selamlar kk hatunlari belki bu anlatacagim sizin icin basit gelicek ama ben isin icinden cikamiyorum nezaman bir topluluga girsem sanki herkez bana bakiyormus gibi elim ayagim dolasiyor ve 14.10.12 de türkiyeye gelicem ama amasi var iste otel veya pansiyon da kalmayi düsünüyorum, evde cok rahat yemek yiyorum catali kasigi rahat kullaniyorum yemek yerkende agzim kapali olmasina dikkat ederim hep ama lokantalarda ise sanki hic ömrümde yemek yememisim gibi neyi nasil kullanicami karistiriyorum insanlar sürekli beni izliyormusda kusur bulucaklarmis gibi heyecandan ne yapicami bilemiyorum sebebinide bilmiyorum neden bu sacma seyi atamiyorum üzerimden yüzümü kizariklik basiyor bende digerleri gibi rahat hareket etmek istiyorum disarda yemek esnasinda offff of ve simdi size soruyorum sizlerden benim gibi olan varmi yoksa lokantalarda cokmu rahat hareket ediyosunuz? yemek esnasinda yaninizda herkim olursa olsun ister aile ister es yada arkadas vs. cünkü ben yanimda kim olursa olsun istersem yalniz olayim gene ayni gene ayniiii ve türkiyeye geldigimde ne olucak halim budurumda