin vermiyor diye doktorların bile aldırın dedigi bir gebeligi sürdürmek zor bir durum ,özelimden yazın bana lütfen

internette şöyle bir yazı buldum.

"Bebeğin sakat olduğu tetkiklerle kesinleştiği, hamileliğin devam etmesi annenin sağlığını tehdit ettiği durumlarda, gebelik 10 haftadan büyükse de, kurul kararı ve anne-babanın rızası ile gebelik sonlandırılabilir"

Demek ki önce sağlık kurulundan rapor almaları lazım yani bebeğin sakat olduğuna emin olmak gerekli, bir doktorun demesiyle olmaz bu iş. Bence önce çok iyi bir profa gitsinler ve görüş alsınlar. Eğer o da sakat derse istiyorsa tibbi olarak hala aldırma şansı var, gizli saklı, hijyeni olmayan yerlede bebeği aldırmasın, Allah korusun canını bile kaybeder. Allah yardımcısı olsun.

doktorların her dediğine hemen güvenmeyin bneim en küçük kardeşimde de aynı şeyi dedielr annem radyosyon yemiş bilmeden
sonra hamile çıkmış hemen aldır amannnnn demişler annme aldırmadı tabi maşalhhh şimdi çok iyii

Son düzenleme:
Back
X