- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
sevgili larus
bende mete bey aracılığı ile troididnden kurtulanlardanım karizması ve beyefendiliğinin haricinde troid konusunda zaten türkiyede değil dünyada tanınan bir isim kasımın ilk haftası ameliyatımı oldum fulya acıbadem hast.de gerçi ben önce ilhami beye gittim ilhami uslu o da i.ü cerrahpaşa tıp nükleer tıp a.b.d başkanı mete beyle o beni tanıştırdı. tioid mevzusunda 2 dr olur birincisi nükleer tıp ameliyat olup olmayacağını o söyler 2. cerrah tabi cerrahda kont eder sonra gidersin cerrah aml.yapar ondan sonrada nükleer tıp ömür boyu takibini yapar ben total aldırdım papillar kanser çıktı radyoiyot aldım bu hafta mahpusluğum bitti:) inş. seninki temiz çıkar gerek kalmaz acil şifalar..
20 gün önce ameliyat oldum şükür şimdi çok iyiyim ama hipertroidi nin pek çok çeşidi var sizin durumunuz hangisine uyuyor bilemiyorum. şikayetlerinizin büyük kısmı(terleme ,sinirlilik,çarpıntı...)devam edebilir. Tabi bu ne ameliyatı olacağınıza da bağlı.. Sintigrafi sonucu da önemli ve ince iğne aspirasyonu yaptırmalısınız mutlaka..şimdilerde hipertroidi ameliyat kriterleri çok farklı en son ihtimal olarak değerlendiriliyor. Umarım kısa zamanda şifa bulursunuz.
mrb. bende çarşamba günü acıbademde METE DÜREN e ameliyat olucam inşlh söylendiği gibi başarılıdır. daha tanışmadık ama umarım iyi geçer. tiroitimdeki malignite çıkan nodüllerim alınacak galiba bir ömür ilaç kullanacağım((((
mete düren mükemmel bir insan bu arada, için rahat olsun, hiiiiiç korkma :) şimdiden geçmiş olsun..
Merhaba bende 2,5 ay önce Ameliyat oldum (Ankarada) sormak istediklerinizi bana sorabilirsiniz. Hipertroid tedaviis oldum 2 sene ama şimdi çok iyiyim bence ameliyattan korkmayın. İyi bir doktor bulmak lazım öncelikle. Şimdiden çok geçmiş olsun...
Ben de nodüllerim nedeni ile Mete Beyin babası Erol Düren'e ameliyat olmuştum 2001 de. Nodül sayısı çok olduğu için ve de 4 milimlik bir kötü huylu kist de bulduklarından tiroid bezinin büyük bir kısmı alınmıştı. O tarihten beri devamlı ilaç kullanıyorum. Ama ameliyat olsun, ilaç kullanmak olsun hiç problem edilecek şeyler değil. Ben ameliyata 9 da girmiştim, 11-11:30 gibi odaya almışlardı. Ertesi sabah da taburcu oldum. Öyle uzun uzun yatak döşek yatmayı gerektiren bir operasyon degil. Ağrı, sızı, ses kısıklığı falan hiç bir şey olmadı. Bünyeden bünyeye değişebilir tabi, bende bir süre sonra ödem oldu ki o da önemli bir şey değildi, sadece aynaya bakınca boğazınızda bir şişlik görüyorsunuz. 2 ay kadar sonra da şişlik de tamamen geçti. O dönem iş yerinden 2 kişi daha Erol Bey e ameliyat olmuştu, onlarda ödem falan olmamıştı.
Tüm ameliyat olan ve olacaklara geçmiş olsun.
ameliyattan sonra herşey eskisi gibi oluyor mu? Yemek yeme nefes alma vs... Bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler.
galiba siz de ameliyat olacaksınız.
ameliyat 2 saat kadar sürdü genel anastezi oldum çıkınca hemen konuşmaya başladım ses kısıklığı olmadı.
yemek ise doktor herşeyi yiyebilirsin dedi ama ben birkaç gün çok zorlamadım yumuşak şeylerle beslendim. öyle boğaz ağrısı falan olmadı
o kadar korkulacak bi hastalık değil her ne kadar benimki si kanserli çıksada nodüllerim gayet rahattım :)))
ewt mete düren yaptı ameliyatı özel sigortam yoktu cepten verdim malesef ... emekli sandığına bağlıyım fakat hastanenin devletle anlaşması yoktu... kuzenimde aynı hastalıktan mete beye ameliyat olmuştu onun tavsiyesiyle oldum memnun da kaldım. ücreti de hastaneye ödedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?