• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olan biteni eşimin ailesine anlatmali miyim?

erzurum25

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
24
0
6
35
Erzurum
Eşimle bir türlü aşamadigimiz problemlerimiz var.daha öncede eşimin haber vermeden gittigini falan burda paylasmistim.8 gun sonra geri geldi ama ayni evde iki yabanci gibi yasiyoruz,oğlum sebebiyle mecbur kalmadikça konusmuyoruz.7 yillik evliligimde esimin ailesine olup biten hic birsey anlatmadim.artik oğullariyla yaşadiğim huzursuzluğu geçimsizligi anlatmali miyim?bilseler iyi olur mu?ailesi baska şehirde olduklari için birsey bilmiyolar.zaten onlarin yanindaykende esim başka bir kisilige bürünup gayet iyi oluyor.ne dersiniz telefon edip konusayim mi?ailesiyle aram gayet iyi beni çok sevdiklerini saniyorum

Bence esinizin ailesinin size karsi olan tutumu cok onemli eger siz ne anlatirsaniz anlatin esinize toz kondurmayacak insanlarsa bir faydasi olacagini sanmiyorum ama makul esinizi karsilarina alip konusabilecek objektif bakabilecek insanlarsa anlatin derim ben sahsen ben anlatsamda kayinvaldem beni suclu bulur ama esinizin ailesini taniyan sizsiniz ona gore hareket edin bence

iyide canim esini esinin ailesine anlatsan ne olur sonra gelip gulluk gulistanlikmi yasayacaksiniz yani ailesine anlattin diye seni prensesmi yapacak evde :ssz:bence siz esinizle oturun guzellikle konusun derdi ne senden ne bekliyor senin ondan beklentilerini tek tek konus bence sen sen ol evliligine sakin 3.cu sahislari karistirma 13 yillik evligim ne benim ailem nede esimin ailesi ne yasadigimiz hakkinda hicbir sey bilmez sorunlarimizi, kusluklerimizi, kirginliklarimizi,problemlerimizi biz esimle birlikde astik birlikde cozduk aslami asla eser kalmadi o yillardan yillanmis sarap gibi dahada guzellesti evliligimiz iyibir es iyibir koruyucu sirdas olduk birbirimize bence siz kendiniz haledin kimse duymadan dallanip budaklanmasin inan senin anlattiklarinin kendilerine ait bolumlerini alip esine anlatirlar o zaman esinin hepden gozunden dusersin hemen bugunden basla esinle konusmaya dilerim rabbimden sende yakala mutlulugu esinle:34:

Eşinizin ailesinin bir etkisi olmaz bence oğullarında.
Belki daha da ters teper daha büyük bir krize neden olur.
Ama böyle de yaşanmaz.
Bi çare bulunmalı..
Çözüme kavuşturmalı..

eşinizin ailesine anlattığınızda onlardan beklentiniz ne olacak ?? sonuçta bu evliliği siz yaşıyorsunuz aranızdaki problemleri siz çözebilirsiniz..

Eşimle bir türlü aşamadigimiz problemlerimiz var.daha öncede eşimin haber vermeden gittigini falan burda paylasmistim.8 gun sonra geri geldi ama ayni evde iki yabanci gibi yasiyoruz,oğlum sebebiyle mecbur kalmadikça konusmuyoruz.7 yillik evliligimde esimin ailesine olup biten hic birsey anlatmadim.artik oğullariyla yaşadiğim huzursuzluğu geçimsizligi anlatmali miyim?bilseler iyi olur mu?ailesi baska şehirde olduklari için birsey bilmiyolar.zaten onlarin yanindaykende esim başka bir kisilige bürünup gayet iyi oluyor.ne dersiniz telefon edip konusayim mi?ailesiyle aram gayet iyi beni çok sevdiklerini saniyorum

bir şey yapmasalar bile dua ederler belki...

Kendi ailenizin durumdan haberi var mı?
Anlattığınızda ki beklentiniz ne? Ayrılmayı mı düşünüyorsanız? Yoksa ailesinin çekip oğulları ile konuşup bir şeyleri yoluna koymasını mı?
Amacınız önemli.. Ona göre ancak cevap verebilirim...

Kendi ailem huzursuzlugu seziyor ama anlatmadim.aslinda ayriliga karar vermek uzereyim bide ailesiyle sorunu cozmeyi deneyim mi dedim.belki esim kendine ceki duzen.verir umuduyla bi yandanda yorumlarinizda haklisiniz belkide isler daha da sarpa sarabilir

Ya aslında sorun böyle büyük sorun varken ortada eşinizin ailesine söylediğinizde durum düzeleceğini filan zannetmeniz.
Size tavsiyem eşinize karşı hiçbir duygunuz kalmamış ve eşiniz beklentilerinizi karşılamıyorsa boşanmanız.
Emin olun çocuğunuzun psikolojisi bozulmayacak. Ama eğer bu evliliği sürdürmeyi devam ettirirseniz bu şartlarda hem kendiniz yıpranacaksınız hem bu çocuğunuza yansıyacak . Mutlu bir aile ortamı olmadığı sürece o çocuğun anne ve babasının yanında olması çocuk için pek de bir şey ifade etmez.

Eğer ilgilenen, ayrılmanızı istemeyen bir ailesi varsa, kesinlikle anlatınnn.. Sakladığınız hata.. Ağırlıklarını koyup oğullarını karşılarına alıp konuşsunlarr.

Haber vermeden gitti 8 gün sonra geldi.. O 8 gün nerdeymiş?

Back
X