Tabiki bidaha cevap dahi vermeyi düşünmedim onunla konussam kendimden tiksinirim çünkü, kendimi o kızlardanmısım gibi hissederim.. sadece aklım almıyor şizofren gibi davranıyor bir sürü şey dedi bana kabul eder insan bi susar, çok şaşkınımHiç uğraşma unut gitsin.evlilik yok çocuk yok.uzun yıllar Paylaşım yok.ve asla söylediklerine inanma.benim Çocuğum var bak ve çooook pişmanım yol yakınken dön
Hanımefendi ciddi mi yazdınız bu yorumu? Duygusal bir şey yok diye o zaman herkesin kocası genel evlerden çıkmasın. Öyle şey mi olur? Basbaya ihanet bu.Adam sana karşı hiçbi şekilde bi terbiyesizlikte bi sapıklıkta bulundu mu? Hayırsa eğer şöyle bi şey söylücem sana neden bu kadar didikledin? Bunu bilmek seni korudu mu yani? Evlenseydin o adamla ne olucaktı ki? Hiçbi şey. Eğer gerçekten seviyosan böyle saçma bi sebep için vazgeçme. Tabiiki olanları unutamazsın. Ama herkesin cinsel ihtiyaçları var adam bunu gizli bi şekilde yapmaya çalışmış sen didiklemişsin. Keşke bu kadar kurcalamasaydın. Sanal değil de gerçek bi şey olsa tamam derdim ama sanal olması cinsel videolar izlemekle bence hiçbi farkı yok. Sonuçta o kıza karşı bi sevgi aşk beslemedi. Sadece ihtiyacını giderdi. Her insanın ihtiyacı var buna.
Adam sana karşı hiçbi şekilde bi terbiyesizlikte bi sapıklıkta bulundu mu? Hayırsa eğer şöyle bi şey söylücem sana neden bu kadar didikledin? Bunu bilmek seni korudu mu yani? Evlenseydin o adamla ne olucaktı ki? Hiçbi şey. Eğer gerçekten seviyosan böyle saçma bi sebep için vazgeçme. Tabiiki olanları unutamazsın. Ama herkesin cinsel ihtiyaçları var adam bunu gizli bi şekilde yapmaya çalışmış sen didiklemişsin. Keşke bu kadar kurcalamasaydın. Sanal değil de gerçek bi şey olsa tamam derdim ama sanal olması cinsel videolar izlemekle bence hiçbi farkı yok. Sonuçta o kıza karşı bi sevgi aşk beslemedi. Sadece ihtiyacını giderdi. Her insanın ihtiyacı var buna.
Hanımefendi ciddi mi yazdınız bu yorumu? Duygusal bir şey yok diye o zaman herkesin kocası genel evlerden çıkmasın. Öyle şey mi olur? Basbaya ihanet bu.
Artı bir kadın da bunu yapsa aynı tepkiyi mi verirdiniz merak ediyorum. Kocasının cinsel performansından muzdarip bir sürü kadın var. Onlar da jigolo tutsun o zaman, nasıl olsa duygusal bir şey yok, ihtiyaç!
Bir kadının böyle düşünmesi beni dumura uğrattı açıkçası.
Ne olursa olsun bunun adı aldatmaktir. Ben? İstersem bende istek der geçerim ben onun yaptığını yapsam ihtiyaç diyebilir miydi o yada bir başkası?Hanımefendi ciddi mi yazdınız bu yorumu? Duygusal bir şey yok diye o zaman herkesin kocası genel evlerden çıkmasın. Öyle şey mi olur? Basbaya ihanet bu.
Artı bir kadın da bunu yapsa aynı tepkiyi mi verirdiniz merak ediyorum. Kocasının cinsel performansından muzdarip bir sürü kadın var. Onlar da jigolo tutsun o zaman, nasıl olsa duygusal bir şey yok, ihtiyaç!
Bir kadının böyle düşünmesi beni dumura uğrattı açıkçası.
Sanırım yanlış alıntı yaptınız. Bunlar normal diyen üyeyi alıntılayacaktınız.Ne olursa olsun bunun adı aldatmaktir. Ben? İstersem bende istek der geçerim ben onun yaptığını yapsam ihtiyaç diyebilir miydi o yada bir başkası?rspu olurdu sadece adım. Bunun hiç bir açıklaması olamaz beni seven insan da zaten önce nefsini öldürecek. Ben yaptım zor değil uckuruna sahip çıkamayan birine sevdiğim bile diyemem önceden çok aşıktim tamam ama ben karakterimi aşkımın da önüne koyarım kendimi övmek için söylemiyorum. Yaşım küçük zaten bi çok kişiden, ben namusum için yasarım o pislikte bana gelip benim kızlarla isim olmaz diyip onlara her türlü yalakalığı yapti bu affedilir bişey mi sence gerçekten? Bu arada daha şimdiden böyle askere gidince bunu rl e dökerdi. Sen hiç sevmedin mi acaba bunu yapsa sevdiğin biri kırılmaz miydin merakıdan soruyorum
Aynı kişi bile olabilirlerSanki benim ikizimsin..
Bendede yemin etti.. acaba dogrumu soyluyor dedim. Sonra neler neler.
En sonunda yakamdan dustu. Pekte kolay olmadi tabi bu. Cok gel gitler yasandi.
Ama vardgimiz nokta ayni: beni sucladi bu ayriliktan. Suclu benmisim gibi. Aslinda bu suclamalar bile sana gosteriyorki nasil karaktersiz bi adammis, farkindasin dimi?
Adam kavgada belli olur derler.
Sevgili ayrilikta belli olur derler.
Kendini bu kadr yerin dibine sokamazdi benimkisi. Bu suclamalar bile benim ne kdr dogru bi karar verdgimi gosteriyordu benim zamanimda. Boyle bi karaktersizle bir omur gecmezdi. Sende farkina var ve asla bi tereddut yasama.
Bende onu engelledim heryerden o zamnlar( 3 sene olucak nerdeyse biteli).
O beni aradi, mesjlar birakti. Ben bir kelimeyi birak, bi nokta bile yollamadim cevap olrak. Ve iyiki diyorum. Cunku o suclamalara cevap verseydim nolucakti? O kalin kafasi birden " ben haksizim" mi diycekti? Hadi var sayalim ben haksizim dedi, eee?? Bu kirlenmis pis iliski artik iflah olmaz. Aldatti seni. Nokta.
Keşke ayrılsaydı da öyle yapsaydı ne yapıyorsa. Olan bana oldu, çok tesekkür ederimToplumda cinsellik tabu haline geldiği için böyle insanlar çok var. Ada'm yaŞayamadığı cinselliği bu şekilde dışa vurmuş çokta kızamadım ben. asla savunduğum birşey değil yanlış anlaşılmasın ama keşke böyle durumlara yol açan tabular yıkılmış olsa. Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız çünkü evlendiğinizde her ne kadar cinsel hayatı olsa da daha önceden alıştığı bi sanal hayatı olmuş alışkanlıklar kolay bırakılmaz ihanete uğrardınız. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?